Ahoj, od cca 8 DPO se mi na tehotenskem testu objevuje duch, takový ten, který nejde ani vyfotit. Nyní jsem cca 12 DPO a duch vůbec nesili. Je možné, že silit teprve začne? Asi to není moc pravděpodobné že? Minulý měsíc jsem měla biochemicke tehotenstvi, tak teď trochu plasim...Prosím o odpovědi k věci, je mi jasné, že vše ukáže jen cas, kdo chce mit odpovědi typu "počkej, kouknu do křišťálové koule", nechť na tuto diskuzi nereaguje...Děkuji....
Tak co potom jiného chceš vědět? Nechápu když sama víš, že vše ukáže čas je tedy naprosto zbytečné zakládat diskuzi na toto téma. Trošku o tom popřemýšlej
Pokud nesili..tak to neni moc dobre znameni. Je mozne ze dostanes klasickou ms...12dpo uz by carka mela byt hezky videt...
Ahoj, hele co si pamatuji tak mě test sílil ob den a to opravdu viditelně, 4 dny nesílící test ...no nevím, nevím upřímně bych to moc nadějně neviděla nicméně každá jsme jiná takže šance určitě ještě je 🙂 mimochodem testuješ pořád stejným testem?
No ono to asi bude pozustatek HCG z toho minuleho mesice 😉
@vendelinka08 Taky si rikam no, děkuji...
Test mi sílil každým dnem. Už od 10 od ovulace. Tak nevím. Ještě bych počkala. 🙂
@hasara33 Testuji stále Mamatestem 10, děkuji...
@hermia To se mi moc nezdá, ale kdo ví...děkuji...
@lucielada Hm asi hold zase nic, děkuji za odpověď...
@nafuka 😌
@terezb98 Pokud nejsi schopna porozumět psanému textu, nereaguj, ostatní pochopili...
Nekomu klesa rychleji, nekomu pomaleji.. screen z jine diskuze jen na uvedeni prikladu 😉
Krom toho kvuli uplnemu dočišteni delohy je dobre pockat alespon jeden menzes a to i kvuli psychice aby se zena s tim stihla srovnat v pripade dalsiho neuspechu 😉 kdysi jsem o tom hrozne moc nacetla po potratu.. dle me je tam opravdu pozustatek hcg z minuleho mesice.. nu což za 2 dny (mozna uz zitra rano) budes určo vedet jestli carka sili 😉
@hermia Tak to jsem vůbec netušila, moc děkuji za tvou snahu. Mě doktor právě neříkal, že bych měla měsíc počkat. Zítra ještě zkusím testnout, ale dost pochybuji....
Máš pravdu já tomuhle opravdu nedokážu porozumět.. holt ostatní jsou lepší, co naděláš 😂
V pohodě.. nekteri dr maji ,,sve,, postupy a nektere veci neřeknou, mozna i zapomenou kdyz ruzne veci opakuji denně. Pro tebe uklidneni ze tet znova neprozijes totéž 😊
@hermia Snad máš pravdu, už bych měla docela obavy, když by se mi to stalo podruhé, i když tedy vím, že někdy se to opakovaně prostě stává ...
Test Dr. Max tyto duchy po zaschnutí běžně dělá ..
@obla Fakt? Tak to bych byla jedine ráda, mám strach, že je to zas biochemické...Pri ponoření testu byla vidět čárka krasne, jak test začal belat, tak byla vidět min a min...
Hele kup si mama test, ten je jeden z nejspolehlivejsich a testuj tak za 3dny.. uplne nejlepsi ale je testovat stejnym testem pokazde
@hermia Já myslím, že to tento cyklus už nemá cenu, jsem dnes cca 13 DPO, do MS zbyvaji 2 dny, to už by mi i tenhle test musel ukázat nějakou normální čárku, ale příští cyklus zkusím, děkuji za radu 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Počkej, kouknu do křišťálové koule.