Ahoj holky/ženy,
včera/dnes jsem čekala měsíčky, dnes ráno mi to nedalo a udělala jsem si test - nejprve ten vpravo (co je na obrázku) a potom, když se tam začala rýsovat druhá čárka, tak i ten druhý (vlevo na obrázku).
Co si o tom myslíte, prosím?
Ještě jedna věc… od čtvrtka mám hnutá záda a strašně mě to bolí, proto jsem včera byla na pohotovosti a tam mi píchli nějakou injekci. Myslíte, že by to s tím mohlo nějak třeba souviset? že by mi to ty hormony nějak zbláznilo? Popř. myslíte si, že by to mému případnému těhotenství mohlo ublížit? :,(
S přítelem jsme mimčo nijak extra neplánovali, sice jsem si zkoušela ovulační testy a nic… tak jsem měla za to, že těhotná být nemůžu a proto jsem to včera paní doktorce ani neříkala.
Třeba jen plaším 😎
Moc díky za vaši odpověď 🙂.
Já myslím, že potvrzeno mít nepotřebuješ. Prostě řekneš, že podle testu těhotná jsi a pokud by to doktorka potřebovala vědět stoprocentně, tak ti vezme krev, případně tě odešle na gyndu.
Mám plasit a jet dnes k doktorce? 🙂 nebo času dost... ?
Casu dost. Ale pokud budete resit zada, tak to vsude hlaste uz ode dveri a leky vam nedaji asi zadne. A pozor na masaze,.muzou i ublizit v tehu. A zatim bych to moc neresila. Telo si poradi 🙂 leky- injekce nejsou uplne super pro miminko, ale pokud vydrzi, vse bude ok! ( ja natirala ve 4tt okna, myla ruce redidlem a kluk je vporadku a chytry jak opice! )
Vidím dva pozitivní testy. Kolik jich ještě chceš mít potvrzených?
to je těhotenství...a různá síla čárek je v tom,že každý test je od jiného výrobce.Bych typla tak 5tt podle síly čárek 😀
Já se v tom nijak zatím nevyznám... jakože 5. týden těhotenství? 😲
Včera /dnes čekám měsíčky teprve, tak by to nevycházelo 🙂
@ivik1991 na tvem místě bych zašla na gyndu...pokud je na testu takto druha carka s velkou pravděpodobností tehu byt muzes... kdyz uz takto vypada test tak ti mozne tehu potvrdi i krev a mas jasno hned... rika se ze pokud najdes druhou carku tak se mas zacit chovat uz jako tehotna...tudiz.bych na zadna dalsi vysetreni a uz vubec ne rtg atd nechodila... dokud te neuvidi na gynde. Jinak ta injekce by mit vliv nemela zadny ale urcite bych to nahlasila
Ano od začátku poslední menstruace, proto to pak nemusí sedět na uzv, když máš později ovulaci než se udává ten 14.den cca 😉 Ať vše vychází!
Tak mi obvodní řekla, že ta injekce není pro těhotenství nic moc a že tělo si poradí... takže mi naznačila, že se raduji možná předčasně.
Na gyndu je podle ní prý brzy, ale já si tam raději zítra zavolám, objednám se a snad mě vezme 😒
@ivik1991 Podle testů jsi těhotná. Můj doktor razí heslo, že takhle v těch samých začátcích je to s vnějšími vlivy buď anebo - buď to uškodí a těhotenství zanikne, anebo neuškodí a vše se bude vyvíjet, jak bylo v plánu. Teď to nijak ovlivnit nemůžeš, ani gyndař nic neuvidí a neřekne Ti 100% verdikt. Počkala bych s objednáním k doktorovi alespoň týden, aby ses nestresovala, když tam nic neuvidí (což by teď nebylo nic špatně). Kdybys ještě řešila záda, prostě nahlas, že jsi těhotná, proti Tvé vůli Ti nic nedají ani Tě na žádné vyšetření nedotáhnou.
Me gynekolozka rekla, ze se da neco videt az v 6-7 tydnu. První těhotenství mi bylo potvrzeno v krvi ve 4 týdnech.
do 12tt je to všechno nebo nic - kolik žen ani netuší, že jsou těhotné 🙂
Měla jsem týden zpoždění,udělala si jeden test a hned dvě čárky tak jsem okamžitě ležela na krev abych měla těhotenství potvrzené,večer už jsem měla přesnou hodnotu hcg .
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Vypadá to, že se tam něco rýsuje. 🙂 Ale z vlastní zkušenosti určitě počkej. Po týdnu i dýl bych test ještě zopakovala ta čárka by se měla zvýrazňovat.
A myslim si, že injekce by na tohle mít vliv neměla.