Ahojky holky,
Nedavno sem byla u mudr na krvy s vzala mi rovnou i na tehu ale mela jsem pred menstruaci takze test vyšel negativně.
Mesicky porad nikde,je to asi jeden nebo dva spozdeni.
Myslite ze mam ještě pockat a pokud nepřijdou udělat si test?
Mam je nepravidelně.
Tak co myslíte? Muzu byt těhotná?
Diky za odpovědi Verca
Za chvíli někdo přijde s věšteckou koulí a řekne ti. Mezitím můžeš pročítat pravidla českého pravopisu, na netu určitě budou.
@veeeronik krev bez krve jako píseň bez písně,tudíž na písni /na krvi 😉
Škoda,že mobily neumí úpravu pravopisu,jako počítače ...
@amazonkajanik jako vy fakt nadelate... 🤦♀️
Tvl a co kdyz ma nejakpu poruchu. Vy jste tady fakt nekdy uz slepice. Pred lety to tu byvala fajn, trd si tu snad honi ego plno zakomplexovanych putek, ktere sw doma boji beknout a tak se musi povysovat zde. A ano mam preklepy a nehodlam je ani opravit.
Já teda nevim, ale snad ten, kdo má dodelanou ZŠ, by měl ovládat základy pravopisu. Vždyť je to na ostudu 🤷♀️
@barulina Myslíš nějakou dys poruchu? Já teda nejsem odborník, ale znám pár lidí s těmito poruchami a jsou naprosto schopni psát pravopisně správně, když se na to soustředí. Já teda jsem asi stará škola, ale písemný projev beru jako jakousi vizitku člověka. Když něco někam píšu a chci, aby mě ostatní brali vážně, nemůžu působit jako někdo, kdo stěží vychodil základku. Navíc si myslím, že člověk by měl znát alespoň základy svého rodného jazyka. Ale samozřejme každého věc, jak chce na ostatní zapůsobit.
@veeeronik ptala ses co je špatně,tak jsem vysvětlila plus i to,že kdyby mobily uměly automatickou opravu textu,nemuselo by se tu zbytečně řešit a v některých případech i rozčilovat,že je pravopis takový a makový. Tak krev mě taky praštila do očí, ale byly tu i horší perly. Pomalu si na to začínám zvykat. Takže v klidu.
A k tvému úvodnímu příspěvku, vyčkej a pak si udělej test, ale je malá pravděpodobnost ,že bys byla těhotná. Spíš bude problém jinde. Jednou jsem měla zpoždění 2měsíce a mohla za to štítná žláza ...
@hanih naprosto souhlasím
Trochu odbočím.. Jednou mě balil chlap, jenze po té, co mi psal a v každé větě měl hrubky, tak to me totálně odradilo 🤷♀️😀
@barulina trochu na odlehčení 😂
@barulina Chápu, že jsou různé vady, ale pochybuji, že se vyskytují tak často, jak často je zde k vidění špatný pravopis. A znovu, i kdyby člověk takovou vadu měl, musí počítat s tím, že pokud píše veřejně, někdo na to upozorní. Znalost českého jazyka patří k základnímu vzdělání. A nemyslím si, že bych si tu "dokazovala svou nadřazenost". Píšu slušně, nikoho nenapadám, jen jsem vyjádřila názor. Tímto se loučím a přestávám plevelit tuto diskusi.
@barulina Nechápu, že tihle inteligenti, co nedokážou napsat správně jedinou větu, mají vždycky tolik zastánců, kteří je budou hájit a svádět to na poruchy. Ono lidí s těmito poruchami je jen pár procent, ale zřejmě se všichni sešli na Modrém koni, jinak si neumím vysvětlit, proč tady každý píše jak naprostý hotentot.
@barulina Paní tu nikoho neuráží, ale vy ji ano. Tykat ji a nadávat ji do blbcu 🤷♀️ No jo, pro hlupáka každý hloupý.
@michaela1990xx ja ji ale netituluji. A tykat? Precti si pravidla 🙂
@eloise02 me se nezda, ze by tady kazdy psal jak hotentot. Naopak... A pokud nechapes, ze spis nez konr. Poucovani psaneho projevu zakl. Mi vadi, to ze vubec nekdo potrebu to resit. Pritom treba zakladatelka je sovela pekarka, ktera proste nema bunky na cj, treba ma dokonale logicke mysleni, jste zli lidi. Ale tak hlavne, ze napisete supr koment na konovi 🤣
@barulina ale je přece jedno, že je kucharka. Proč by kucharka, uklízečka, prodavačka atd.,prostě kdokoliv, kdo chodil do školy, nemohl znát základy pravopisu? Já teda lidi neškatulkuju, sama mám jen maturitu. Takže zas nechápu vás, jak můžete poukazovat na to, ze je základelka kucharka. Na tom prece vůbec nezáleží.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
"Krvy"? Cože...?