Ahoj holky, prosim o vas nazor, zkusenost a radu. Dnes sem vysnorila na mamatestu ducha ale trochu se bojim ze je falesny ta carka se objevila normalne v limitu ale prijde mi moc tenka na feroveho ducha co myslite. Take sem udelala z toho samejo vzorku ladymax abych trosku otestovala ty zkusenosti ktery z nich obkevi carku driv,nazory se rozporuji. Ladymax dnes neg a mamatest vid foto. Co myslite? Jina sem 13dpo a zitra mam termin ms.
Krásný 🙂 já si myslím, že to určitě vyjde .. Přeji hodně štěstí
@alie_111 ahoj, tak to jsme na tom datumově a cyklově úplně stejně 😉 já plašila a testovala už včera a nic jsem tam nevykoukala. tak teď tomu dávám víkend a buď přijde MS nebo ne a v pondělí se testnu (jestli to teda vydržím) Tak si můžeme nervozně držet palce na dálku.
@katinkastud moc moc dekuju za podporu, budu doufat, ze to neni jen falesnak. Zitra se to rozlouskne
@majaaa82 ja to tak i beru. O falesnych mamatestech sem uz take slysela ale sem snazilka uz nejaky ten mesic a zatim se mi to nestalo,pokazde sem mela uplne snehobilo, i vcera tam nic nebylo. Dneska dva mamatesty podobny vysledek tak uvidim co udela zitrek, zkusm opet mama i lady. Dekuju moc moc za nazor
@bassetlady ahoj! To ses trpeliva ja bohuzel ne, testuju od 9 dpo az dnes prisel nejaky mozny naznak. Jinak ja m cyklus na chlup presny, 28d a ovu vzdy v 14ty den cyklu. Tak zitra udelam opet test jestli se neco objevi a pak uz jen pockam co ms. U mne je to jasne,mne meskala pouze jednou v zivote a s to z duvodu tehu,jinak mam vse presne jako hodinky takze budu vedet. 🙂 mela si nejake pripadne priznaky? Citis neco? Jinak ja mela vcera take snih na testu jako ty. Az dnes dva mamatesty a dva naznaky...uvidime. urcite dam vedet zitra a tobe moc.drzim palecky take!
@alie_111 no teď jsem uklízela koupelnu a koukla na ten včerejší a vykoukala tam dušíka 😳 asi už blázním. Zařekla jsem se, že do pondělí nic. Já se dřív testovat bála, protože jsem měla ovu popohnanou Pregnylem. Tak jsem nechtěla živit falešné naděje. No příznaky nevim, nic jsem na sobě nevykoukala. Ale tak občas píchne v podbřišku, trošku jsem špinila. Ale jedno je divný, ja jsem hrozný zmrzlík a teď je mi neustále tak jakoby vnitřně teplo. Mno uvídíme. Tak držím palce.
@alie_111 Tak co? Už víš více? 🙂
¨já se k Vám přidám já mám jen falešníky dneska se dostavila MS 😢 sice zatím špiním ale do zítra se to rozjede .Zpoždění téměř 15 dní ,se na to víte co 😢 😢 byla jsem pokořena přírodou
Moje duchy na testu byli falesne. Hazel mi je jen mamatest,vsechny ostatne byli bile...takze za mbe po naceni ze mamatest uz NIKDY vice, manzel byl hoooodne smutny...
@alie_111 Příště to určite bude krásná plná čárka 🙂
Snad jo. To snazeni mne psychicky vysava...
Když jsem měla na testu podobného ducha, tak se mi narodilo druhé dítě. Před nějakou dobou jsem měla jednou test také s duchem a podle krve jsem těhotná nebyla. Před sedmi měsíci se mi test opět vyšel podobně jako na Vašem obrázku a za necelé dva měsíce budeme mít do rodiny neplánovaný přírůstek. Zkusila bych zavolat na gynekologii, kdy mohou nabrat krev na test. Špinila jsem celé první tři měsíce těhotenství a silnou čárku na testu jsem měla kvůli nízké hladině hcg až hodně pozdě.
@rendina to není duch, to je krásná čárka😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No ja mela takoveho ducha v den ocekavane ms.Ale na testu ladymax. 🙂 Takze gratuluji.🙂