Holky, vrchní dělán ráno a spodní teď dopoledne, jiná značka. Jsem 31DC. M přichází tak 31-35DC. Mám velké bolest zad dole na pravé straně, prsa bolely, ale dnes míň. Co myslíte? Jak to vypadá?...Předtím jsem neměla ani doušky nic...
@leila7 Ty samé to nejsou...a nikdo tě nenutí mi psát...
Já tam nic nevidím
@milujicimaminkas89 jsou nezlob se na mě.a nic tam nevidím
@milujicimaminkas89 bohužel po nic nevidím,zkus zase za 2 dny musí silit 🍀❤️
nějaký duch tam je, ale zkus za dva dny a to už by měl jít vidět, jestli by bylo vše tak jak má. 🙂
@milujicimaminkas89 žádného ducha nevidím
@milujicimaminkas89 já tam tedy duchy vidím, ale musíš zkusit zítra nebo pozítří a tam se rozhodne..buď půjdou vidět lépe nebo nic.
Zkusím zítra a pošlu zase fotku. Snad nepřijde M. Děkuji...
Myslím že to je negativní test 🤷🏻♂️A že pokud chceš otěhotnět měla by ses na to přestat tak moc upínat.Hodit to za hlavu a nechat to plynout.A ono to příjde a v ten správný čas 😉Mluvím z vlastní zkušenosti kdy jsme se snažili 3 roky a až ve chvíli kdy jsem prodělala ZT a úplně se na snažení vykašlala a přestala na to myslet se povedlo a doteď nevím pomalu jak 😃Psychika je mocná a čím víc budeš na otěhotnění myslet tím víc si ho budeš oddalovat
Já vidím na obou. Zkus za dva dny, ať je vidět rozdíl.
@pepickovapavlinka Snažíme se už 7 let...nějak mi nejde na to nemyslet a potrat v 10.týdnu v roce 2018 mi na tom nepřidá...Ale děkuji. Třeba se povede, třeba ne.
@milujicimaminkas89 no to už je dlouho to je fakt ale opravdu zkuste změnit přístup začít si život užívat zaměřit se na něco jiného.Ono to opravdu pomůže.Taky jsem o miminko loni v Září přišla pak jsem se naštvala vše hodila za hlavu a bum už jsem 24tt.Zkuste to
@koderly To je krása. A že se povedlo, to je opravdu štěstí. Já chci jít na 4.Ket, pokud nám to teď nevyjde...ale 1. Et nevyšel a 3.Kety také ne...moc tomu nevěřím...
Bohužel i dnes stejný test, takže nic a budu čekat na M. Achjo zase nic. To už je beznadějný...život nespravedlivej...😓 No zavolám si dnes do centra a objednám se na Ket. 7.000,- vyhodím a budu doufat, že se třeba povede...Achjo.
@milujicimaminkas89 jsem ti říkala že tam nic není.a tady taky nic bohužel
@leila7 přesně negativní testy všechny.A s takovým přístupem jaký paní má bohužel neotěhotní kor když to takto bude hrotit každý měsíc
Holky jsem sice máma 3 děti. Ale když vidím různé testy kde je ryska či duch, poté z toho všeho je biochemko.. Tak sama začínám pochybovat o svém testu. Jde o to že jsem měla ms napsanou v mobilu který jsem utopila a neudělala jsi zálohu takže nevím kdy přesně byla mám ji velice nepravidelnou. A teď k tématu včera jsem na testu měla druhou slaboulinkou čárku možná duch nevím.. vložim fotku barevném a černobílém provedení. Omlouvám se za román
@milujicimaminkas89 já tam teda ducha vidím, lepší je testovat ob den a ne každý den, držím palce 🍀
@milujicimaminkas89 tak co už máš dálnici??
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Už zase to už tady bylo a jsou to samé testy co jsi sem dávala minulý měsíc.tak co je to zase za otázku