Ahoj, mám 7 dní zpoždění, ještě před miniaturní duch, skoro neviditelný, později o trošku silnější, nicméně žádné výrazné sílení čárky se na papírkových testech nekonalo. Dnes je to týden, koupila jsem clearblue, kde se čára nedá popřít, ale taky nic moc sytost. Strašný nervy, probrečený týden a teď nevím, co si myslet. Vím, že to potvrdí jen doktor a já to neurychlím, ale ráda bych váš názor. Děkuji 🙂
Já bych zkusila zavolat na gyn, jestli by ti vzal krev na HCG.. Nebo jestli máš poblíž laboratoř, tak si tam dojít jako samoplatce 😉
@fany122e Čárky jsou krásné a ono záleží na tom,kdy byla ovulace-potom taky každému stoupá hcg jinak rychle.....Přeji hodně štěstí 🍀
@fany122e Jste těhotná. Počkala bych až na kontrolu☺️ A radovala se. Testy jsou pozitivní i ten clearblue (1-2týdny), takže to vypadá hodně nadějně.
U mě takhle vypadalo biochemické těhotenství
@vikysek0987 Děkuju moc, doufám, že štěstí bude 🙂. Menstruaci mám od 17 téměř jak atomové hodiny, zpoždění maximálně den, takže na nějaké nesrovnalosti v cyklu asi bohužel spoléhat nemůžu.
@katuskabambulka Velmi doufám, že máte pravdu a děkuji za pozitivní náhled na situaci 🙂.
@karkulka1283 Děkuji za otevřenost. Biochemické znamená, že odešlo samo s MS? A mohu se zeptat za jak dlouho po otěhotnění? Nerada bych byla vlezlá, tak dotaz kdyžtak ignorujte. Díky moc 🙂
@fany122e zkus si dovolenou uzžít a zbytečně se tím nestresovat. Jestli jsi už ted probrečela celý týden jak píšeš, tak je to hrozná škoda. Psychika taky funguje hodně moc. Když nebudeš v pohodě, nervozní, tak nebude v pohodě ani tělo... Odjela jsem na dovolenou, zkus ty myšlenky hodit za hlavu. Myslet na to pěkný. Chápu, že to nejde vydržet. Ani já osobně bych to nezvládla :D ale aspon trochu to zkus. Udělej si třeba za dva dny test, jestli je máš s sebou a uvidíš jak bude čárka sílit nebo slábnout... Přeji moc štěstí at to dopadne dobře🍀
@fany122e ano, odejde s MS, nemám přímo zkušenost, ale je to jakoby pár dní zpoždění... tak do týdne...Každopádně, i kdyby to bylo biochemické... můžete se snažit hned další měsíc.. ale pořád nic není ztraceno❤ ten clearblue vypadá hezky.
@fany122e šla jsem na revizi, v tu dobu jsem byla ještě nezkušená a nevěděla jsem, že můžu počkat, jestli se s tím tělo vypořádá samo a nevypudí to. A znovu se nám podařilo po půl roce, měla jsem pak problémy s MS po té revizi a hrozně dlouhé cykly, ale další tehotenstvi už bylo v pořádku a teď čekáme druhé a taky v pořádku ☺️ kéž by u tebe čárka sílila ❤️
@zlaticko22 Děkuju za povzbuzení, bohužel, na papírkovém testu opět duch 🤷♀️, pomalu se s tím začínám smiřovat.
@zlaticko22 Nj, dnes zpoždění 8. den a žádná změna, ani nesílí, ani neslábne. Myslím, že je jasno, tak si na to aspoň otevřu pivo 🥲.
Děkuji všem za reakce, moc si toho vážím a psychicky mi to pomáhá to rozebírat 😅🤷♀️. Budu Vás dál informovat, jak to probíhá. Díky moc.
@fany122e Já měla jeden měsíc při zpoždění taky ducha, slabšího než ty, nesílil, tři dny byl pořád cca stejný, domluvila jsem se na gyn na odběr krve na pondělí a MS dorazila v neděli odpoledne, to bylo asi po 8mi dnech zpoždění.. Takže biochemko.. A hned další měsíc zase zpoždění, první den zpoždění už slabá čárka, sílila, v 6+2 potvrzeno srdíčko, teď mě čeká první screening.. Takže se klidně může zadarit hned další měsíc 😉 A to mě čekalo IVF, už jsem doma měla nafasovany hormony a rozpis, jak je brát 😁
@fany122e tak to mě moc mrzí :( spíš bych se přikláněla k té horší variantě a doufám, že nebudeš muset na revizi, aby to mohlo vyjít třeba hned další měsíc. mrzí mě to :(
Tak dnes opět ráno stejná čárka, teď večer lehounké špinění, tak to už asi začíná odcházet 🤷♀️
@fany122e je mi to líto, ale zase je to lepší, aby se s tím tělo vypořádalo takto samo, než aby jsi musela podstupovat revizi a čekat... třeba se to povede přiští měsíc❤
@zlaticko22 Děkuju moc, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat, je to prapodivné, určitě to není běžná MS, ani barvou, ani intenzitou. Nevím teď, jestli se můžu koupat v moři, to je pořád něco 😄.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@fany122e to je opravdu těžko říct 🤷♀️ osobně bych řekla že pokud se těhotenství vyvíjí dobře, tak.by měla sílit. Já měla několik biochemickych těhotenství než to vyšlo a vždy tam byli jasne čárky, ale je to dost individuální...