Ahoj, spíš se jdu tak jen vypovídat. Jsem sama s 6-letým chlapečkem. S manželem jsme se rozešli (na můj popud), měla jsem přítele, ale to nějak tak škaredě skončilo. A teď mám takový ten pitomý pocit, že už si nikoho nenajdu. Do nějaké seznamky se mi nechce jít, historek jsem si už vyslechla dost na tohle téma 🙂 Ale kamarádky co mám jsou všechny zadané, takže nikam moc nevyráží..sama občas někam zajdu, ale prostě nikde nic. Kde se holky seznamujete? nebo vážně zkusit nějakou tu seznamku 😉 A nebo se na to vykašlat a čekat co mi osud přinese..😀
a máte někdo tip jakou? nebo klasika tinder, badoo atd.
ja se s manzelem seznamila pres seznamku 🙃 byla to dlouha cesta plna hloupych a neslusnych chlapu, ale nasla jsem.
My se taky poznali přes seznamku, jako neříkám, ti chlapi tam kolikrát fakt na hovno, musíš to pořádně přebrat, kolikrát fakt hovada, ale já ho tam našla a máme spolu půlroční holčičku a furt je to pro mě chlap se kterým snad budu, dokud nezaklepem kopytama. U nás to bylo Badoo, ale neříkám je to tam fakt plné hovad, tak to brát s rezervou. Já měla na to vylučovací metodu vtěrky, pravopisné chyby a chlapi , kteří rovnou poslali svý nahý fotky jsem házela do koše.
@adacokolada Ano třeba mě dost na mým upoutalo, že netlačil na to se sejít, nevnucoval se a měl takovej ten boží urejpanej humor, ale samozřejmě každá sme na něco jinýho 🙂
@jjasmina to je hezký 🙂 mě právě docela děsí ta horda úchyláků co tam je :D a hlavně přes seznamky funguje i můj exmanžel, takže nerada bych se tam s ním "potkala" :D
@adacokolada Jak se říká náhoda je blbec 🙂
@jjasmina to je pravda a dnes je to asi opravdu běžný způsob seznamování 🙂
Hodně vztahů podle mě vzniká na pracovišti, pokud teda neděláš v čistě ženském kolektivu 🙂
@uzivatelkapetra no, to právě byl ten poslední přítel a stačilo, doost blbá lekce 😒
@adacokolada my se poznali na Badoo,jsme spolu 7,5roku a máme rok a čtvrt starého syna.držím palce.
S manželem jsme se seznámili přes seznamku a dnes slavíme 10 let 🙂 Na seznamkach je dost výběr (nebo býval v našem věku, teď jsou možná přebrání). Mně tenkrát napsalo asi 30 chlapů za den, tak jsem pak inzerát stopla a filtrovala. Plno z nich vůbec nesplňovalo kritéria, 5 z nich bylo fajn, ty jsem zkusila se schůzkou, dělala jsem si na ně i analytickou tabulku 🙂 Normální kluci, VS, inteligentní, pohlední.
@adacokolada a znám ještě jednu holku,co si tam našla chlapa.sice spolu už nejsou,ale taky to nebyl žádnej magor.
Zkus lidé. Jako žena si můžeš vybírat. Je to teda dost otravny v tom ze ti bude furt někdo psát a 90% odfiltrujes, jakoze co to sakra je. :D Ale podle mě nejlepší způsob.
Jinak tam jsem taky poznala manžela, já se vlastně nikdy s nikým neseznamila jinak než takhle skrz seznamku, a to jsem dost spolecenskej typ a neustále mezi lidma.
Jinak před MD jsem dělala v bance a tam to sem tam nejakej chlapek zkusil, ale to už jsem nezkousela, protože už jsem byla zadaná/vdaná. Některý profese tomu taky nahravaj. Například kdybys začala dělat barmanku.
Jinak seznamovat se v barech/klubech moc nedoporucuji. Mám k tomu osobní averzi, vždycky když za mnou někdo dolezl, tak byl vždy fakt divnej. :D
@jjasmina
ja treba hazu do kose mimo tehle exotu jeste chlapy,kteri napisou "ahoj,jsi krasna"
@95newmommy2020 to jsem nevěděla že ještě existuje :D teda když koukám na to co tam je..ježiši :D
@adacokolada já vím je to hvězdná pěchota. :D Ale alespoň až tam objevis někoho přijatelného, tak ti nezapadne mezi ostatní tragedy. :D
@95newmommy2020 😅 to jako jo!!
@zelenaesmolda jj trapáci😅
@jjasmina
tak je to neoriginalni,ja nechci nikoho,kdo mi bude lichotit ale chlapa,se kterym si budu aspon mit co rict.
@zelenaesmolda asi tak, prostě normální milej chlap, vtipnej, se kterým se dá mluvit o všem a umí gramatiku :D a ideálně bez pupku 😅
@adacokolada hele,dokud to ještě bylo zadarmo a na úrovni,byla dobrá Štěstí.cz
S přítelem jsme skoro 10let a poznali jsme se právě tam 😁
@amazonkajanik to ani neznám 😀
a holky není tu někdo kdo aktuálně hledá a využívá tyhle seznamky?
@adacokolada já chodila na pivo s klukama kamarádama 😅😂 postupně jsem byla v kontaktu i s holkama a na jedny dámský jízdě jsem potkala svého nynějšího přítele ♥️ on měl v tom baru pánskou jízdu 😅
@adacokolada já tě povzbudím, mého manžela jsem poznala na lidech, letos už spolu budeme 8 let. A to jsem byla čerstvě odešlá od ex a 2 děti k tomu. Občas jsem tam narazila na nějakýho úchyla nebo divnýho.
A zrovna manžel nepatřil ani do jedný skupiny, byl rozvedený a 2 děti taky, tak se z nás na pár let stala velká rodina. Teď k nám jeho dcery už nechtějí jezdit. A máme spolu 5 letýho syna.
Tak se seznamky neboj, určitě tam nějaký správný muž na tebe čeká 😊
@moominkaa no já mám ten problém, že snad všichni moji kamarádi si myslí, že když jsem sama, tak jako budu svolná ke všemu..takže já už snad žádné kamarády nemám 😕
Ja poznala přítele na Badoo. Jsme spolu 6 let, máme postavený dům a dítě na cestě, takže neves hlavu 😊👍
znám celkem dost párů, co jsou spolu přes seznamku.. nebránila bych se tomu..