Jestli jste někdy slyšely o metodě výpočtu plodných dnů (podle kosmických hodin) od Dr. Jonáše, tak tady je bohužel německá stránka na jejich výpočet: zadáte jen datum a hodinu narození a zatrhnete možnost "Ich will schwanger werden.": http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog...
No máš tam dny, kdy je pravděpodobnost otěhotnět, to může, ale taky nemusí souviset s ovulací. Největší pravděpodobnost je v tu hodinu, kde je napsáno: Mondphasen Empfängniszeitpunkt
jj děkuji 😉
to je super. diky belucie
Tomu nevěřim, přesně v tu dobu to mám dostat.
Já jsem na tom stejně, přesně v tu dobu mám mít MS ☹ že by nejplodnější dny? 😉 ...ale zkusit se má všechno, ne? 😀
no já bych počkala na další holky, co napíší 😉
Taky jsem si to zkusila vypočítat, opravdu zvláštní datumy, největší pravděpodobnost mi také vychází na první den MS
takže žádný dny pro oplodnění, ale vypočítání MS. 😀
no holky nikdy neříkejte nikdy moje kamarádka otěhotněla v době menstruace, jinak jim to nešlo 😉 i takové případy jsou 😉
No já o tom minule četla u kadeřnice v nějakém časopise... ženská dlouho nemohla otěhotnět, pak si to nechala spočítat a bum, byla těhotná. Co je na tom pravdy - těžko říct. 😒
Ale že bysme se sešly tři zrovna na jedný diskuzi?Na takovou náhodu nevěřim.
No, tak já odtud radši honem rychle prchám, pojem kosmické hodiny mi zavání příliš velkým šarlatánstvím 🤐
Každopádně vám přeju, abyste otěhotněly ať už s nebo bez pomoci téhle metody, ono opravdu často platí, že víra je základem všeho 😉
Ale samo o sobě oplodnění mimo ovulaci je docela blbost, jenomže se může stát, že prostě v daném cyklu je ovu hooodně posunutá (to jest případy, kdy třeba žena otěhotní při MS), jistě se mnou budete souhlasit, že k těhotenství je třeba spermie a vajíčko a v podstatě se dá říct, že spermie=milování a vajíčko=ovulace 🙂 Kosmos-nekosmos 😀
A mně to vyšlo zrovna na ovulaci. 😀
waci: tak to je opravdu zvláštní,nezbývá než snažit se pořád 😀 🙂
Mně vyšel datum taky na ovulaci, ale ten přesný čas je brutální 😀
Tak vzhledem k tomu, že to jaksi počítá s poněkud jinou délkou cyklů než mám, vyšlo mi to jednou týden před ovu, jednou týden po ovu a jednou na MS 😀 Takže 😝
(ale vyzkoušet jsem to samozřejmě musela 😉 )
No, tak me to vychazi na vcerejsek a to jsem zrovna mela ovulaci (pekne bolestivou). Taky jsem to vecer s manzilkem pojsitili 🙂. Akorat vcas 🙂.
taky jsem neodolala -udelejte si carku do statistik - me to vyslo na ovulaci 😉
ja tomu verim. v Cechach se timhle zabyva astrolog Kulovany a spolupracuje i s gynekology, protoze ma velke procento uspesnosti i u zen, ktere nemohly prijit do jineho stavu.
a čo mám označiť, ked som sa narodila presne o 08,30 hod a tam sú uvedené len celé hodiny.
to je celkem jedno. ono se ti to posune ve vysledku jen o tu hodinku dopredu nebo dozadu...ale nejspis ta pulhodina tam ani nebude videt.
ja zkousela 8.00 a pak 20.00 a vysledek se posunul o pul dne dal 😉
Taky mi to spočítalo datum na kdy mi vychází ovulace, tak se budeme poctivě snažit 😉
Mě to vychází na zítra 29DC, ta když to nedostanu tak na to dnes nebo zítra vlítnem a za měsíc Vám řeknu co je na tom pravdy 😀
No tak snažením v době ovulace určitě nic nezkazíte 😉
Ale já se obávám, že kdybych to zkoušela během MS (jak mi to spočítalo), ani kosmické hodiny mi nepomůžou, když mám ovu 11.-12.DC 😀
Takže si 23.11. beru dovolenou abych to v 10:43 stihla.Manžel má noční,takže je to v pohodě 🙂 🙂
😀 😀 No nevím, nějak tomu přece jen nevěřím...
Mě to vychází přesně na ovulaci tak uvidíme 🙂
Jo a mě to vychází do meziprostoru mezi Ovu a MS,tak se mi třeba zrovna ovu přesune asi 3dny před MS 🙂
Holky, to jsem přesně čekala...nikomu to nevnucuju, pokud někdo věří víc lékům, je to jeho věc, ale sama Len v jiné diskuzi napsala, že se neví, proč se některá oplodněná vajíčka v děloze uchytí a jiná ne. A proč někomu to vyjde hned napoprvé a někdo si na to musí počkat třeba rok, to jsou prostě věci mezi nebem a zemí a já na ně věřím. Netvrdím, že to podle těch kosmických hodin zrovna vyjde, ale to pak je třeba problém jinde. Třeba si máme ještě něco s partnerama vyřešit nebo na miminko ještě nejsou vnitřně připraveni a chtějí ho jen kvůli nám. Mimochodem, jak to dopadlo včera v Pojišťovně štěstí s Andreou... za tuhle cenu bych teda mimi nechtěla...
No jasně, já se jen snažila napsat, že já tomu nevěřím, jestli jsem byla ostřejší, tak se omlouvám ☹ Jinak něco jiného je, když se vajíčko neuchytí, ale něco úplně jiného otěhotnět 14 dnů po ovu 😕
Každopádně přeju všem, ať už vyberou jakoukoli metodu, ať jim vyjde, protože nejdůležitější ze všeho je víra 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
výpočet jsem si udělala ale nerozumím tomu co mi to píše 😉