Zdravím,
mám 5 dní do MS, měla bych být 11DPO, dnes mi vyšel takovy test po limitu. Mužů ho brát alespoň trochu vážně? 😁
@lenka253 Já měla pidi ducha po limitu, a mě to tedy vyšlo. Další den už byl dušík v limitu, a pak jen sílil.
@misicka1988 zkusím zítra ráno, zatím mi to vychází ze jsem 10-11DPO, takže je pořad docela dost brzy 🙂 dekuji 🙂
Tak jsem delala další a opět mi vyšel, i když po limitu. To snad přeci nemůže být náhoda 😁
Gratuluji 🍀🍀
Dekuji 🥰
Ja mela ducha take po limitu a ted mi ten dušík běhá a dela radost 😀
Jeee, je tam, mrnousek 💞 gratuluji
@lenka253 hlavni je aby silila. Nelze to srovnavat s nicim protoze, jsi mohla mit ovulaci dele nez si myslis. Nebo se proste jen to hcg uvolnuje pomaleji 🙂
@baraskaska ovulaci jsem později určitě nemela prave. Doufám, ze se jen pomaleji uvolnuje 🙂
@lenka253 tak muze byt vice duvodu. Urcite bych se dopredu nestresovala. To ze carka sili je v tudle chvili to nejpodstatnejsi. Skus premerit za dalsi dva tri dny a uvidis. Ja jsem tri dny po ms taky nemela nejakou mega silnou carku, sice jsem brzy uu nasla ducha ale taky nesilila nrjak extra rychle a nekdo dokonce nema zadnou.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenka253 Leni, taky jak moc to bylo po limitu? Já Vám toho ducha moc přeji, ale z vlastní zkušenosti vím, že jsem takových duchů obrečela několik.