Jsem asi těhotná...

adela686357788
27. črc 2022

dobry den je mi 14 v sobotu jsem mela pohlavni styk a v pondeli jsem mela mit menstruaci ale mam zpozdeni bojim se ze sem tehotna

j.a.n.i
28. črc 2022

@adela686357788 zkus si neco precist jednakk o fungovani zenskeho cyklu, druhak o tom, od kdy smis mit sex a za treti do foroty o moznostech antikoncepce... Pak nebudeš muset zakladat pitome diskuze.

nat
28. črc 2022

@adela686357788 to jako vážně? A co použít hlavu, udělat si test a pak až psát sem????Tohle nechápu, ženské vy si neumíte normálně logicky poradit a pak by jste měly mít dítě????😭😭

j.a.n.i
28. črc 2022

@nat delat si ted test, když mela sex v sobotu? K cemu ji to asi tak bude?

j.a.n.i
28. črc 2022

@adela686357788 A jinak tedy doufam, ze se ti ta ms opozdi alespon o 10 dnu, at te ten stres poradne vytresta.

l01991
28. črc 2022

Holka za 1)sex je od 15,stale jsi pod zákonem a když už tak spěcháš tak si prvni zjisti jak se chránit,je hodně možností... a jak psaly holky,zjisti si jak to vůbec vše funguje...

nat
28. črc 2022

@j.a.n.i jsem se prehledla videla jsem 14 ,ale myslim,ze neni nutne hned tohle psat,spis by jste mela psat slecne,jak je hloupa a nezoodpovedne,splest se muze kazdy...

j.a.n.i
28. črc 2022

@nat Co není nutné hned psát, jako zeptat se tě, proč ji doporučuješ test tak brzo, je něco neslušného, nebo jak?

nat
28. črc 2022

@j.a.n.i no raději nic...Tady je to celkové škoda slov.....Nejprve by to chtělo číst,kdo co píše,pak reagovat 😅😅

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru