holky potřebuji radu....boli mě už dobry tyden v podbřišku spiše na leve straně...ale jako dosti začina to někdy vic když semcele dny na nohach a něco dělam tak večer je to docela sila....ale jako vydržet se do ale je to dost nepřijemne...dneska jsem 30DC..včera měla byt MS a přiznaky na MS zatím žadne...těhu test zatím něgativni viš že je zatím brzy..ale mohlo by to byt těhu??
stejne bolesti sem mela na zacatku obou tehotenstvi, ale take kdyz sem tehotna nebyla ale moc sem si to prala, ms dorazila o dva dny pozdeji...( podvedome si leze privodit kdejake priznaky 😒 )
Nezbyva nez pockat a testnout za dva dny.. ale take si myslim ze den po ocekavane ms by uz byl alespon duch.. ja uz mela krasnou carku.. ale kazda sme jina, a vim ze se duch muze objevit treba az tyden po zpozdeni..
Preju hodne stesti 😉
@gabra27
@xppx mooc děkuji dneska už jsem fit nebyla sem cely tden schopna ničeho....ale bolesti přestaly a je my znova super citim sem tam jemné pichnuti podbřišku v levem ...ale to už je minimalni takže sem fit ...MS zatím teda nikde 🙂 tak uvidim zitra rano skusim testnout..testovala sem po prve v den MS A to večer... takže možna proto ale zitra skusim hnedka rano 🙂
@slunicko1991 jasně zkus to z raní moči pokud bys byla těhotná nejspíš už by se ti druhá čárka objevila.Tak hodně štěstí a napiš jak jsi dopadla jsem zvědavá 🙂 my se taky snažíme o mimčo a mám taky trošku pobolívání tak už mám taky nápinky dělat testík.Jenže já mám ještě čas mám to dostat až za týden 😀
@gabra27 fakt a o druhatko taky???určitě dam 🙂
ano máme už doma holčičku má sice teprve 10měsíců ale trvalo nám dlouho než jsem otěhotněla tak už jsme tomu nechali volný průběh a uvidíme kdy se zadaří 🙂 a vy máte jak staré dítko?
@gabra27 mam doma kluka bude mit v lednu 2 roky 🙂..po prve to šlo rychle ale musela byt udělane revize..plod byl špatny...a po revizi asi cca 2-3 měsice se zadařilo znova...ale těhu bylo hlidane...hrozil předčasny porod taky se stalomali byl o měsic dřiv na světě 🙂 ...mno a druhatko zkoušime ted ..
@gabra27 dobre ranko...tak sem dneska testovala jelikož sem 32DC a stale nic MS taky nikde tak ja nevím sem z toho už neštěstna....ne z toho těhulkovani ale že mě cca tyden bolelo dosti to břicho včera to přestalo na testu nic a ms taky nikde už zase přemyšlim co se děje co tam je...miuly msic 10dni spoždění a cista mno a tentokrat to bude co :( achjo ta nejistota je hrozna prostě :(
ahojky tak to je opravdu záhada 😒 tak zkus testnout ještě zítra jestli máš test třeba byla uvulace později a na test je ještě brzo 😉 snad to nebude cysta já mám dle dr.taky cysty ale s tím se prej nic nedělá pokud teda nejsou nějaké moc velké někdy i samy po menses zmizí 😉 já jsem minulý měsíc měla taky zpoždění nakonec jsem to dostala po 38 dnech 😖
@gabra27 ahojky tak my to nedalo a začla sem si dneska k mudr..ta my řekla že se my vše posunulo..a že mam čekat na MS ale že neidim že my v nejbližich dnech měla dojit tak nevim...těhu určo nejsem pokud to neni mimo a to si mam zitra zavolat..tak snad ne mno...akorat teda nevim kdy a jak co mam plodny dny a nemam moc se v tom nevyznam achjo :( a co ty jak si na tom???
ahojky no tak aspoň už v tom máš jasno 😉 ...snad to mimoděložní nebude to si myslím že bys měla pozitivní těhotenský test i tak...no já to ani nevím kdy to dostanu bude to teprve 3 menses od porodu protože jsem dlouho kojila...no a ten poslední cyklus jsem měla celkem dlouhý 38 dní 😒 tak uvidím ale ovulace si myslím byla 7.12 tak zitra možná zkusím testnout to už by na testu mohlo něco být ...jinak jsem si objednala hromadu ovulačních testů a od dalšího měsíce začnu už 11 den cyklu testovat ovulačníma testama abych měla jistotu že byla ovulace...tak to zkus taky když to máš taky takové delší ty cykly a nemůžeš přesně určit kdy bude ovulka 🙂
@gabra27 ahojky tak změna..dneska jsem měřila teplotu je 37,7..zkkusila sem jen tak test a jen tam miniaturni duch i kamoška ho viděla...což my přijde divny..jinak sem 35DC a MS nikde..tak ja nevim počkam a zkusim dalši tyden testnout a uvidim...kdy by byl od počeni test ukazat ducha??ale že na gyndě nebylo nic je divny tak ja nevim...
Ahoj,ja jsem dnes 31DC MS mela prijit 28DC,mam ji kazdy mesic pravidelnou jak hodinky a stale nic. Test jsem zkusila vcera jsem mela na testu ducha a dnes jina znacka a nic,tak jsem zmatena a cekam.
@l_ora tak držím palce 🙂 skus v neděli
ahojky.tak přesně takhle se mi projevil náš Vítek 😀 Furt jsem si myslela že to dostanu,tejden mě bolelo v podbřišku jako bych to každou chvilku měla dostat ale furt tomu něco bránilo.po 9 dnech zpoždení jsme objevili slaboučkýho ducha na testu 🙂 jo a jinak s přestávkama mě to takhle bolelo do 14týdne :-/ je to hodně nepříjemný,kolikrát jsem měla pocit že snad vybouchnu ale dalo se to furt nějak přežít
@misar91 mno to je fain ale ja dneska dělala těhu test znova a nic :( takže nevím co se děje nebo co je sem neštastna už :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky těhu by to mohlo být já jsem takové bolesti při těhotenství taky měla 🙂Sice je ještě brzy na dvě čárky ale slabá čárka už by na testu mohla být ....zkus test za dva dny to už by tam mohlo být něco vidět 😉