Byla bych zklamaná, kdyby to byla holka...

17. kvě 2024

Ahojky holky, chci se zeptat je tu nějaká Maminka která v těhotenství jedla sladký ale porodila chlapečka ?☺️ Protože já jim extrémně sladké, a docela bych byla zklamaná že by to byla holčička, vím že by se to nemělo nějak řešit a zdraví je na prvním místě, jenomže já cely život jsem obklopena holcickami, k tomu mám tři malé sestry a nikdy jsem nedržela v náruči chlapečka, chtěla bych vychovávat Syna.. tak se ptám jestli věříte těm babským radám ?

klokanka31
17. kvě 2024

Já nevěřím...A je smutný že nechceš holčičku...

zmrzlinka
17. kvě 2024

Tak důležité je snad ,aby to bylo zdravé ne?A je to 50:50 jestli to bude holka nebo kluk....A je jedno co jíš....

martinka_33
17. kvě 2024

Jsem jedla sladký i u chlapecka, ve vsech trech tehotenstvich jsem se cpala sladkym od ráma do vecera 😉😅 Tak drzim pesti aby to byl kluk jak buk ✊

lencaa11
17. kvě 2024

To je kravina o tom rozhoduje chlapovo sperma ne tyhle babske blbosti

krisstina93
17. kvě 2024

Nejsi v the sims :D je fuk co jis, pohlaví je určené uz ve chvíli oplodnění a rozhoduje o něm chlapova spermie.

evik19
17. kvě 2024

Já jsem sladké nemohla ani vidět ani v jednom těhotenství a mám páreček, takže tímhle se to nejspíš nepozná.
Chtěla bych tě ale uklidnit, že i kdyby sis teď přála jiné pohlaví, než se ti pak narodí, tak na lásku k miminku to nemá vliv. Já si v obou těhotenstvích přála to druhé, než se mi narodilo, a po porodu mi to bylo všechno jedno. Obě děti miluju od prvního okamžiku, i když měly mezi nohama něco jiného, než co jsem si v duchu přála.

martinka_33
17. kvě 2024

@lencaa11
@krisstina93 to ale.ma.fungovat naopak, jakoze ne ze kdyz se budu cpat sladkym tak mu ten pindik upadne, ale ze kdyz tam uz je, tak na sladky neni chut 😀 Ale nefunguje to.

anonymous_ka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
aselluska
17. kvě 2024

Vůbec na takové věci nevěřím. Každá to má jinak. A i ti co mají stejné chutě pak mají odlišné pohlaví

lichozroutsudy
17. kvě 2024

Ja si skoro myslim, ze lidem, kteri takovym pitomostem veri, by mel soud odebrat svepravnost, ustanovit opatrovnika a zakaz mnozeni.

neomenia
17. kvě 2024

U dcerky jsem jela bílej jogurt, u synka pomeranče 🤷🤷🤷 tak nevím. U synka jsem si nenechala říct pohlaví a byla jsem šťastná , že je to hošíček 🥰 ale pravděpodobně bych byla šťastná i za další dcerku. Ta radost, že je děťátko zdravé, veliké a donošené. Vidím to jako dneska.

krisstina93
17. kvě 2024

@martinka_33 ani naopak to nefunguje no :D mám doma obě pohlaví a u obou se jedla převážně všechno sladké :D

veruuu_kubesovic
17. kvě 2024

Ještě štěstí, že do porodu je to 50% na 50% 🤔 a co když to bude holčička? Dáš ji do bejbyboxu a nebo vyměníš partnera🤦‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️?

fifinka2020
17. kvě 2024

Jejda holky, vy ji zase dáváte... přeci to, že si člověk něco přeje, hned neznamená, že je špatný... nikde nepíše, že to dítě dá k adopci, když to bude holčička, ale prostě jen zkouší zjistit, co by to mohlo být- koluje hodně pověr a hodně lidí na to věří (stejně jako třeba že velké nevolbosti byla holčička a tak). Tak ji hned nemusíte lyncovat za to, že si něco přeje...myslím si, že to tak má prostě většina maminek, jen se o tom bojí mluvit, aby za to nedostaly

alubif
17. kvě 2024

Jsou to všechno jen kecy. Říká se že holka bere krásu a nikdy jsem nebyla hezčí než když jsem čekala dceru, vlasy, pleť... Při synovi des běs. Takže asi tak...

martinka_33
17. kvě 2024

@fifinka2020 jsem si poprve prala kluka,, narodila se holka, podruhe holku a narodil se kluk a potreti holku a ta se narodila.

me_druhe_ja
17. kvě 2024

To jsou všechno pověry. Mám kluka a holku. Pokaždé jsem měla na začátku chuť na džus. U kluka jsem ujížděla na avokádu. U holky na nicem extra. Sladky jsem rozhodně ani jednou nepreferovala.

terezie90
17. kvě 2024

Rouháš se! Miminko je obrovský dar a je úplně jedno zda-li je to holčička nebo Klouček 🤔

izz76
18. kvě 2024

V těhotenství jsem měla chutě na sladké, mám dcery,ale pochybuju ze to spolu souvisí. Já si přála vždycky holcicky, nikdy jsem netouzila po synovi. Když jsem byla těhotná a ještě nevěděla pohlaví, snažila jsem se sama sobě vsugerovat,ze kluk by byl taky super, nechtěla jsem cítit zklamání vůči vlastnímu dítěti.

evina92
26. zář 2024

@fifinka2020 No já teda nevím, ale přát si pohlaví a být zklamaná z opaku, to jsou 2 rozdílné věci 🤷🏻‍♀️
Přát si chlapečka je v pořádku, být zklamaná z holčičky je shit 🙄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru