Ahojky holčičky !
Kolik nás tu bude, co se budeme pokoušet v říjnu??
Mně teď končí MS a druhý týden v říjnu by měla proběhnout ovulace.. samozřejmě to nehrotíme, ale poctivě jsme čekali od dubnového potratu ve 14tt., (kvůli VVV enterokele), na pár MS na očištění a teď máme zelenou.
Já beru Fertipronu a přítel Fertilman Babystart - jen takový mulťák.
No ráda bych sdílela info s ostatníma, pokud taky někdo čeká, ať v tom přece nejsem samy 🥰🤞
🍀🍀hodně štěstí a plodným dnům zdar 🙏
@lucpop94 já se taky budu snazit v říjnu dnes jsem 6DC tak uvidíme. Děláte si někdo ovulacni testy nebo měříte BT. Já moc BT ne teď mi skončila 20.9 antikoncepce depo-provera a hned jsem to dostala toho 20.9 na den přesně teď ještě aby klesla teplota mám ji po te antikoncepci furt nad 37.2 tak uvidíme snad to bude rychle
@hamalovi moc děkuji 😊 no ja právě zkouším to měření, a když to nebude mit význam, zkusim k tomu příští cyklus i ty testy. Zatim se mi daří měřit ve stejný čas. Tak uvidím co z toho 😄 protože sice otěhotnět dokáži, (2 deti- jak slepy k houslim) (1ZT)ale za boha netuším v jakou dobu. Ani u jednoho jsme se nikdy s dr. nedopocitali. Nepravidelna ms. A ted kdyz se,, snazime,, tak bych byla rada v obraze jak mi moje telo funguje. A kdyz by se zadarilo, tak at vim kdy. 😇 Beru to spise jako sebepoznání zatim, nez jako nějakou pomucku, měření se pak ukaze az zpetne. Ovulacni testy dokáží ukázat dopredu. (jak u koho) co sem procitala různé diskuze na toto tema. Kazdopadne nam vsem drzim i palce u nohou 🍀 🍀
Přemejšlíme, jestli už začít zkoušet druhé. Ten říjen byl takovej první, kdy by to začlo přicházet v úvahu, tak nevim nevim, jestli už do toho jít. S ohledem na syna se mi do toho nechce, ráda se mu věnuju plně, neumim si představit, jak to bude až se bude muset dělit o pozornost. Nebo spíš až mě přibude práce. Tak nevím, jestli ještě čekat, nebo do toho praštit... Jsem strašně na vážkách. Ale druhé rozhodně chci. Jen mě prostě brzdí ohled na prvního kluka.
@lucpop94 ahoj 🙂 čekám na 2.ms která má dorazit za 10 dní. Nicméně jsme se trochu už snažili 😈😁Revize u nás proběhla na konci července tak jsem zvědavá .
@lucpop94 já jsem teď 5DC a snažíme se už skoro rok tak snad se už brzy zadaří.
@ondul jak starého máš syna? Já to mám úplně stejně. Už jsme to tedy nechali osudu minulý měsíc, nepovedlo se, ale vlastně jsem byla docela ráda, když minulý týden MS došla.😬
@pipi_puncocha Je mu 19 mesicu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucpop94 ahooj, já čekám jestli za 3-4 dny dorazí MS jinak pokračujeme v říjnu 😁😊