dobrý den před necelým měsícem jsem vysadila antikoncepci po půl ročním užívání(necítila jsem se s ní dobře , vyzkoušela jsem 2 různé typy ani jedna mi nevyhovovala , měla jsem často úzkosti ,plet se zhoršila , nebyla jsem ve své kůži) proto jsem se rozhodla ji po dobrání platíčka už nebrat ...první týden po vysazení vše ok , ted jsem zaznamenala dost velké zhoršení pleti (nejsou to pupínky spíše boláky a vyrážky i po krku) dost mě bolí podbříšek (hlavně na levé straně , bála jsem se aby to nebyla cysta jelikož jsem s tím měla problémy před užíváním ha jsem měla jednu obrovskou cystu na levém vaječníku) ted už je to o poznání lepší ale stále mám podbříšek bolestivý .chtěla bych se zeptat kdy by asi měla začít probíhat ovulace ? po měsíci od vysazení nebo déle ? a jaké vitamíny vám pomohly vrátit tělo do normálu (zejména plet) já užívám gynex a přemýšlím nad koupí kyseliny listové . a poslední dotaz za jak dlouho se vám podařilo otěhotnět ? omlouvám se za dlouhý dotaz který už tu možná někde zodpovězený je ale na všechny tyto informace jsem nenašla vhodnou přímou odpověd , moc děkuji za všechny rady , tipy a názory 🙂
@martina_cz děkuji za odpověd , a moc gratuluji ! ❤ (čaj kontryhel mám také koupený ) právě mám ale strach to kombinovat snad to nebude vadit 🙂
@adus4 děkuji, 😊, třeba někdo ještě poradí. Já s gynexem nemám zkušenost.
U mě se po vysazení antikoncepce nic nezměnilo, jen se mi trochu prodloužil cyklus. Asi rok poté jsme se rozhodli nechat tomu volný průběh a otěhotněla jsem asi 3 dny po tomto rozhodnutí 😁 Antikoncepci jsem brala 16 let.
Otěhotněla jsem druhý cyklus po vysazení ha
Dobrý večer, mám s přítelem sex bez ant.chceme mimimnko, ale nedaří se už po druhé,co dělat?
Ahoj.Ja HA neberu uz 7 mesicu a s tema bolakama mam stejnej problem..na krku,na zadech na ramenou proste vsude pupinky a sem z toho uplne zoufala,stydim se i chodit v tilku..Hnus...jinak MS mam plus minus den pravidelnou a skutecnou ovulaci jsem zacala pocitovat ted 3mesic...treba to bylo uz driv ale jelikoz sem si to nehlidala a nezkoumala tak sem ji nepoznala.ted tx 3 mesice ji vzdycky poznam...bohuzel z toho porad nic neni...
@veroniqess tak to ti tise zavidim...
Holky a MS jste měly v ty dny jako když jste braly HA a nebo před ní? Já měla před HA vždy tak 8mého a s antikoncepcí 24tého ... tak jen abych tak věděla
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, tohle je hodně individuální. Někdo má ovulaci hned a někdo zase až za několik měsíců, ten gynex ber klidně dál. Pokud plánujete miminko v blízké době tak určitě začni brát kyselinu listovou, taky jsem jí začala brát hned po vysazení ha. Já jsem teda nebrala gynex, ale pila kontryhel a třetí cyklus jsem otěhotněla (po 4 letech braní HA) a teď jsem v 27tt. Držím palce ať to vyjde.
@adus4