Omlouvám se za možná až moc přímý dotaz. Ale zajímá mě, jestli vadí sex večer před prohlídkou na gyndě? Doktor to asi pozná, což? 😇 Snažíme se o mimi, tak nechceme promeškat možnou příležitost. 🙂
Premyslim, cemu sex pred prohlidkou vadi... Je to soucast zivota, urcite to doktora nepohorsi.
@maruberu já jsem šla jednou na kontrolu ráno a předtím byl rychlý a nečekaný sexik ;) bohužel mi doktor dělal i ster, tak to urco nějaké to sperma tam taky bylo, ale jen mi pak po tydnu řekl, že výsledky jsou v pořádku ;)
@aleenka1234 Díky, uklidnila si mě 🙂
@maruberu tak muzete kontrolu presunout ne? To je pech mit plodne dny zrovna v dobe kontroly 🙂
Nevadí.
Myslím, že nevadí.
Pokud by měly vyjít nějaké horší výsledky stěrů, budou se opakovat.
Sperma vysledky steru rozhodne neovlivni. Kdyby ano, doktor by te prece upozornil, ze dva dny pred prohlidkou nemas mit styk. Nebo ne? Ach jo, nekdy by to chtelo pouzit i selsky rozum, nejen rozumy anonymnich uzivatelu internetu.
Jojo, taky jsem někdy nad tím uvažovala. Ale nemyslím si, že je to nějak na škodu. Ráno se " dole" osprchujes a je to 🙂
Den před prohlídkou nevadí ale den po prohlídce ano. 😀
tazatelce jde nejspíše o to, jestli doktor neuvidí zbytky sperma. Já zrovna tuhle četla článek od nějakého gynekologa a tam bylo, že právě sex s ejakulací dovnitř den před prohlídkou nedoporučuje. Zaprvé právě proto, že ty stěry mohou vyjít nejasně a zadruhé to prý je pro doktora ne zrovna příjemný zážitek, když vidí právě to sperma...
@maruberu já si zas myslím, ze nepozna
Souhlasim , me dr taky jednou rekla ze pres zbytky sperma nevidi zretelne cipek atd... navic sterny material je znekvalitnen.
@pafca4 ha ha, tak to mě pobavilo... pro doktora to není příjemný zážitek vidět cizí sperma.. ale koukat do cizích pipin bez spermatu, už asi příjemný zážitek je 🙂 je mi jasný, že jen parafrázujete, ale kdyby mi tohle řekl doktor, tak už k němu asi nikdy víc nejdu
@pafca4 myslím, ze doktoři vidí i horší věci v práci 🙂
Tak teď jsem se upřímně pobavila 😀 Sex nám vůbec nevadí...dokonce ani ráno před prohlídkou... A ano občas nacházíme v pochvách pacientek o dost horší věci než je sperma. Zapomenuté tampony, houbičky na nádobí, zeleninu či ovoce atd.... Lidé mají holt vselijake záliby; -)
Hmm, koukám, že diskuze se celkem rozjela. ☺ Každopádně jsme to radši nepokoušeli a hezký večer si uděláme až dnes. Jako odměnu za prohlídku, já z ní mám vždycky nervy na pochodu, ani nevím proč. 😃
😂😂😂
@janyshka Ty mě chceš zabít...., tečou mi slzy až na ponožky
@janyshka tak koukám, ze jsem to napsala přesně musím se pochválit 🙂 🙂
@magdalenax to nebudou slzy 🙂
@absintka19 Sice brečím smíchy, ale Tvůj příspěvek beru, prostě jako trefný, který neurazí
🌷
@mandalenax ani jsem urazit nechtela
@absintka19 a co to bude? Ha 🙂
@terezapetrova čuránky od smíchu 🙂 obrazně řečeno 🙂🤰
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@maruberu To asi pozná. Ale gynekolog si určitě nemyslí, že jste jeptiška. Pokud se snažíte o miminko, tak bych doktora neřešila...