31.DC a test...Co myslíte, prosím?

milujicimaminkas89
25. bře 2021

Holky, vrchní dělán ráno a spodní teď dopoledne, jiná značka. Jsem 31DC. M přichází tak 31-35DC. Mám velké bolest zad dole na pravé straně, prsa bolely, ale dnes míň. Co myslíte? Jak to vypadá?...Předtím jsem neměla ani doušky nic...

leila7
25. bře 2021

Už zase to už tady bylo a jsou to samé testy co jsi sem dávala minulý měsíc.tak co je to zase za otázku

milujicimaminkas89
autor
25. bře 2021

@leila7 Ty samé to nejsou...a nikdo tě nenutí mi psát...

te_reza
25. bře 2021

Já tam nic nevidím

leila7
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 jsou nezlob se na mě.a nic tam nevidím

haskre
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 bohužel po nic nevidím,zkus zase za 2 dny musí silit 🍀❤️

kvetuska145
25. bře 2021

nějaký duch tam je, ale zkus za dva dny a to už by měl jít vidět, jestli by bylo vše tak jak má. 🙂

venina1989
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 žádného ducha nevidím

vendelinka08
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 já tam tedy duchy vidím, ale musíš zkusit zítra nebo pozítří a tam se rozhodne..buď půjdou vidět lépe nebo nic.

milujicimaminkas89
autor
25. bře 2021

Zkusím zítra a pošlu zase fotku. Snad nepřijde M. Děkuji...

pepickovapavlinka
25. bře 2021

Myslím že to je negativní test 🤷🏻‍♂️A že pokud chceš otěhotnět měla by ses na to přestat tak moc upínat.Hodit to za hlavu a nechat to plynout.A ono to příjde a v ten správný čas 😉Mluvím z vlastní zkušenosti kdy jsme se snažili 3 roky a až ve chvíli kdy jsem prodělala ZT a úplně se na snažení vykašlala a přestala na to myslet se povedlo a doteď nevím pomalu jak 😃Psychika je mocná a čím víc budeš na otěhotnění myslet tím víc si ho budeš oddalovat

andycr
25. bře 2021

Já vidím na obou. Zkus za dva dny, ať je vidět rozdíl.

milujicimaminkas89
autor
25. bře 2021

@pepickovapavlinka Snažíme se už 7 let...nějak mi nejde na to nemyslet a potrat v 10.týdnu v roce 2018 mi na tom nepřidá...Ale děkuji. Třeba se povede, třeba ne.

pepickovapavlinka
25. bře 2021

@milujicimaminkas89 no to už je dlouho to je fakt ale opravdu zkuste změnit přístup začít si život užívat zaměřit se na něco jiného.Ono to opravdu pomůže.Taky jsem o miminko loni v Září přišla pak jsem se naštvala vše hodila za hlavu a bum už jsem 24tt.Zkuste to

koderly
25. bře 2021

Toto byly me testy;) pro srovnani...testovala jsem
kazdy den a vzdy to trosku vyrostlo ten dusik...jsem ve 12tt☺️ tak drzim palce!

koderly
25. bře 2021

tady pak kompletni sada🤣 ten prvni je 9. den po ovulaci (bylo to po transferu, takze 4. den po transferu petidenniho embrya)

milujicimaminkas89
autor
25. bře 2021

@koderly To je krása. A že se povedlo, to je opravdu štěstí. Já chci jít na 4.Ket, pokud nám to teď nevyjde...ale 1. Et nevyšel a 3.Kety také ne...moc tomu nevěřím...

milujicimaminkas89
autor
26. bře 2021

Bohužel i dnes stejný test, takže nic a budu čekat na M. Achjo zase nic. To už je beznadějný...život nespravedlivej...😓 No zavolám si dnes do centra a objednám se na Ket. 7.000,- vyhodím a budu doufat, že se třeba povede...Achjo.

milujicimaminkas89
autor
26. bře 2021

Nesnáším falešné duchy!

leila7
26. bře 2021

@milujicimaminkas89 jsem ti říkala že tam nic není.a tady taky nic bohužel

pepickovapavlinka
26. bře 2021

@leila7 přesně negativní testy všechny.A s takovým přístupem jaký paní má bohužel neotěhotní kor když to takto bude hrotit každý měsíc

zdenule23
26. bře 2021

Holky jsem sice máma 3 děti. Ale když vidím různé testy kde je ryska či duch, poté z toho všeho je biochemko.. Tak sama začínám pochybovat o svém testu. Jde o to že jsem měla ms napsanou v mobilu který jsem utopila a neudělala jsi zálohu takže nevím kdy přesně byla mám ji velice nepravidelnou. A teď k tématu včera jsem na testu měla druhou slaboulinkou čárku možná duch nevím.. vložim fotku barevném a černobílém provedení. Omlouvám se za román

koderly
26. bře 2021

@zdenule23 podivejte na me dusiky vyse a co z toho bylo;) uvidite zitra, pozitri...nakupte stejne testy a testujte, kdyz to bude tehu, poroste to do ruzove carky🙏

zdenule23
26. bře 2021

@koderly děkuji za vaši odpověď.. určitě testy nakoupím. A udělám si je. Je to jako sázka do loterie bud a nebo.. fakt je že vždy jsem měla dálnice.

koderly
26. bře 2021

@zdenule23 ja tam vidim pekneho dusika nahodou, poslete foto zitra;) tady zalezi na tom, kdy doslo k oplozeni, a kdyz mate ms nepravidelnou, neodhadnete to a duch tam je proto, ze testujete brzo...za par dni bude take dalnice;)

zdenule23
26. bře 2021

@koderly děkuji za vaši odpověď.. Dnes nevím zda se dostanu do města pro test.. Ale i kdyby ne vložim foto hned jak si jej udělám. Nejsem totiž snazilka ..

alokina
26. bře 2021

@milujicimaminkas89 já tam teda ducha vidím, lepší je testovat ob den a ne každý den, držím palce 🍀

leila7
27. bře 2021

@milujicimaminkas89 tak co už máš dálnici??

zdenule23
27. bře 2021

Před chvilkou jsem si udělala test a myslím že není o čem pochybovat

leila7
27. bře 2021

@zdenule23 krásné gratuluji.snad se podaří i nám

zdenule23
27. bře 2021

@leila7 děkuji a vám přeji ať se brzy zadaří

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru