Vrchní dělaný teď večer...spodni hned další čůrání...protoze jsem tomu nemohla uvěřit...a všechny testy před tím negativní...tak cemu ma pak člověk verit ..ze? MS mam mit cca za 2 dny ..Mate zkušenost ?
Testy se v období Ms dělají vždy z ranní koncentrované moci. Odpolední nemusí nic ukázat, moč je naředěná.
kup si digi test a budeš si jistá. Já jsem před dvěma lety nenechala na Mamatest dopustit, ale ted to holkám dělá falešné čárky prej, tak kdoví
@jjasmina to mě taky překvapilo, já s ním byla před pár lety taky hodně spokojená, teď jsem ho ani nezkoušela, v podstatě jsem ho ani nesehnala
Tak je test falešný...dnes rano dva testy a bílo... takže Mamatest taky dělá falešné...a to byl jeden z nejlepších..
Ano Mamatest ukazuje falešně velmi často-mám bohaté zkušenosti.....
Dr. Max nikdy nezklamal
Mě teda mamatest nikdy nezklamal.Na testu jste měla už hezkou čárku.Spíše bych se přikláněla k biochemickému jak k falešnému testu.Test reaguje jen na HCG na nic jiného
@mionella to je divné ty testy přece reagují jen na HCG 🤔Z čeho jiného by se takovéhle pěkné čárky udělali?Zajímal by mě názor gynekologa
@pepickovapavlinka ty testy se stahovali ze všech kamenných lékáren...nevím na co reaguje ale namocila jsem v jedné moči dva mamatesty jeden čistý jeden s čárkou...další den bílý a pak 3 den zase čárka....měla jsem jich hodně a chtěla jsem vyzkoušet prostě všechno.....a znovu podotýkám u všech ostatních značek bílo....
@mionella to je fakt divný.Já teda tyhle testy vždy kupovala v Tetě jako Sluníčko a nikdy mě nezklamali
@pepickovapavlinka mě taky dřív ne...dělají to prý až poslední rok proto se odevšad i z lékáren stahovali.....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nějaký náznak tam je...testuj až po vynechání MS, opravdu je to více spolehlivé a navíc, vše může odejít a MS a ty pak budeš zklamaná. Uvidíš za tři, čtyři dny už budeš víc vědět.