Ahoj holky je tu některá co má za sebou zamklé těhotenství a kdy jste se začali snažit o miminko mě řekla doktorka v nemocnici po 6 nedělí že můžeme a brali jste něco kontryhel nebo nějaké vitamíny.
@petta1 tak nekdy je to lepsi, me do revize netlacili, protoze jsem silne krvacela a dle utz jiz bylo "na odchodu". Proto mi neco pichli a ja jeste podporila bylinkami. Na kontrole uz bylo cisto, tak jsem se tomu vyhla. Kazdopadne ne kazdemu bylinky sednou, ale ja na kontryhel a malinik nedam dopustit 🙂
@petta1 zamlklé v 11 tt přestalo tlouct srdicko, do te doby vše ok… doporučeno 3 měsíce počkat a po necelém roce se povedlo znovu a snad už úspěšně 🤩 lekar me doporučil brát už tři měsíce předem štěpenou listovku, ze je celkem důležitá .. jinak nic ..
@janule0123 mě řekla v nemocnici doktorka po 6 nedělích můžeme se pokoušet o miminko čím dřív tim líp
Mě bylo řečeno že by měli projít 3 x měsíčky ,a potom se můžeme pokusit .Byla jsem na revizi nedala bych to psychicky to čekání kdy to příjde ,a že mám v sobě miminko o kterém jsem snila a ono mi umřelo
@ivkasolavova každý doktor říká něco jiného
@petta1 kamarádce taky po 6 neděli 🙂takže bych to brala jak rekla lékařka s klidem🙂 jako třeba jinou variantu než revizi jsem nedostala .. když jsem se na to ptala; tak me říkala, ze bych čekala cca měsíc než se rozjede potrat a nakonec by to stejně bylo na revizi, ze už to bylo celkem “pozde”… takže možná i dle toho kdy ti to zamlklo…na začátku 11tt bylo vše ok, na konci 11 už nebylo srdicko… a jinak teda pro me to byl ideal, protože ještě par měsíců po té jsem zjistila, ze pořad ještě nejsem “srovnana” takže u me adekvatni doba ..
@janule0123 ale je fakt že pod narkozou se aspoň pořádně vyspis a všichni na sále byli tak milý.
@petta1 tohle byla doktorka v nemocnici na pohotovosti… muj lekar o tom ani nevěděl .. klasika vys**se vše na vikend
@janule0123 a ty kdy jste se tak snažili o miminko
@petta1 dali jsme tomu ty doporučený tři měsíce nebo cykly, teď nevím už … a potom … trvalo me než se to tělo srovnalo … cyklus nechtěl naskocit … a do necelýho roku se povedlo.. zpětně a v souvislosti s jinyma vecma jak se vyvíjely beru, ze to asi tak mělo byt všechno .. ale přiznávám se, ze jsem se pak už dost bála, protože nejsem nejmladší, šance klesají a s věkem přibývá i pravdepobnost ze to nebude ok … predtim se tak rok nic nedělo, povedlo se, skončilo tou revizi a pak znovu cca po roce se povedlo 🤩🤩😎
@janule0123 my to budeme zkoušet po 6 nedělí nebo po 1 menstruaci
@petta1 když ti to rekla tvoje lekarka, tak s klidem 🙂víš jak, každý máme ty podmínky a situaci jinou.. kamarádce taky řekl lekar po 6nedeli …
@janule0123 to mi řekla lékařka v nemocnici moji sem se radši neptala když mě hnala na revizi
A holky jak dlouho trvá než vyprcha hormon z těla HCG a kdy můžu pít ten čaj kontryhel už teď po revizi a nebo jak mi začne 1 menzes.
A holky brali jste ještě nějaké vitamíny na podporu otěhotnění nebo jen ten čaj kontryhel ale to je spíš na sliznici.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@petta1 jeste pred dcerou jsem mela zamlkle a spontani potrat v 10tt. Na doporuceni jsem pila hodne kontryhel a matu, telo se vycistilo, ani nebyla nutna revize (tenkrat mi jeste na pohotovosti pri probihajicim potratu neco pichli injekcne, co to melo podporit). Rovnala jsem si telo kontryhelem a malinikem, prisla jedna MS a dalsi uz se nedostavila. Z nasledneho tehotenstvi mam dceru, ktere bude v lete 8 let. 🙂