Ahoj holky,
Nekolik poslednich dni testuji a lepim testy pod sebe, nikdy se po zaschnuti duch neobjevil. Posledni dva dny se po zaschnuti testu objevi mini dusici.. dnes jsem 10 dpo a ted vecer se objevil po zaschnuti tento duch. Mate nekdo zkusenost, ze se treba dalsi dny objevily i v limitu regulerni carky? Prominte za milionte tema, ale treba nekdo ceka taky na // a prispeje 🙂
@rebekabebe moc dekuji za odpoved a moznou nadeji 🌸
@bubi1994 Taky jsem měla pidi ducha až po zaschnutí. Dokonce jsem to zjistila až poté, co jsem ho asi po hodině vyndala z koše 🤭 Ještě jednou jsem se na něj chtěla kouknout, i když tam předtím bylo sněhobílo. No a byl tam. Já už byla po třetím transferu embrya, tak jsem byla trochu zoufalá 😆 A další den se objevil dusík už v limitu. Teď je dceři 5 let 😊
@misicka1988 tak to je krasnej pribeh 🙂 kez by se zitra uz taky objevil v limitu. 🍀
@bubi1994 však to může být dobré i u tebe 😊 zatím si to nedostala, mě se to taky může ještě rozjet. Nikdy nevíme co se může stát 🤷♀️ bolí mě v podbřišku, někdy to ale pichne spíše víc dole a tak jinak.. Tak se necháme zítra překvapit. 🙂 Jsem i teďka nachlazena, nevím zatím jestli to bude covid tak třeba i proto jsem to zatím nemusela nedostat.
@milujicimaminka89 Já tam slabounkého ducha vidím 🙂 Když se nakloní obrazovka jde to vidět lépe 🙂 Tak držím pěsti 🍀
@milujicimaminka89 malinko vidim, ale dusiky bohuzel mivam casto… jak to dopadlo dnes?
Duch nebo ryska
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@bubi1994 to s těma tt jsem měla stejně pak nakonec byl vidět malinký dusík hned po namočení a když zaschnul byl víc vidět z těch duchu mám teď 8mi měsíční princeznu ❤️ Držím palce 🍀