Snažení říjen 2021

lucpop94
26. zář 2021

Ahojky holčičky !
Kolik nás tu bude, co se budeme pokoušet v říjnu??
Mně teď končí MS a druhý týden v říjnu by měla proběhnout ovulace.. samozřejmě to nehrotíme, ale poctivě jsme čekali od dubnového potratu ve 14tt., (kvůli VVV enterokele), na pár MS na očištění a teď máme zelenou.
Já beru Fertipronu a přítel Fertilman Babystart - jen takový mulťák.
No ráda bych sdílela info s ostatníma, pokud taky někdo čeká, ať v tom přece nejsem samy 🥰🤞
🍀🍀hodně štěstí a plodným dnům zdar 🙏

any01
26. zář 2021

@lucpop94 ahooj, já čekám jestli za 3-4 dny dorazí MS jinak pokračujeme v říjnu 😁😊

betthany
26. zář 2021

@lucpop94 ahoj, my se teď budeme “snažit” poprvé od léta, po prodelanem MT a odebrání vejcovodu. Nechame tomu volný prubeh, a uvidíme kdy se zadaří..😊🍀 Ovulace by měla byt cca za necelé dva týdny, ale nechci se na to moc upínat, takže prostě uvidíme za měsíc😀

terkync
26. zář 2021

@lucpop94 ahojky, taky sem po ms, ted uz 4. v rade po revizi(ZT) v květnu. Tak uvidíme 😇 určitě se urputně nesnažíme za každou cenu.
Tak preji hodne štěstí 🍀🍀🍀

hamalovi
26. zář 2021

@lucpop94 já se taky budu snazit v říjnu dnes jsem 6DC tak uvidíme. Děláte si někdo ovulacni testy nebo měříte BT. Já moc BT ne teď mi skončila 20.9 antikoncepce depo-provera a hned jsem to dostala toho 20.9 na den přesně teď ještě aby klesla teplota mám ji po te antikoncepci furt nad 37.2 tak uvidíme snad to bude rychle

terkync
26. zář 2021

@hamalovi tenhle měsíc prvně měřím BT, ovulacni testy zatim ne. Možná pristi mesic. 😇 Celkove po antine to nekomu chvilku trva nez se telo srovna. Nekomu hned navazujici cyklus, nekomu klidne mnohem dele. Zaleti jak se telo s tim popere asi. Taky drzim palce 🍀

hamalovi
26. zář 2021

@terkync moc děkuji já spis zkouším i k tomu měření testy jestli bude ovulace z toho měření to moc nepoznám protože je furt vysoká a tobě držím palecky ať se zadari 😉

terkync
26. zář 2021

@hamalovi moc děkuji 😊 no ja právě zkouším to měření, a když to nebude mit význam, zkusim k tomu příští cyklus i ty testy. Zatim se mi daří měřit ve stejný čas. Tak uvidím co z toho 😄 protože sice otěhotnět dokáži, (2 deti- jak slepy k houslim) (1ZT)ale za boha netuším v jakou dobu. Ani u jednoho jsme se nikdy s dr. nedopocitali. Nepravidelna ms. A ted kdyz se,, snazime,, tak bych byla rada v obraze jak mi moje telo funguje. A kdyz by se zadarilo, tak at vim kdy. 😇 Beru to spise jako sebepoznání zatim, nez jako nějakou pomucku, měření se pak ukaze az zpetne. Ovulacni testy dokáží ukázat dopredu. (jak u koho) co sem procitala různé diskuze na toto tema. Kazdopadne nam vsem drzim i palce u nohou 🍀 🍀

misaa56
26. zář 2021

@lucpop94 ahoj, my se snažíme o druhé od dubna/května. Tak doufám že už to přijde🙂ovulace by měla být příští víkend.🙂

misaa56
26. zář 2021

@hamalovi já jsem taky dnes 6DC. Ovulační testy dělám od začátku co se snažíme. Teď poslední 2 měsíce byli pozitivní (dva měsíce i nekojim) do té doby nebyli, jen vždy slabá druhá čárka. Teplotu neměřím, vůbec netuším jak na to😁

lucpop94
autor
26. zář 2021

@hamalovi já si občas udělám test, ale více méně vždycky vím, kdy ovuluju, protože mám stejné bolesti jako při MS. Teplotu jsem ještě neměřila a asi ani nebudu .. no uvidíme 🤷🏻‍♀️ Třeba přehodnotím. Sama jsem zvědavá, jak dlouho nám to bude trvat 🤞

lucpop94
autor
26. zář 2021

@any01 hodně štěstí 🍀🤞

lucpop94
autor
26. zář 2021

@terkync tak to jsme na tom podobně. Tělo už je snad srovnaný a připravený ❤️

ondul
26. zář 2021

Přemejšlíme, jestli už začít zkoušet druhé. Ten říjen byl takovej první, kdy by to začlo přicházet v úvahu, tak nevim nevim, jestli už do toho jít. S ohledem na syna se mi do toho nechce, ráda se mu věnuju plně, neumim si představit, jak to bude až se bude muset dělit o pozornost. Nebo spíš až mě přibude práce. Tak nevím, jestli ještě čekat, nebo do toho praštit... Jsem strašně na vážkách. Ale druhé rozhodně chci. Jen mě prostě brzdí ohled na prvního kluka.

lucpop94
autor
26. zář 2021

@hamalovi taky jsem dnes 6 DC… ovu mi vychází na 6.10 🤞

terkync
26. zář 2021

@lucpop94 dnes 7DC tak sem zvedava 😇😄
Tělo si určitě samo poradí 🙏🍀

arevb
26. zář 2021

@ondul kdyby člověk věděl, že to vyjde hned, tak se to lépe plánuje. My přemýšlíme o třetím, ale nedaří se. Kdybych to věděla, tak se začneme snažit dřív

ondul
26. zář 2021

@arevb Přesně, může se zadařit hnedka, ale taky to může bejt až bůhví kdy

hamalovi
26. zář 2021

@lucpop94 super tak můžeme čekat spolu já teda ani nevím jestli ovulku budu mít po te antikoncepci MS jsem měla no tak uvidíme co ukážou testy

hamalovi
26. zář 2021

@misaa56 super budeme taky čekat společně

hamalovi
26. zář 2021

@terkync no to já taky uvidíme uvidíme nic jiného nám nezbývá

any01
26. zář 2021

@lucpop94 děkuji 😊
I všem ostatním přeji hodně štěstí 😊

themuffin
26. zář 2021

@lucpop94 my se snažíme od květnového potratu v 6tt, zatím se nezadařilo. Dnes jsem 3DPO, to bude dlouhý čekání 😅

kachna6698
26. zář 2021

@lucpop94 ahoj 🙂 čekám na 2.ms která má dorazit za 10 dní. Nicméně jsme se trochu už snažili 😈😁Revize u nás proběhla na konci července tak jsem zvědavá .

michalcakova
26. zář 2021

@lucpop94 já jsem teď 5DC a snažíme se už skoro rok tak snad se už brzy zadaří.

werinara
26. zář 2021

@any01 ja jsem na tom úplně stejně...držím pěsti

any01
26. zář 2021

@werinara také držím 😊

pipi_puncocha
26. zář 2021

@ondul jak starého máš syna? Já to mám úplně stejně. Už jsme to tedy nechali osudu minulý měsíc, nepovedlo se, ale vlastně jsem byla docela ráda, když minulý týden MS došla.😬

misaa56
26. zář 2021

@any01 držím palce 🍀 dej vědět jak to dopadlo 🙂

any01
27. zář 2021

@misaa56 děkuji dám 😊

ondul
27. zář 2021

@pipi_puncocha Je mu 19 mesicu.