5+3tt na ultrazvuk nic, testy pozitivní. Je nějaká šance?

misutka321
30. kvě 2024

Ahoj holky,

jsem podle ms 5+3tt, zpoždění 11 dní, ovulace nevím kdy proběhla. Dneska jsem byla u doktora a na ultrazvuku nebylo nic vidět. Testy už mám přes týden pozitivní, vyšel mi i digitální clear blue. Výsledek z krve bude až zítra. Doktor tvrdí, že pozitivní testy mohou znamenat i nějakou jinou poruchu a nemusí to být těhotenství. Myslíte, že je naděje, že tam miminko bude, ikdyž dneska nebylo nic vidět, měla jste některá podobnou zkušenost 🙈

merope
30. kvě 2024

5+3tt a doktor to řeší? Mně 6+2tt vůbec nechtěla vzít, že nebude nic vidět (a to to bylo po IVF) - nakonec teda byl aspoň gestační váček. Záleží teda na kvalitě ultrazvuku, ale že 5+3tt doktor nic nevidí, bych brala jako docela normální.

lencaa11
30. kvě 2024

@misutka321 to je brzo šla bych až na další kontrolu cca 8/9 týden max si ještě nechala udělat druhý odběr krve

hennrietta
30. kvě 2024

Když nejsou problémy, tak je nejlepší jít k lékaři kolem 7. - 8. týdne. Dřív to opravdu nemá smysl.

misutka321
autor
30. kvě 2024

@merope taky jsem se divila, že mě sestřička objednala takhle brzy, ale aspoň mi vzaly tu krev, už mi poslali výsledky a dle krve velmi časné těhotenství, kontrolu mám za 14dní tak snad už bude něco vidět 🙏

anpineapple
30. kvě 2024

@misutka321 já to takhle teď taky měla. Bohužel to dopadlo špatně a bylo to ZT. Ale třeba budete mít víc štěstí!🙏🏻

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru