Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....
Já, jsem 9DPO, test dnes ráno negativní, tak asi nic 🤷♀️
já se taky přidávám
@siima12 nic nevidím, ale fotka muze klamat, navic je brzy. Prsa nebo brisko boli?
Ja teda dneska 7DC takze nam radovanky zacnou za par dnu 😉😘
Já měla včera ovulaci, tak teď 14 dnů do Ms, snad nedorazí🙏
Pokračujeme dál spolu 😍🙏 1DC…
@vercaaevzen mně třeba testy pořádně ducha ukazovaly 11-16dpo
Do té doby také nic.
@koko123 děkuju 😊 já nikdy moc hledačka duchů nebyla. U dcery jsem si udělala první test až po vynechání MS a úplně dálnice to teda nebyla. Tak snad. MS má přijít ve středu tak doufám, že nepřijde 😊
Taky, taky.. teď jsem si prošla biochemickým těhotenstvím a to mě teda hodně zranilo, 10 dní spozdeni, na testech krásně sílící čárky. I digitální cler blue ukazoval týdny, po desti dnech jsem začala krvácet a doktor na utz neviděl vůbec nic. Byla to veliká rána pod pás, skoro rok se snažíme o druhé dítě. Už jsem si říkala, že to vzdam a že nám asi není souzeno, no ale víte, jak to je...
Dnes 10 DPO a test sněhobílý 🤷♀️
@siima12 Jojoo poslední večer to vypadá dobře. Každopádně ovu prý přichází od testu za 24-48 hod. Je to napsané i v příbalovém letáku.
@nicoleluan Já se právě v tom moc nevyznám tak nevím kolikátý den po ovulaci jsem.😁 MS nechodí na den přesně. Minulá byla 30 září
@spygy mužů se k vám taky přidat dnes po 14 dnech zpoždění dorazila
Ahoj holky, já se přidávám. Mám doma 2letou holčičku a začínáme se snažit o druhé, momentálne čekám v blízkých dnech ovulaci. Všem držím palce 😊
Zdravím holky, tak jedeme nanovo. Dnes 1DC 🙂
@carolineg1 určitě můžeš 😉
@siima12 podle ovu testu jsi mela ovulaci pozde, 22 DC takze 23-24 DC a to by se na testu zatim neukazalo. Dojud nedojde MS, nadeje zustava.
@spygy ale aktivní moc nebudu nemerim bt nedělám ovu testy jen ke konci tt
@carolineg1 tak to já taky neměřím teplotu, neměla bych na ti oo ránu čas 😆 jen od10DC dělám ovutesty, těhu testy nedělám vubec
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já se hlásím 🙋♀️😊 teď jsem 7 DPO ovu byla 20 října