Ahoj holky chtěla jsem se zeptat dnes dělaný test čtyřikrát na fotce třikrát vidím tam slabý proužek co si myslíte? Není nějaký špatný?🙏
Nic méně poté dělaný odpoledne kazetkovy test žádná druhá čárka tak nevím zda si dělat naději nebo ne 🤷♀️
Nic méně trošku mi je zlé, ale jinak nic víc a nevím zda to je sugesce..
Mám už s toho strach protože jsem minulý rok podstoupila umělé a to nevyšlo..
Děkuji za vaše názory 😊
Kazetove testy jsou slabší 25, proto nic neukazuje,je na nej cas. Tohle jsou 10, a proto ukazuji drive. A jako ja nechápu, za chvili se tu da jasne pozitivní test a bude pro zensky negativni,nebo falesne pozitivní a nebo ryska.🤦🏼♀️ ANO JSOU VSECHNY POZITIVNÍ!!! Bez ohledu na sílu, test detekoval hcg!! Tedy ano, jsi tehotna. Za dva dny udelej znovu a uvidis uz peknou caru. ☺️ Držím palečky!
Není ani jeden pozitivní, jsou vadný. Já nechápu proč je všechny dokola kupují 🙈 koupit jinou značku, tohle je vše falešný.
@klpoiu Ten test je od pohledu vadný 😀 přemáčený. Prostě to teď tyhle značky dělají. Je to tu dnes a denně.
@lilian2111 Prosímtě já tuhle značku kupuju taky, a nikdy mi falešný duchy nedělá
@sabcabar Testy jsou pozitivní 🍀
@klokanka31 Prosímtě - dělá 🤷🏻♀️ vždyť je to tu furt, vůbec bych tyhle testy nebrala vážně. Samozřejmě to zakladatelce přeju, ale jsem si 100% jistá že na jiný značce bude bílo.
@sabcabar taky vidím ducha, nepřijdou mi to jako rysky či falešně pozitivní. Zkousej dál 🍀
@sabcabar Já jsem toho názoru, že se jedná o testy pozitivní 🍀 Určo to zkus třeba za tři dny, uvidíš, jestli čárka bude sílit. Já tyto testy kupovala také a nikdy mi žádný falešný duchy nedělaly. Když jsem viděla to, co @sabcabar má na fotkách, tak to znamenalo pokaždé těhotenství... Tak držím pěsti, @sabcabar 🍀
@lilian2111 A jak můžeš vědět, že ostatní taky neměly fakt pozitivní testy, ale bylo to třeba biochemko?
Přesně jak píše @lilian2111
Takhle přesně vypadá vadný test. I mě tohle několikrát udělal.
@klokanka31 tohle jsou vyloženě vadný testy.
@lilian2111 protože jsem momentálně neměla na výběr proto jsem je koupila a ano zažila jsem vadný ,když jsem podstoupila umělé oplodnění více fotka tohle byl vadný 😉
Každopádně ze stejné moči 4 testy všecky měly ducha,ale určitě si koupím i jiné neříkám ,že těhotná jsem proto chci ostatní názory 😁😊
@sabcabar ahojky já stejný test v roce 2023 v lednu a v pokojíčku mi spinká 8 měsíční holčička , a stejný test u kluka a tomu už jsou 2 roky a 6 měsíců. Já tam toho ducha taky vidím , takže držím palečky a přeju hodně štěstí ✊🍀
@sabcabar Na těch dvou ze 4 na první fotce čárka docela prosvítá, ale pozitivní za mě nejsou. Ty další 2 fotky (předpokládám, že stejný test) tam jsou negativní a přijde mi to jen jako prosvítající ryska.🤷♀️
Zkus počkat alespoň týden po vynechané MS a budeš mít hned jasno a nebudeš lovit duchy. 😉
Můj názor je, že jsou testy pozitivní. Držím palce, ať to vyjde 🙂
@klokanka31 protože měly jiný značky negativní 😕 i já. V krvi 1 jednotka, mamatest a slunicko a jiná značka bílo 🙈
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sabcabar podle té poslední fotky mi to vše přijde jako rysky.