Clearblue vs. obyč test. Dojít si na hCG jako samoplátce, ať mám klid?

hanarej
2. únor 2022

Ahoj holky, nemá někdo třeba podobnou zkušenost? Obyč test skoro plná čárka, druhý den ráno clearblue digi potvrdil tehotenstvi 1-2 týdny, dalsi den obyč test ukazal jen nepatrnou čárku až bych řekla ducha a dnes ráno ta čárka vubec nesílí stále jen rádoby duch. Je teda fakt, že každý test byl jiný.
Celé dny prospím a mam pocit ze mi explodujou prsa, ms zpozdena.
U dr jsem byla na utz samozřejmě nic vidět nebylo je to brzo, krev mi brát nechtěl prý je stejná jako výsledek z moče, jsem objednana až na 28.2. To bych měla být v 8 tt. Mám se chovat jako těhotná ale počítat se vším. Stojí za to si dojit třeba na stanovení hcg jako samoplátce ať mam klid? Chápu a vim, že je asi lepší tomu dát volnej průběh, no stress a počkat…ale znáte to…😃

jjasmina
2. únor 2022

@hanarej klid ti dá stejně až ultrazvuk. Jinak testovat se má stejnými, kvůli rozdílnému množství barviva, ber to tak, že těhotná si, ale stejně musíš čekat na potvrzený ultrazvuk. A za mě teda ani sílící čárky, ani zvedajici hcg nemusí nic znamenat bohužel. Buď v klidu a počkej na ultrazvuk

martulka88
2. únor 2022

@hanarej Souhlasím s @jjasmina. Jako můžeš jít na HCG jak roste, ale nikdy to neznamená výhru. Jediná "výhra" je porod, do té doby není nikdy nic jisté - vím moc dobře, o čem mluvím. Ale pokud chceš alespoň malou šanci vidět, jak to vypadá s prosperitou, tak si zajdi 2x na odběry - alespoň obden. Pokud roste dobře, tak by to byla naděje.

lotta1234
2. únor 2022

@hanarej tiez som sla na potvrdenie tehotenstva az v 8. tyzdni a podla mna je to dobra strategia, uz sa jednoznacne ukaze, na com si. Ale nevravim, ze cakanie nebolo neprijemne a to som este otehotnela po potrate, takze o nervy navyse. HCG si mozes dat odmerat aj sledovat, ako rastie, ale to nic nemusi znamenat. Ja som mala pri tom predoslom neuspesnom tehotenstve HCG vysoke a plod tam nebol.

kathy_k
2. únor 2022

@hanarej ja to beru tak, ze od chvile co najdu test, vnimam to jako ze jsem tehotna, ze s nami uz miminko je. Nehodlam cekat do dvanacti tydnu, do dvaceti, do tretiho trimestru,... na to, abych miminko vnimala a tesila se nej, tesim se od zacatku. A ano, muze se toho stat hodne, ale to neznamena, ze pokud by se stalo neco smutneho, tak si mam hrat ma to ze tady miminko nebylo.

europa00
2. únor 2022

Ahojky já bych si zasla jsko samoplatce pokud je tvůj gynekolog takto divny jelikož výsledek z krve a moci je úplně něco jiného. Mas zpožděním menses to už by měly byt čárky opravdu velmi viditelné a ne duchové i kdYz samozřejmě zakezi na termínu ovulace. Bavic každý gYnekolog pozná jsk pohmatem tak zabarvením dělohy je taková více nafialobela prokrvena ze se tam něco rýsuje plus na ultrazvuku i když nejde vidět plod což je jasné jde minimálně vidět zbytnela sliznice… objednat té za tak dlouho mi přijde šílené přeci jen vy měl detekovat těhotenství v děloze a vyloučit tak mimodelozni těhotenství. To té vůbec nechci strašit vše muže byt v naprostém pořádku jen navazují na to ze se ti nezdají testy které by měly sílit a nesílí. Zajdi ba krev jako samoplatce a Psk s odstupem 2-4 dnů znova … pokud hcg poroste dobre tak si myslím ze se chodí na gynekologii ba potvrzení třeba v tom 5-6 tydnu kde už uvidí pouze dutinku v děloze a pak až se chodí ba srdce to někdo objednává na 7 někdo až ba ten 8 týden

kathy_k
2. únor 2022

@europa00 prvni kontrova v osmem tydnu je naprosto normalni, naopak driv to smysl proste moc nema. A pohmatem ani pohledem tehotenstvi poznat takto brzy opravdu nelze.

elwe
3. únor 2022

Já chápu, že tě to trápí, když testy vychází pokaždé jinak. Na tvém místě bych si koupila víc testu stejné značky a vždy po pár dnech testovala a pozorovala, jetsli sílí. Případně můžeš to stejné udělat i s odběrem krve, ale testy jsou za mě také spolehlivý indikátor.

europa00
3. únor 2022

@kathy_k to se opravdu pleteš … pokud se tebe něco nezdá třeba ze testy nesili nebo hcg roste neadekvátní je úkolem gynekologa snažit se detekovat těhotenství v děloze a alespoň tak vyloučit mimodelozni těhotenství … které třeba kolem 8 týdne už muže ve vejcovodu prasknout. V 5 týdnu což mas týden po zmeskane menses pokud ovulsce byla uprostřed cyklu normálně těhotenství v děloze najdeš neuvidis plod ale ten plodovy obal ano. Dále uvidíš zvýšenou sliznici a pohledem je deloha více fialová - prokrvena. Proste pokud se ženě nebo doktorovi něco nezdá - nesílici testy, nízká sliznice i přes slabé pozitivní test, atd tak je vhodně udělat náběr hcg a kontrolní ultrazvuk pro vyloučeni mimodelozniho … teď už píšu obecně neříkám ze je zo případ zakladatelky

hanarej
autor
3. únor 2022

@europa00 ahoj, rovnou všem..holky teď jsem přijela z nemocnice z odběru vysledky budou zitra v 10h , testy jsou pořád stejné nepatrná hubená čárka na stejném testu a je to rozmezi 28.1. A dnes 3.2. A čárka je upplně stejná….azm me dnes napadlo jestli to prostě neni jen ryska. Už jsem to skoro obrečela. Uvidím teda zítra… ale slibný průběh asi už nečekám…

hanarej
autor
3. únor 2022
hanarej
autor
3. únor 2022

@elwe takhle jsem pridavala nize… je to 5 dni… nevypada to dobre, ale uvidime ta krev

kkacca
3. únor 2022

Tohle bohužel nevypadá jalo prosperující tehotenstvi…

hanarej
autor
3. únor 2022

@kkacca jsem si toho vědoma… bohuzel.

europa00
3. únor 2022

@hanarej určitě si zajdi na gynekologii. Držím moc palečky hlavně ať tvůj doktor nic nepodceni … určitě vzít krev minimálně 2 x3 a kontrolní ultrazvuk.

hanarej
autor
3. únor 2022

@europa00 byla jsem v pondeli s tim ze kdyby byly bolesti ci krvaceni tak prijet a nebo az 28.2. Pockam na vysledky krve zitra a podle toho se zachovam…nevim zda na to koukat jeste aspon trochu optimisticky…nevim zda i pres tohle mel nekdo tehotenstvi ok. No zitra budu moudrejsi. Ale zatim moc dekuju

europa00
3. únor 2022

@hanarej ahojky js u mimodelozniho vůbec nekrvacela i hcg nebylo úplně směrodatné pravé ze mě tak nechali chodit až do 8 týdne a ve finále me z vyšetření vezli rovnou na sál… promiň ale asi bych změnila gynekologa ta mě je to pěkný debil…kdybys měla těhotenství detekovane v děloze a bylo jen neprosperujici tak se muže čekat jestli odejde samo to ano. Ale pokud v děloze nenašel dutinku určitě v bylo za zvážení častěji kontrola než kterou ti dal. Snad v nemocnici nebudou tak laxní a pujdes ba opakovaný odběr hcg a ultrazvuk. Jsk říkám spousta věci napovídá tomu ze je embryo v děloze … mohli by to trosku vyhodnotit, samozřejmě nedělat unáhlené závěry, ale počítat s tím ze vy o tobě měli vědět pro případ mimodelozniho … tím té nechci vůbec strašit muže vyt normálně v děloze jen zatím neprospívá- i zázraky se dějí ale asi vYch se b/s to úplně neupinala… kolik dni nás zpoždění a ovulaci přibližně víš ?

hanarej
autor
3. únor 2022

@europa00 zpozdeni dnes 4. den zatím, ovulace cca přelom 17.-18.1. Kazďopádně teď me vzbudila silná křeč v posbříšku jako při ms bylo slabounce růžové krvácení a teď zas jak kdyby nic. Trvalo to asi 10 minut

lentilka_09
3. únor 2022

@hanarej Tu su moje...testujem od utorka, každý deň dva testy + clearblue

lentilka_09
3. únor 2022
lentilka_09
3. únor 2022

@hanarej ovulaciu som mala 19.1

hanarej
autor
3. únor 2022

@lentilka_09 jojo gratulace 😊 snad se nam to taky jednou povede

europa00
3. únor 2022

@hanarej určitě bYch šla na gynekologii zitra a opravdu zauvazovala bad výměnou doktora

hanarej
autor
4. únor 2022

@europa00 ms dorazila v plné síle a velice bolestivá a výsledek hCG je 6,5 jednotek ….asi to tak melo byt🙂

europa00
4. únor 2022

@hanarej Jj upřímně toto je ta lepší varianta, priste se určitě zadari hlavně ze to odešlo samo… to se opravdu stává hodně ženám. Držím palce ať se brzy zadari

nik29
22. srp 2022

Ahoj holky, mate nekdo zkusenosti s Clearblue ultra prosim? Testovala jsem vcera odpoledne a vysel takto. Na Pepinu snehobilo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru