Ahoj, potřebovala bych poradit. Nevím zda se jedná o ducha nebo zda je to můj výplodek fantazie. Testovala jsem testem od Mamatestu Comfort 10. Jsem 28 DC a MS bych měla dostat dneska (25.9.2019). Nějakou dobu jsem brala duphaston a MS se mi po něm ustálila na 28-35 DC. Kdy proběhla ovulace netuším, jelikož se snažíme už nějakou dobu, tak jsem už přestala testovat. Budu ráda za jakoukoliv odpověď. Děkuji.
já tam něco vidím na posledním obrázku
Já tam čárku taky vidím 😊. Zkus se otestovat ještě za pár dní.
Moc děkuji za odpověď. Zkusím tedy 2 dny vydržet. 😬😊Chtěla jsem si zajít koupit ten digitální test od Clearblue, ale nevím zda by to už mohl ukázat, někde jsem četla že má citlivost 25. Nemáte s ním některá z vás zkušenost? 🙂
@j_denisa98 já ho zkoušela , až když jsem měla pár dnu zpoždění, myslim, že ted nemá smysl ho kupovat
@jituli84 Dobře, tek ještě vyčkám. 🙂
@j_denisa98 Oni tam sice píšu , že detekuje těhotenství hned zkraje, ale má horší citlivost. navíc první trimestr bude jen o čekání, držím palce 🙂
me digi ukazal vzdy tyden pred ms, ja bych zkusila digi je dost citlivy .. carku vidis , a ne malo a to jsem ani nerozklikavala fotky ..
Děkuji za rady a upřímně jste mě hodně potěšili. Že by se na nás konečně, taky usmálo štěstí? 😁😊Dnes mám cestu do města, tak si nějaké dva testy ještě koupím a uvidím co se z toho vyklube.
Já vidím krásné a nemusím ani přibližovat já bych prubla clearblue zítra
Taky vidim krasne 🙂 troufam si rici ze to tam je i kdyz uplne na zacatku 🙂 a clearblue taky doporucuji vzdy mi ukazal spravne 🙂 a hlavne presne 🙂
Vidim slabounkou i bez pouziti lupy zoomu atd 🙂 zkus za par dni, drzim palecky 🙂
Teď jsem si zkoušela takový ten papírkový od Mamatestu 10 a nic tam nevidím.To pole je tedy ještě dost růžové tak nevím zda se něco ještě ukáže až to úplně zbělá a nebo jestli na to může mít vliv to že už to nebyla ranní moč. Netuším 🤷🏻♀️🙂
@dat Moc dekuji. 😊
Já vidím na všech fotkách slaboulinkou druhou čárku, tak držím palce 😊
@j_denisa98 ano má to vliv že není ranni
Zkus ráno clearblue. Podle mě by ti už mohl ukázat 😊 Jinak na tomto testíku také vidím 😊
Dobře vyzkouším. Jinak moc děkuji 😊
@j_denisa98 Jo zkus za 2 dny a uvidis jestli bude lepsi 👍
@j_denisa98 Ja dnes 🙈✊
@lucik253 Super, moc gratuluji a přeji ať je vše v naprostém pořádku. 🎉👶🏻😊😊🍀
@lucik253 Moc gratuluji 🙂 tohle je krasny pohled ted jen at je vse v poradku a jak ma byt 🙂 preji hodne stesti a zdravicka vam i svistovi ❤🙂
@j_denisa98 co vim,tak tyhle růžové testy rady delaji falesnaky (hodne holek to tak tady melo),nejlepsi je mamatest,ktery sis taky dela,ale je neg. 🤔 No uvidis zitra rano...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Něco málo vidím. Ale nejde mi to přiblížit. Zkus třeba za dva dny.