5 dní po termínu a dva testy jeden + druhý -. Jsem těhotná nebo ne?

patrikjulinka
16. zář 2022

Ahoj holky, jsem na rozpacích.... jsem 5 dní po termínu menstruace, bolí mě v podbříšku jakoby měla přijít menstruace, ráno jsem si dělala mamatest, je tam slabá čárka, odpoledne Livesun negativní..... tak jsem tehu , nebo ne?

veraakubik
16. zář 2022

To jestli jsi tehotna nebo ne ti tady nikdo neporadí,ale z vlastni zkusenosti-je lepsi testovat jednou značkou.Nektere testy delaji falešne duchy,pry i mamatest se pohoršil,nektere maji vice/mene barviva a tak je lepsi testovat kdy se stejnou značkou.Byt tebou otestuji znova..

nelinka1998
Autor odpověď smazal
Zobraz
patrikjulinka
autor
16. zář 2022

@nelinka1998 a já jsem nebo ne? Máme asi stejné 🙂

lencaa11
16. zář 2022

@patrikjulinka mama test dela duchy a livsajde je ok jen není to citlivost 25 ?

wladimira
16. zář 2022

@patrikjulinka zkuste zajít na krev jako samoplatce a budete vědět přesně jestli jste bo ne 🙏🏻

pajasala
16. zář 2022

Zkus zítra ráno znovu. Mamatest sice dělá duchy ale tohle už je pěkná čárka

nihanin
16. zář 2022

@patrikjulinka bohužel mamatest je asi teď jeden z nejhorších testu běžně dělá falešné //zkus jinou značku.. Ale určitě za mě livsane je jeden ze spolehlivých testu

vikysek0987
16. zář 2022

Mě dělal Mamatest i čárky a těhotenství to nebylo....
Věřila bych Livsane....

monyscerna
16. zář 2022

No na mamatestu to je teda pěkná čárka... Ale pokud chceš mít jistotu tak zkus koupit clearblue s ukazatelem týdnu 🙂 za mě nejspolehlivější tt a drží palečky at jsi těhu 🙂

monyscerna
16. zář 2022

Jinak mě mámatest vždycky ukázal pravdu 😀 když jsem byla tehotna byly tam dvě // a když jsem nebyla tak jedna / ani žádný duch 😀😀 takže já mamatestu věřím 😀 pokud ještě máš udělej si zítra ráno a když tam budou dvě // tak si kup clearblue a bude vědět hned 😀🙏

bobo3
16. zář 2022

@patrikjulinka ja som mala rovnaký test v 5/2022 a tehotná som nebola

monika3456
16. zář 2022

@patrikjulinka myslím, ze mamatest je falešnej. Zkus ještě zítra, ale ten livsane detekuje těhotenství již 6 dnů před menstruací. Byla by tam už čárka.

zlaticko22
16. zář 2022

@patrikjulinka tak to koukám, na tom mamatestu už je solidní čárka oproti nějakému falesnemu duchu...budu držet palce. Zkus zítra ráno novy🍀

patrikjulinka
autor
17. zář 2022

@zlaticko22 zkusím zíjtra ráno, dnes jsem nestihla.... bolí a motá se mi hlava, v podbříšku občas bolest... no už nejsem nejmladší a tohle by bylo opravdu překvápko 😄

deniskqaa
17. zář 2022

Ahoj chtela bych se zeptat mam 3 poz testy a slabe krvacim je to spise ruzovy nez corny nebo hnedy ale krone prsou me nic neroli. Nevim Co si o tom myslet

lencaa11
17. zář 2022

@deniskqaa jste těhotná

deniskqaa
17. zář 2022

@lencaa11 jsem ale proc krvacim slabe a ne celi den jen chvilkama

lencaa11
17. zář 2022

@deniskqaa
@deniskqaa včera jsme to řešili každé těhotenství je jiné - Slabé špinění se může objevit v prvních měsících těhotenství, a to proto, že oplodněné vajíčko se zahnizďuje do děložní sliznice, což může vyvolat drobné krvácení či špinění. Pokud vás nebolí břicho a cítíte se jinak v pořádku, většinou to neznamená nic vážného

zlaticko22
17. zář 2022

@patrikjulinka budu držet palce🍀

wladimira
17. zář 2022

@lencaa11 jestli má slečna na clear blue +3 tak už by měla byt cca v 5tydnu takže to určitě není uhnizdeni za mě krvácení v rannem těhotenství není dobré je to 50:50
@deniskqaa určitě doporučuji ascorutin a absolutní klid 🙏🏻 když to neprejde určitě co nejdříve navštivte doktora

patrikjulinka
autor
18. zář 2022

@zlaticko22 dobré ráno, čekala bych o něco hezčí čárečku....no ale je volným okem viditelná, každopádně se zíjtra objednám k dr. A budu doufat, že mrcha nedorazí.....

zlaticko22
18. zář 2022

@patrikjulinka na doktora je ještě brzy, objedná tě
pravdepodobne až na pozdeji..ono když si uděláš testbob dva dny, tam čárka by měla zesílit. Me to trvalo týden z ducha na slabou čárku až do pěkně výrazné. Držím palečky ať je to v poradku

deniskqaa
18. zář 2022

@wladimira krvaceni prestalo

deniskqaa
18. zář 2022

@wladimira krvaceni prestalo

wladimira
18. zář 2022

@patrikjulinka nechcete zkusit jinou značku testu ? Tenhle mama test je evidentně vadný čárka není úplná 😬

palja
18. zář 2022

@patrikjulinka ta čárka není úplná a je skoro stejný jako ten předchozí test. Koupila bych jiné testy a testovala ob dva dny.
Držím palce 🍀❤️

monika3456
18. zář 2022

@patrikjulinka tohle je bohužel vadný test

patrikjulinka
autor
19. zář 2022

@zlaticko22 Dnes na mamatestu ani ťuk..... menstruace nikde! Už jsem se tešila tak potichu a malinko opatrně, bude mi skoro 40,tohle bylo asi naposled co jsem doufala.. . Tak si počkám na vnoučatká.Asi to bylo biochem..... nebo cysta, nebo nevím. Nebudu lhát jsem rozčarovaná, ayn 20 let, dcerka 10 jsou zlatíčka a jsem vděčná. Vše je jak má být... jak v pohádce o Shrekovi

zlaticko22
19. zář 2022

@patrikjulinka tak to je mi lito😔

keckemet
26. zář 2022

@patrikjulinka a proc ne hned priste? Vsak to uz tolik na veku nezmeni

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru