Už jsem asi blázen 😂. Co myslíte?

wladimira
18. lis 2020

Ahoj ženy jinak předem se omlouvám za dotaz kdyby to někomu vadilo ..
S manželem se snažíme o miminko ... beru kys.listovou macu kontryhelovy čaj do 14teho dne ciklu a používáme lubrikacni gel pro podporu otěhotnění .. tenhle měsíc jsem si pomoci ovulacnich testu zjistila přesně kdy mám ovulaci a ještě vyzkoušela myoovunelle ... 10.11 jsme měla ovulaci a posledních par dni mi je špatně po ránu a bolest břicha je to takové divné k čemu přirovnat (je to mezi jako začátek menstruace a potřeby na velkou 😅) včera jsem koukala na YouTube a tam jsem viděla ze si slečna udělala test 10dni před menstruaci a vyšel pozitivní sice duch ale byl tam ! Tak jsem to šla taky zkusit (8dni do menstruace) no byl negativní byla jsem smutná ale co no tak to nevyšlo .. no ale dnes ráno o5 mi bylo zle aj mě to úplně vzbudilo ... tak si říkám ze už jsem asi psychicky blázen nebo co myslíte ??

lucca35
18. lis 2020

Já zjistila že jsem těhu ještě dříve než teh.test, hodnoty HCG malé,ale sílily. Taky nevolnosti atd. HCG sílilo a za 14dni bylo vidět ❤️

fafetka
18. lis 2020

jestli jsi si jistá že byla ovulace 10.11. tak jsi dnes 8dpo to se vajíčko teprve uhnizďuje, takže příznaky jsou jen v hlavě. Dokud se totiž pořádně nezavrtá a nezačne vylučovat hcg do krve tak jsou ty příznaky fakt vsugerované a tělo ještě o ničem neví. Hlavně je brzo na testy! Chápu že jsi nedočkavá, ale dřív jak 10dpo bych ho nedělala a ani v tom 10dpo nemusí být nic. Jde o to jak dlouhou máš LF (dobu od ovulace po menstruaci) někdo má 10 někdo 12 někdo 14dní...ta je vždycky stejná jen ovulace se může měnit. Ta nepřichází skoro nikdy ve stejný den cyklu a podle toho se pak ta délka cyklu odvíjí. Takže ještě vydrž😉 hodně štěstí

wladimira
autor
18. lis 2020

@fafetka od ovulace do menstruace mám 14dni ,Jinak moc děkuji já jsem potřebovala slyšet ze to mám v hlavě ... teď si říkám jaka jsem kra*a 😅

fafetka
18. lis 2020

@wladimira ale neee nejsi 🙂 jen je to prostě brzo a i kdyby jsi fakt těhu byla, což fakt klidně být můžeš, tak by se to teď s největší pravděpodobností fakt neukázalo. Vydrž! Třeba za dva dny už tam dušoun bude 🙂

tynak4321
18. lis 2020

Taky jsem měla stejné příznaky těhotenský test jsem měla negativní, až dokonce 10dnů po vynechání menstruace byl pozitivní😄 jinak stejné příznaky co popisuješ jsem měla, už asi týden před očekávanou menstruací.. 😄 Jenže já teda měla cyklus hodně nepravidelný..

loylii
18. lis 2020

@wladimira 4-5 den od oplodnění mi začlo byt nevolno. Jsem citlivá na všechny hormonální výkyvy. Takže mi bylo jasne, ze se něco děje. Říkala jsem si cysta nebo těhotenství. Měla jsem zimnici (v létě), bolelo mě silene břicho jako na MS a stav jak po mejdanu. Vysvětluji si to tím, ze už při spojení vajíčka se spermii putuje vznikly shluk buněk do dělohy a již vznikají hormonální pochody, který normálně člověk nezažíva. MS mám už 25 let a svoje tělo znam. Nicméně těhotná jsem pak byla ještě 2x a vždy stejný průběh😊.. takže já to poznám na sto procent.

kvetuska145
18. lis 2020

@wladimira muzu se zeptat, jaky ste pouzivala ten gel?🥰

priefi
18. lis 2020

@wladimira HCG vznikne až po uhnízdění, aby na testu šlo těhu vidět, musí mít HCG určitou hodnotu.

b91
18. lis 2020

Ahoj, já to mám podobně. I OVU, MS čekám v pátek-neděle. Včera ráno jsem si dělala clear blue digi a byl negativní ... jsem smutná, ale stejně si říkám, že jsem možná jen brzy testovala ... tak uvidíme :D dost možná jsem jenom blázen 🤷🏽‍♀️😂

wladimira
autor
18. lis 2020

@kvetuska
@kvetuska145 zacházím s nim úplně stejně jako s normálním lubrik. Gelem

wladimira
autor
18. lis 2020

@b91 taky to chci znovu zkusit tak za 3dny 🙏🏻 Zase se mi teď udělalo blbě ale zas to mohlo byt z roušky nesnáším ji a blbě se mi v ni dýchá 😂 já si teď radši všechno zdůvodnim ze to je něčím jiným

b91
18. lis 2020

@wladimira já si říkám, že to teď vydržím až do neděle ... 👀. A všechny symptomy co mám, můžou být klidně i PMS. Když jsem čekala Kubu, bolely mě akorát prsa. Ty mě teď úplně nebolí, ale každej den se mi chce zvracet 😂. Možná si to fakt vsugerovávám....

kvetuska145
18. lis 2020

@wladimira to je mi jasne, ale ja se ptala na nazev☺️ Noc se nedeje😀

wladimira
autor
18. lis 2020

@kvetuska145
@kvetuska145 jsem to špatně přečetla se omlouvám 😂🤦🏻‍♀️

kvetuska145
18. lis 2020

@wladimira rikam ze se nic nedeje ☺️ Dekuju moc 😊

b91
20. lis 2020

@wladimira Tak já hlásím, že nic. Začínám špinit. 👀 To bych v životě neřekla, jak dokáže hlava blbnout 😂😂😂. Fakt mám už týden normálně nevolnosti ... 🤷🏽‍♀️

lachtanice86
20. lis 2020

@wladimira a to už se snažíte nejak dlouho, že používáš to všechno? A jo, klidně si to můžeš vsugerovat. Testovat pred ms je nesmysl.

wladimira
autor
20. lis 2020

@lachtanice86 snažíme se 3mesice ... a neřekla bych ze toho je hodně 🤔 kys. listová se doporučuje ..Maca sama o sobě je plna vitamínu lépe se po ni spí regeneruje ... čaj piju prvních 13-14dc celkově dobrý na srovnání cilku zmírňuje bolesti při menstruaci ... ovulacni testy jsou supr při plánování děti je dobře vědět kdy je ovulace tem kalkulackam nějak nevěřím a lubrik gel obyc je známo ze zabijí spermie .. tak proč to nedělat lip když je možnost ... jsem taková ze hodně čtu studují co mě zajímá najdu si pro a proti řekla bych ze je to i můj kamen úrazu (chci mít vše pod kontrolou 😅) a ano dam vám za pravdu je zbytečně si dělat TT před menstruaci taky jsem to udělala naposled a už na to prdim ... udělám tehdy až vynechá menstruace ...

sajul
20. lis 2020

Kontryhel u některých žen způsobuje anovulacni cykly. Já pila kontryhel, brala Gynex kapky, ses skoro ob den. A nic. Pak jsem se na vše vykašlala a otěhotněla jsem z jednoho sexu za měsíc. Paradoxně ani ne uprostřed cyklu. Hlava to hodně ovlivňuje, čím víc jsem se na to soustředila, nic se nedělo.

wladimira
autor
20. lis 2020

@sajul ten kontryhel je nezbedník 😂🤷🏻‍♀️ Ono to chce asi vyzkoušet někomu to pomáhá a někomu zas ne někdo mívá tu anovulaci i bez kontryhelu ... já ho ze začátku brala hala bala a ovulaci jsem nezachytila pak jsem se dočetla ze se má brát prvnich 13-14dc a tak jsem ho pila jak se má a ukázková ovulace podle testu

lachtanice86
20. lis 2020

@wladimira tak ja jsem stará konzerva..my vsadili jen na sex

sajul
20. lis 2020

@wladimira a dáváš tu Macu i chlapovi? Spermie taky potřebují nějaký čas na dozrátí, aby byli kvalitnější. Kdy čekáš MS? Já jsem měla příznaky vždy když jsem nebyla těhotná a pak paradoxně, když jsem otěhotněla, tak nic, opravdu mě ten pozitivní test zaskočil 😂 priznaky přišli asi za 3tydny po pozitivním testu.

wladimira
autor
20. lis 2020

@sajul Nn tu macu prave nepije prý mi to nechce brát 😂 jemu dělám čaj z kotvičníku ... já nějak nevím cely den nad ti přemýšlím jestli se až moc snažím

lachtanice86
20. lis 2020

@wladimira ja to říkám od začátku ze to řešíš až moc