13.dpo (1.den vynechání ms) a TT negativní. Mám ještě šanci?

bubu23t
11. únor 2020

Ahoj maminky a snazilky 🌸 jsem 37. DC ( mívám dlouhé cykly) 13.dpO ( podle bazální teploty)
Teplota 37. Od ovu se pořád drží.. 9 dpo jsem lehce zaspinila, takže jsem to viděla nadějné. Jsem nafouklá a popichuje mě a pálí v podbřišku ( už jsem byla dvakrát tehu ale ve čtvrtým měsíci to nevyšlo) ale vždycky jsem už dávno touhle dobou měla potvrzeny test.. teď je druhý den co jsem ti nedostala. Myslíte že mám ještě šanci? 🙏 Je tu některá z vás co to měla podobné a vyšlo to?

terka80
11. únor 2020

@bubu23t hod graf

bubu23t
autor
11. únor 2020

@terka80 před ovu mám vždycky 36,2

sudylichozrout
11. únor 2020

Ovulace byla az 28.1., takze 1 dpo je 29.1. Jsi ted 11 dpo a to muze byt jeste test negativni.
Edit: koukam, ze mereni konci 8.2. Tak to uz jsi dnes skutecne vic dpo. Vydrz jeste tyden, pak se kdyz tak objednej na gyndu.

bubu23t
autor
11. únor 2020

@sudylichozrout máš pravdu Ovulaci vždy poznám podle šíleně bolesti ve vaječníku a následně zvýšené teploty .. a ano vychází to právě na 28. .. ale to už je dnes 14. Den pO a ne 11. 🤷

bubu23t
autor
11. únor 2020

@sudylichozrout právě 😀😀 .. no na gyndu jsem objednaná teď na pátek. Myslíš teda, že by tam ještě mohla být šance?

sudylichozrout
11. únor 2020

@bubu23t Jo, tak to konzultuj a uvidis, co rekne. Telo obcas vyvadi vylomeniny, i kdyz je zdrave. Jinak 14 dpo uz by test mel byt prukazny. Bud negativni, nebo pozitivni.

bubu23t
autor
11. únor 2020

@sudylichozrout dobře.. zkusím.. už jsem z toho na palici.. dvakrát nám to nevyšlo a už jsme s přítelem netrpěliví.. 😊 .. tonoucí se stébla chytá.. 😀 děkuji za stéblo 🍀🍀

sudylichozrout
11. únor 2020

@bubu23t Tak drzim palce! 🙂

terka80
11. únor 2020

@bubu23t jeste porad mas vysokou teplotu,pokus se bude drzet dalsi dva dny zkusila bych znovu tt

enive
11. únor 2020

@bubu23t také mám den zpoždění a TT negativní. To čekání je hrozné, ať vyjde test nebo ať přijde MS

bubu23t
autor
11. únor 2020

@enive no právě 🤦 .. kdyby aspoň ms dorazila aby člověk věděl na čem je. .

katule1990
11. únor 2020

Dělala jsem si takový průzkum z FertilityFriend na grafech, kde byly nejdříve negativní testy a potom pozitivní, tj. zjišťovala jsem, kolikátý DPO se těhotenství ukázalo. Prošla jsem asi 300 grafů a výsledek je takový, že 13 DPO se těhotenství ukázalo cca v 85-90 % případech, takže teoreticky šance ještě je 🙂. 14 a 15 DPO už by ale mělo být téměř 100% jasno.

leniczka23
11. únor 2020

Ja si myslim ze bohuzel ale.drzim.palce.

bubu23t
autor
11. únor 2020

@katule1990 děkuji za statistiku.. 😊 já ještě našla na nejednom webu tuhle tabulku.. pokud ho správně rozumím.. tak by podle ní 14 po oplození mohlo HCG obsahovat od 3-426
A 21 dní po 18 a víc.. ( takže když mám 10 test tak se může ukázat třeba až do toho 21 . Dne pO ? 😀😀😀

katule1990
11. únor 2020

@bubu23t Myslím, že spíš ne. Možná teoreticky v nějakém výjimečném případě. Myslím, že ty krajní hodnoty jsou spíš vzácné. Jak říkám, podle mého průzkumu na FF i podle jiných informací si myslím, že v naprosté většině případů by mělo být už ten 14. DPO jasno. Výjimka se sice může najít, ale těžko říct, zda je v tomto případě 100% správně potvrzená ovulace (ve správný den). Mně se třeba už jednou i stalo, že se mi BT zvedela až několik dní po ovulaci (ovulace potvrzená ultrazvukem). Brala bych to obecně tak, že pokud vím, kdy byla ovulace, tak 14 DPO by už měl být desítkový test jasný a moc se neupínala na nějaké naděje. Vůbec nechci, aby to vyznělo tvrdě, sama se snažím skoro 3 roky a pořád nic, tak velmi dobře vím, jaké to čekání je. Každopádně moc držím palce, ať vám to brzy dopadne, nebo ještě líp, ať bylo včerejší testování 13 DPO ještě brzo 🙂.

bubu23t
autor
11. únor 2020

@katule1990 děkuju moc ! My se snažíme rok a máme za sebou 1 bioch. A druhý ve čtvrtém měsíci vyvolaný porod kvůli VV .. teď jsem zacala špinit takže naděje jsou tytam 😀😀.

dashyyy
11. únor 2020

@bubu23t já jsem špinila u obou těhotenství od 10dpo jak se mrňousové zavrtávali, tak bych neházela flintu do žita ještě 🙂 otěhotněla jsem až 22. cyklu s pozdní ovulací, tak držím pěsti 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru