Ahoj holky. Mám otázku. Myslíte, že můžu být těhotná
když mi vyšel hcg test z krve negativní. Digitální test jsem měla pozitivní, který mi ukázal i týdny. Mám příznaky... Bolest prsou, bolest zad
@kvetinkaaa12 pokud to byl domácí test z krve tak ten stojí 💩 lepší je zajít do laboratoře za ty peníze si nechat odebrat krev
@lencaa11 já jsem byla na krev v nemocnici
Domácí test to nebyl, ale stejně si myslim, že to možná bylo brzo
@kvetinkaaa12 v krvi je hcg dříve než v moči. Poslední dobou ty digitální testy zlobí. Nejpřesnější je odběr krve
@ileni Moc se mi tomu nechce věřit, že by ten test byl falešný. Dělala jsem si i klasický test z moči a nebyl to digitální a měla jsem tam ducha
@kvetinkaaa12 ten test který máte na obrázku je ryska ( negativní ) a pokud byla krev v nemocnici negativní tak to těhotenství nebylo krev je jako první pozitivní snad už od 7/8 dne od oplodnění než v moči
@kvetinkaaa12 to je negativní test. Krev na hcg je jistota.
@kvetinkaaa12 Pořád je to jen test a může být vadný. Směrodatné jsou opravdu údaje z krve. Pokud tomu nevěříš, tak si za pár dní za jdi znovu jako samoplátce a budeš mít jasno.
@kvetinkaaa12, ne.
Na testu je ryska.
Bohužel žena si dokáže těhotenské příznaky hodně rychle vsugerovat.
@kvetinkaaa12
Ahoj mam 14 dní zpoždění na testech doma sem tam duch, krev dnes negativní a je mi to celé nějaké divné. Prsa mám nalité, že mi lezou z podprsenky ven, tak zvláštně mě bolí hlava. K lékaři jdu za týden
@lendulka212 14 dní je dost kdyby to bylo vše k těhotenství tak by krev byla pozitivni tohle může bejt klidně od hormonů že můžou bejt rozházené a možná i endometrioza dokáže tak to pořádně zaházet cyklem ,cysta ,atd ..ale i klidem PMS
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ne