Je tam duch?

ifankka
12. bře 2018

Ahoj, jsem tu nová. Nemám zkušenosti s těhotenskými testy.
Dnes mám 3 den vynechané menstruace a zkoušela jsem test.. když jsem se na něj podívala ráno, tak jsem to brala jako negativní a pohodila to. Teď jsem přišla z práce domů a viděla konečně test za denního světla (ne pod žárovkou) a najednou jsem měla pocit, že tam něco vidím. A nevím jestli tam opravdu něco vidím, nebo chci vidět. Je to můj první test v životě.

Co na to říkáte? Je tam ten takzvaný duch nebo ne?

beata.n
12. bře 2018

Ja tam take neco vidim. Zkus testovat znovu za dva dny , jestli carka bude silnejsi. Drzim place a potichu gratuluji. ☺️

terka555
12. bře 2018

@ifankka vidim ducha🙂

keksikpepsik
12. bře 2018

vidím 🙂

verunkanatalka
12. bře 2018

Taky vidím..držím pěstičky🤰

meggie12345
12. bře 2018

Taky vidím 🙂

lachtanice86
12. bře 2018

Není to jen ryska? Navíc po tolika hodinách se to nemá brát v potaz. Zkus za dva dny

starbucks
12. bře 2018

jakou značku máš testu? objevil se ten duch do limitu? (cca pět minut?)

ifankka
autor
12. bře 2018

@starbucks Dr Max a jestli byl po limitu nevím, dělala jsem ho ráno, rychle zkoukla pod žárovkou, nikterak ho neprohlížela detailně a utíkala do práce, až při příchodu z práce jsem ho vzala znovu do ruky a prohlídla si ho za denního světla.. takže jestli tam byl duch ráno nebo nebyl, popravdě nevím.

ivuska1986
12. bře 2018

Ducha vidim, ale vetsinou vsude pisi, ze vysledek plati do peti min. pak uz ne. Testovala bych znovu zitra ci az za dva dny. Me se test potvrdil az paty den po vynechani ms.

sofieb
12. bře 2018

Já jsem si téměř jistá, že je to tam! Držím palce

vendelinka08
12. bře 2018

Take vim a myslim ze bude zitra nebo pozitri silnejsi. Take jsem to tak jednou mela. Test negativni a vecer kouknu a byl tam pidi duch..ten tvuj je i vice videt. A za dva dny byl uz krasne videt.

nikiss9
12. bře 2018

Ovulacni testy a něco málo na těhotenským testu??
Ahoj už jsem tady jednou řešila tt testy, asi 4dny zpět jsem měla něco málo vidět na tt sle fakt jen když jsem se zadivala, tak jsem si dělal ovul testy a asi probíhala Ovulace, ale teď jsem si zase delala tt a nevím ale něco tam vidím... co to muže byt?? 🤦‍♀️

ifankka
autor
13. bře 2018

Tak u mě to byl nejspíš planý poplach a nebo už opravdu test po limitu, dnes ráno jsem zkoušela mama test a ani ťuk, čistě bílo. Včera jsem trošku zašpinila, ale menstruace pořád nic. Je to 4. den.

sangina
13. bře 2018

@ifankka pokud se Vám nedostaví menstruace do tří dnů tak opakujte test nebo navštivte lékaře

nikolavylezikova
Autor odpověď smazal
Zobraz
lachtanice86
13. bře 2018

@nikiss9 před 5 dny si měla ovulaci a teď si myslíš že už něco vidíš na tt? Takhle tělo nefunguje. Leda by to bylo z minulého cyklu ale to už by byly dálnice. Zkus třeba za 3 dny.

ssandy
13. bře 2018

@ifankka dr max. me fungoval vzdy spokehlive, verila bych tomu i po limitu. Udelej znova za par dni ten samy test a uvidis. Myslim, ze bude videt vic.

newwi
13. bře 2018

Je tam!

veronika8808
13. bře 2018

Já dnes zkoušela mamatest.Meskam teprve jeden den.Při nabihani byla druha čárka krasna a silna ale po zaschnutí tam zůstal jen nepatrny duch.Budu testovat ještě ráno.Mate zkušenost s mamatestem? Všude se dočítám ze dela falesne duchy.

terka555
13. bře 2018

@veronika8808 mamatest falesny nedela co vim..

alkuska
13. bře 2018

@veronika8808 Já tam nevidím nic

alkuska
13. bře 2018

@ifankka Já jsem takhle začínala v obou těhu, držím palce

ifankka
autor
14. bře 2018

Holky, tak bohužel. Dostala jsem to. Snad se zadaří příště 🙂

600000
9. kvě 2021

Dobrý večer chtěla bych se zeptat jestli tam něco vidíte

kristousenecek
9. kvě 2021

@600000 já tam nic nevidím jak dlouho máš zpoždění

600000
9. kvě 2021

@kristousenecek mám to dostat až za 2dny jenže přítel byl nedočkavý ... Snažíme se už docela dlouho proto přítel chtěl abych se otestovala dřív

kristousenecek
9. kvě 2021

@600000 počkej ještě aspoň po 3 dny ;), ideální by bylo aspoň týden po ,ale chápu že je to dlouhé ;),

600000
9. kvě 2021

@kristousenecek je mi to jasný ... Jinak děkuji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru