Ktera aplikace na vypocet plodnych dnu a ovulace je presna vyzkousela jsem ctyri a v kazde mi vysli plodne dny jinak snazime se o mimi muzete mi prosim poradit dekuji
Zkus měřit BT a zapisovat do Fertility Friend. Ta je podle mě nejspolehlivější. 😉
Žádná apka ti to ani přesně ukázat nemůže. Sexuj s chlapem obden, pokud to chceš vědět, tak si měř bazalni teplotu
@kappy můj gynekolog mi říkal, že měření bazalky atd ..je k ničemu. Pokud je ti již 41 let, zkus se domluvit s gynekologem na postupu. Ve tvém věku již není na takové kraviny čas.
@monika3456 jestli nahodou tvuj gynekolog taky neni k nicemu... A zakladatelka vek nepise, tak kde si vykoukala tech 41 let?
@j.a.n.i přečti si všechny její příspěvky a dotazy, píše, že jí je 41 let a nemá měsíčky, těhotná podle gynekologa a ani krve není🙂 ne, můj gynekolog je 👍
@j.a.n.i pokud má někdo v tomhle věku nepravidelnou ms, různé gyn.problémy, tak si myslím, že je dobré místo na fóru to probrat s odborníkem ( lékařem)
@monika3456 opravdu nemam potrebu dohkedavat kdo kde co napsal, ridim se danou diskuzi s zde nic o veku ani nepravidelne ms neni.
Takze v kontextu dotazu je naopak mereni teploty tou správnou cestou k pochopení fungovani cyklu.
@j.a.n.i já nedohledávám, odpovídala jsem paní již minule při jinem dotazu 🙂 respektuji tvůj názor, nicméně, problémy, co zakladatelka má, nevyřeší měřením teploty.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kappy ono se to aplikaci vypocitat neda. Kazdy organismus funguje trosku jinak, ovlivnuji ho jine vnitrni i vnejsi podnety. Proto bych ti poradila spis zkusit symptotermalni metodu a to si treba zapisovat do aplikace. Pak uz je jedno do jake.