Zdravím, s přítelem se snažíme o miminko.
Včera jsme měli nechráněný styk...je to 3 dní po skončení mentsruace, myslíte že tam byla možnost otěhotnění?
A kdy je podle Vás nejlepší testovat? Děkuji.
@mag01 Záleží na ovulaci, jak máš dlouhé cykly, jestli máš cyklus 30 dnů a ms 4-5dnů tak ta šance je skoro mizivá, pokud 26, ovulaci někdy 11dc tak nějaká možnost je, ale není to jako během ovulace. Taky je dobrý neřídit se jen kalendářem co ten ukazuje, ale vědět jak tělo opravdu funguje. Ovulacni testy, pocitově, bazalni teplota,...
Není nutný snažit se denně, ale třeba ob dva dny, tam není moc šance netrefit se 😉
Ovulace může být v každém měsíci jiná. Ale sama musíte vědět, jak dlouhý cyklus máte. Některé ženy dokonce den ovolulace poznají, já ne. Kamarádka přesně. Dvakrát tak otěhotněla.ja jsem podruhé těhotná a musela jsem si teplotu měřit, i když jsem z toho moudra nebyla ale stačilo mít víc sexu, což bylo fajn. Hihi. Nekdw jsem četla, že spermie vydrží v ženském těle i 4 dny, tak je možné cokoliv. Držím palce. Testovat, zdali jste těhotná nejlépe v den, kdy máte dostat menstruaci, či pár dnů po. Hodně štěstí
Ahoj, tak nějak nevím, co si myslet... jsem 18DC. Od 16 dc špiním a bolí mě dost podbříšek. Cyklus už mám kratší 24 dní. Ale prostě mně to nedalo a udělala jsem si tehu test. A vůbec nechápu, jak to že už 18 Dc, se ihned objeví druhá čárka. MS mám dostata až za cca za 5 dni. Tak už přemýšlím, jestli to není mimodeložní těhotenství z minulého měsíce nebo cysta?
Nebo to vypadá, že jsem otěhotněla 8dc😮
Zdravím, chtěla by jsem se ještě zeptat, bílý výtok naznačuje ovulaci nebo ,, náznak těhotenství?
Při prvnim těhotenství se mi prvý krát objevil tenhle výtok tak už si to nějak moc nepamatuju. (Mám 5dpo)
@mag01 po oplodneni trva 5,6 dni, nez se vajicko usadi v deloze a pak zacina uhnizdovani, ktere muze trvat i 6,7 dni. Uz pri uhnizddovani se vylucuje hcg do krve a z te do moci. Je to ale tak mala koncentrace, ze to neni mozne zachytit na beznem papirkovem testu. Nejdriv tak ten 10ty den od oplodneni.Driv si ho ani nedelejte, zybytecne, leda byste chtela dvojcata, u nich je koncentrace vyssi ( ptz jsou dve)
a hodne zen zachytilo uz 8my DPO.
Ono to holt chvili tvra nez se vajicko zahnidni a zacne vylucovat hcg.
Ahoj jsem teď 6DPO, mám bílý výtok a hodně mě pichalo na levi straně, a teď asi před hodinou se to přesunulo na celý podbřišek, jako kdyby jsem měla menstruaci první den, což pomalý nemůžu ani chodit od bolesti.. co si o tom myslíte má cenu už udělat test nebo? Děkuji..
Ahoj zítra budu 9dpo, mam už zkusit teh.test? Koukala jsem na příspěvky anekomu už ducha ukázalo..
Jsem nedočkava 🙂)))
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mag01 možnost je, ale malá. Nevíme, kdy máš ovulaci. Nejlepší je testovat, až ti vynechá menstruace.