Zdravím všechny maminky a snažilky 🙂 jdu si opět pro radu 😁 Minulý měsíc jsem prodělala biochemické těhu. No a tento měsíc opět spoždění zatím tři dny,není mi nijak zvlášť špatně - co je stejné jako minulý měsíc, tak je bolest bradavek a to fest a někdy i svědění, už asi 10 dní. Jsem nafouklá, ale to jsem před MS vždy,mám dost žravou a jsem šílené asi týden neustále unavená. Myslím si, že to není asi možné, abych byla těhotná jelikož tento měsíc byl sex akorát 10 a 12 dc . MS mám plus mínus po 32. Dělala jsem testik včera odpoledne a nic, pak mi to nedalo a zkusila jsem dnes z ranní moči a mám takový pocit, že tam hodně slaboučký duch je,tak si jdu pro radu zda něco vidíte také? Měla jsem to tak i minulý měsíc, ale až někdy 11 dní po vynechání MS byl velice slabý duch, další den již celkem hezká carka no a pak za tři dny přišla MS. Zase si teď říkám, pokud bych tedy opravdu otěhotněla někdy 12 dc tak by už musela být hezky viditelná čárka? 🤔 jsem z toho celkem zmatená. Tento měsíc to tedy nějak neřeším vůbec, jen mě to teď samozřejmě zase znepokojuje.
Vidím to spíš trošku z dálky, než přibližování zblízka. Šlo to vyfotit blbě. Ve skutečnosti je to vidět dost lépe.
Je to tak slabé, že bych z toho opravdu nic nevyvozovala, možná spíš ryska? Nejde to skoro vidět. Já měla i o něco silnější a nikdy to těhotenství nebylo a prokazatelně ani být nemohlo. A vzhledem k sexu by čárka už opravdu měla být mnohem silnější a jasně viditelná.
Nic nevidím ale já měla tak slaboučkého ducha, že to vyfotit ani nešlo ale řekla jsem si, že to může být jen ryska a za dva dny už jsem měla pěknou čárku 😊 zkusila bych za pár dní znova
Ja mela stejne carky a dnes mi dr potvrdil tehu 😊👍 tak drzim palce, at zesili!
Holky tak já nic nakonec mi prisla ms dnes u po tych testech☹️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.