Snažení o miminko. Kdy začít po zamlklém těhu?

petta1
7. čer 2023

Ahoj holky je tu některá co má za sebou zamklé těhotenství a kdy jste se začali snažit o miminko mě řekla doktorka v nemocnici po 6 nedělí že můžeme a brali jste něco kontryhel nebo nějaké vitamíny.

teenyel
7. čer 2023

@petta1 jeste pred dcerou jsem mela zamlkle a spontani potrat v 10tt. Na doporuceni jsem pila hodne kontryhel a matu, telo se vycistilo, ani nebyla nutna revize (tenkrat mi jeste na pohotovosti pri probihajicim potratu neco pichli injekcne, co to melo podporit). Rovnala jsem si telo kontryhelem a malinikem, prisla jedna MS a dalsi uz se nedostavila. Z nasledneho tehotenstvi mam dceru, ktere bude v lete 8 let. 🙂

petta1
autor
7. čer 2023

@teenyel taky jsem nechtěla na revizi nakonec mě moje gyn.premluvila . Ale nakonec jsem šla do ní a aspoň to mam za sebou měla jsem šílený bolesti břicha.

teenyel
7. čer 2023

@petta1 tak nekdy je to lepsi, me do revize netlacili, protoze jsem silne krvacela a dle utz jiz bylo "na odchodu". Proto mi neco pichli a ja jeste podporila bylinkami. Na kontrole uz bylo cisto, tak jsem se tomu vyhla. Kazdopadne ne kazdemu bylinky sednou, ale ja na kontryhel a malinik nedam dopustit 🙂

petta1
autor
7. čer 2023

@teenyel to já jsem. Jen spinila ta moje doktorka mě zbytečně jen plasila ve vsom a taky od ní odejdu.

teenyel
7. čer 2023

@petta1 nekdy je tohle moment, kdy clovek "jde o dum dal". Take jsem v te dobe zmenila lekare. Na pohotovosti jsem tenkrat skoncila, protoze muj doktor nic nepoznal, kdyz jsem predtim drive prijela k nemu...

janule0123
7. čer 2023

@petta1 zamlklé v 11 tt přestalo tlouct srdicko, do te doby vše ok… doporučeno 3 měsíce počkat a po necelém roce se povedlo znovu a snad už úspěšně 🤩 lekar me doporučil brát už tři měsíce předem štěpenou listovku, ze je celkem důležitá .. jinak nic ..

petta1
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
petta1
autor
7. čer 2023

@janule0123 mě řekla v nemocnici doktorka po 6 nedělích můžeme se pokoušet o miminko čím dřív tim líp

petta1
autor
7. čer 2023

@teenyel já jsem taky byla na pohotovosti kvůli špinění ale už bylo pozdě. A poprvé mi řekla doktorka že je to embryo asi o 7 - 10 dní mladší a už mi to bylo divný a pak říkala tluci mu srdíčko a na pohotovosti už nic.

petta1
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
petta1
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
ivkasolavova
7. čer 2023

Mě bylo řečeno že by měli projít 3 x měsíčky ,a potom se můžeme pokusit .Byla jsem na revizi nedala bych to psychicky to čekání kdy to příjde ,a že mám v sobě miminko o kterém jsem snila a ono mi umřelo

petta1
autor
7. čer 2023

@ivkasolavova každý doktor říká něco jiného

janule0123
7. čer 2023

@petta1 kamarádce taky po 6 neděli 🙂takže bych to brala jak rekla lékařka s klidem🙂 jako třeba jinou variantu než revizi jsem nedostala .. když jsem se na to ptala; tak me říkala, ze bych čekala cca měsíc než se rozjede potrat a nakonec by to stejně bylo na revizi, ze už to bylo celkem “pozde”… takže možná i dle toho kdy ti to zamlklo…na začátku 11tt bylo vše ok, na konci 11 už nebylo srdicko… a jinak teda pro me to byl ideal, protože ještě par měsíců po té jsem zjistila, ze pořad ještě nejsem “srovnana” takže u me adekvatni doba ..

petta1
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
petta1
autor
8. čer 2023

@janule0123 ale je fakt že pod narkozou se aspoň pořádně vyspis a všichni na sále byli tak milý.

janule0123
8. čer 2023

@petta1 tohle byla doktorka v nemocnici na pohotovosti… muj lekar o tom ani nevěděl .. klasika vys**se vše na vikend

petta1
autor
8. čer 2023

@janule0123 a ty kdy jste se tak snažili o miminko

janule0123
8. čer 2023

@petta1 dali jsme tomu ty doporučený tři měsíce nebo cykly, teď nevím už … a potom … trvalo me než se to tělo srovnalo … cyklus nechtěl naskocit … a do necelýho roku se povedlo.. zpětně a v souvislosti s jinyma vecma jak se vyvíjely beru, ze to asi tak mělo byt všechno .. ale přiznávám se, ze jsem se pak už dost bála, protože nejsem nejmladší, šance klesají a s věkem přibývá i pravdepobnost ze to nebude ok … predtim se tak rok nic nedělo, povedlo se, skončilo tou revizi a pak znovu cca po roce se povedlo 🤩🤩😎

petta1
autor
8. čer 2023

@janule0123 my to budeme zkoušet po 6 nedělí nebo po 1 menstruaci

janule0123
8. čer 2023

@petta1 když ti to rekla tvoje lekarka, tak s klidem 🙂víš jak, každý máme ty podmínky a situaci jinou.. kamarádce taky řekl lekar po 6nedeli …

petta1
autor
8. čer 2023

@janule0123 to mi řekla lékařka v nemocnici moji sem se radši neptala když mě hnala na revizi

petta1
autor
10. čer 2023

A holky jak dlouho trvá než vyprcha hormon z těla HCG a kdy můžu pít ten čaj kontryhel už teď po revizi a nebo jak mi začne 1 menzes.

teenyel
11. čer 2023

@petta1 myslim, ze kontryhel muzes hned (ale to jsem neresila, tak bych nerada lhala). Jinak se normalne zacina pit od 1.dne MS do ovulace. Pak uz ne. A z hodnoty HCG 3019 to kleslo za tyden na slabouckeho ducha na desitkovem testu, takze na nule mohlo byt o par dni dele.

petta1
autor
11. čer 2023

A holky brali jste ještě nějaké vitamíny na podporu otěhotnění nebo jen ten čaj kontryhel ale to je spíš na sliznici.

teenyel
11. čer 2023

@petta1 pila jsem kontryhel, malinik, brala femibion. To i ted pred otehotnenim jsem jela takhle a 3.mesic to klaplo.

petta1
autor
11. čer 2023

@teenyel takze můžu začínat čaj kontryhel A femibion kdyz budu v úterý týden po revizi

teenyel
11. čer 2023

@petta1 asi ano, tim snad neni cemu uskodit. 🤷

petta1
autor
11. čer 2023

@teenyel aspoň budu mít tu sliznici dobrou aspoň se to miminko bude moct kam usadit

petta1
autor
11. čer 2023

@teenyel a tak malivnik je dobrý k čemu