Mam 4 dny vynechanou MS, snažíme se o miminko má cenu si dělat test nebo je ještě brzy? 🙂
@marlendyetrich dělala sem test 8dpo a měla sem na testu ducha 😊 záleží jestli je posunuta ms těhotenstvím nebo ovulaci 😊 ale za zkoušku nic nedáš
@teress1215 a myslíte že to můžu zkusit i teď večer jsem hrozně nedočkavá, ale bojím se že budu zase zklamaná :(
Se zpožděním 4 dny už bych klidně udělala ted večer, přeju ať to dopadne jak si přeješ 🙂
@curliess zase negativní 😞
@marlendyetrich udělejte ráno
Sledujes si nějak ovulaci? Víš, kdy byla? Pokud ne, mohla být později a tedy je ještě do MS/pozitivního testu brzy
@marlendyetrich pokud byl sex po ovu podle kalendáře tak ano šance je, otázka je jestli ta ovu ten den opravdu proběhla 😊
@curliess Nějak extra že bych si měřila bazal. teplotu nebo si dělala ovu testy ne. Sleduji to tak nějak podle hlenu.
@marlendyetrich a ten byl? Také ovu poznám podle hlenu
@teress1215 právě že byl 11.11.
A taky si říkám jestli není na test brzy.
@marlendyetrich tak pokud to byl opravdu ovulační hlen, tak by podle mě měl test něco ukazat ale nejsem odborník 😀
Pokud byla ovulace 11. tak už by test opravdu něco ukázal…
@curliess 11.11. měla ovulacni hlen a ovu přichází až po něm ne? Nebo aspoň tak mi to bylo řečeno. Jen nevím, jak dlouho po něm prijde, mě přišla cca za 2-3 dny
@teress1215 když to je hrozně individuální, muže mít hlen ráno a ovulaci večer. Jak to člověk nemá dlouhodobě vypozorovane tak je to věštění z koule
@curliess Jo tak, no to je právě to co nevím jak to probíhá 😀
@teress1215 to samé ovulacni bolesti - někdo je má před prasknutim folikulu, někdo až poté… no je to věda 😀
@curliess Jo tak to sem nikdy nepozorovala 😂 ale vím, že když sem těhotná tak ty bolesti mám až do ms a pak i po zpoždění ms a tak vím ze sem tehu i bez testu 😂 je fakt, že to tělo je jedna veliká záhada no.
@teress1215 mám takové bolesti už asi 4 dny a 4 dny do ms. Je to taková bolest, jako by do mě někdo něco zabodl a za pár sekund dobrý 🤷♀️ snad to nebude nějaký zánět, jak se ochladilo.
@aselluska když každý to má úplně jiné, žádné těhotenské příznaky se nejdu srovnávat s druhýma 😏 někdo zvraci 14 dni, někdo do půlky tehu a někdo až do porodu a tak je to i s tím ostatním .. test si zkoušela ještě z ranní moci ?
@teress1215 ne zkusím zítra ráno 🙂
@teress1215 to je jasný, že každý je jiný. Při prvním těhotenstvím jsem to tak neměla. Dnes vůbec nic, tak uvidíme. Test jsem dělala v sobotu, 10 dpo, nic. Může být jen brzo, uvidíme.
@marlendyetrich já tam něco vidím ale nevím jestli nemám vidiny 😂😂 a hlavně s temahle trestama nemám zkušenost 🙈
@teress1215 tak jaký si mám koupit přijde mi to všechno stejné 🙉
@marlendyetrich za mě nejlepší mamatest 😊 a digitální clearblue
@teress1215 když ms nepříjde příští týden zkusím mamatest 🤷🏼♀️
@marlendyetrich zkus, já už měla krásnou čárku 10dpo ale, já sem nedockavec ikdyz sem prodělala dva potraty nedala sem si říct 🤷🏼♀️Kdy má dorazit ?
@teress1215 no měla dorazit už 25.11.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marlendyetrich já dělala test den před očekávanou ms a už tam byl hezký duch 😊 já bych si test už udělala 😊