Beru antikoncepci, na testu slabá čárka

klarka96
25. čer 2017

Ahoj holky, maminky je možný, ze jsem těhotná? Beru antikoncepci, ale pouze něco malo pres měsíc a dnes jsem si dělala testik (radši 2x) a na obou slabá pozitivní čárka. Hlavně mi vynechala menstruace.

eliza1
25. čer 2017

Není nic jednoduššího než objednat se k dr 🙂 i přes prášky je možnost otěhotnění. Nikdo Vám tu asi jinak neporadí 🙂

klarka96
autor
25. čer 2017

Zítra se tam právě hned chci objednat, jen jestli je to možné. 🙂

linee
25. čer 2017

@klarka96 mozne je to urcite,hlavne,kdyz beres ha jenom prvni mesic.

klarka96
autor
25. čer 2017

Ještě ke vsemu mám i první tehotenske příznaky jako nevolnost, bolesti v bříšku, zacinam byt nafoukla a zvláštní pachuť v puse. Tak uvidim co mi poví doktor. 🙂

yerry
25. čer 2017

@klarka96 příznaky jsou spíše už vsugerované, na ty je ještě celkem brzy, ale těhotenství se potvrdit může, žádná antikoncepce není 100% A existují ženy, které i přes prášky otěhotní

odula
25. čer 2017

@yerry no... Vsugerovane. Ja mela příznaky fakt snad uz od zahnizdeni😀 a opustily mě az za pět měsíců. A uvědomila jsem si to az zpětně, pže jsem nečekala, že budu těhotná. To jenom k tomu, že to nemusí být suger. 😉

@klarka96
Možný to určitě je. Ale nejlepší je zajít k dr, jak uz ti holky psaly 🙂

eliza1
25. čer 2017

@yerry taky jsem nevěděla a ani netušila že bych mohla být těhu a příznaky jsem měla skoro hned :D a to skoro všechny.. zmizely až po 3 měsících :D takže u někoho vsugerované být fakt nemusí...
ovšem někdy se dají lehce některé zaměnit s premenstruačním syndromem, takže někdy těžko říct 🙂

klarka96
autor
26. čer 2017

právě, že jsem to vůbec nečekala. Hlavně když beru HA a ty příznaky jsem měla ještě dříve něž jsem si udělala test. 🙂

yerry
26. čer 2017

@eliza1

@odula
Tak já jsem si Mimi přála a příznaky jsem měla každý měsíc a nic... A když jsem je neměla tak jsem byla těhotná 😂

brambora111
26. čer 2017

Ahoj maminky. Jsem ve 37 tt a dnes jsem se dozvěděla, že mám pozitivní streptokok.😢 Jsem z toho celá špatná. Vůbec nevím co si pod tím představit. To co čtu atd. No prostě člověk myslí jen na to nejhorší 😢 Navíc mám "daleko" čipek na to , že mám za tři týdny rodit. Nevím, zda bych se už neměla otvírat než tohle.

yerry
26. čer 2017

@brambora111 streptokoka mívá spousta maminek, před porodem dostaneš akorát antibiotika... Otevírat se ještě nemusíš, u první dcery mi doktor tvrdil, že pokud se něco bude did, dříve než v den domluveného císaře, že mám normálně přijet do nemocnice, ale ničeho se nebojte, vy máte času dost, u vás se nic dít nebude.... A za dva dny mi praskla voda a jela jsem a u druhé v dcery jsem byla na kontrole ve 37 TT a říkala jsem doktorce že mi odchází zátka a ona mi řekla že mám být v klidu, že s touhle diagnozou můžu chodit klidně i 3 týdny... Na další kontrolu po týdnu jsem už nedošla, to už byla malá dávno venku.... Když jsem vezla starsi do skolky, tak mi opet praskla voda....
Takze co je dnes, uz zitra nemusi byt pravdou

verca156
26. čer 2017

@brambora111 neboj se já to měla taky, taky jsem si to ořvala ale není se čeho bát kapačka je v tobě za pár minut je malá a mimnko zdravý neboj 😉

verca156
26. čer 2017

@klarka96 čistě hypoteticky podle testu to vypadá na těhu ale uvidíš

julia00
9. srp 2022

@klarka96 ahoj jak si dopadla?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru