Ahoj holky,
2 dny zpět jsem si dělala mamatest a téměř hned po vytáhnutí testu z moči mi na něm vyjela druhá čárka. Koukala jsem na to jako blázen, protoźe jsem nic takové nečekala :D včera jsem si Zkoušela dělat i digitální clearblue, ale ten vyšel negativní. Myslíte, že by mi třeba ten papírkový ukázal falešnou pozitivitu? A nebo je na ten digitální ještě moc brzy?
Druhá čárka tam není tím pádem je NEGATIVNI ...a tyto testy to dělají a hlavně digitální je 25 což papirkový je 10 testovat jiným testem ....
Ducha tam vidím. Digitální mají vyšší citlivost
Čárku tam taky vidím
Já na tomhle vidím. Počkala bych dva dny třeba
@bertik20 Naopak, mají nižší citlivost. Neplatí, že 10 je méně než 25. Test 10 zachytí hladinu 10, test 25 zachytí až hladinu 25. Navíc digitální test je úplně stejný jako tenhle papírkový test. Uvnitř je úplně stejný papírek, po němž moč vzlíná.
Řekla bych, že na digi může být brzy, má horší citlivost. Ducha tam vidím, zkuste jiný test ještě
Jak dlouho mas zpoždění MS?
@nita1984 týden, ale asi z toho nic nebude, před chvílí jsem si dělala další test a sněhobílo :/
Pak to nejspíš odpovídá biochemickemu těhotenství, to se, bohužel stává. Po týdnu zpoždění už bys měla mít pozitivní i digitální test.
@sudylichozrout asi jsem se špatně vyjádřila, měla jsem na mysli, že odhalí až vyšší hladinu HCG - od 25
Vidím hezkou čárku // ,přeji ať sílí 🍀
Mě se to taky teď stalo. Mám podobnou carku. Řeší se to na emiminu, že jsou vadné.. Intimed mám negativní. Tak budu ještě zítra zkoušet ..
@mydlova Dej vědět jak jsi dopadla 🙂
Negativní 😑
@martina_cz holky, mamatest silně nedoporučuji, opakovaně mi dělal duchy a těhotná jsem nikdy nebyla… akorát dává falešný naděje :((
@mydlova dobrý den potřebuji poradit. Měla jsem vynechanou 6 dní ms po té přišla Ms pouze dva dny ale nic velkého jedná vlozka mi stačila na jeden den upřímně. Teď jsem 9 dní od tkzv ms která nepřišla včas a mamatest mi ukázal během pár sekund tohle ,je to duch nebo relevantní čárka 😀
@janulenaa pokud bude sílit jste těhotná
@katherine177 děkuji za odpověď ❤️
@janulenaa něco tam vidím, ale těžko říct jestli to není ryska.
@martina_cz po zaschnutí je test lepe vidět ,na fotce je ještě mokrý . Ale pořád nechápu mamatest opravdu hezka čárka která nelze přehlédnout.
@janulenaa Dr.max má málo barviva
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To na fotce má být ta druhá čárka?