Šance na těhotenství?

reeeza
1. led 2024

Ahoj, měla jste to tak nekterá podobně?
Ovulace cca 20DC ( možná i 19 nebo 21DC). Mívám ji pravidelně takhle později.
6, 7 a 8DPO jsem měla pocit že to snad dostanu. Pobolívalo mě v podbřišku, jakoby nával hormonů, pupínky, dost šílený, ani spát jsem nemohla hlavně kvůli tomu podbřišku. Nebylo to píchání spíš jako by tupá bolest.
Pak najednou 9, 10 a dnes 11DPO to úplně přestalo. Už mám 31DC a vůbec nemám pocit jako před MS. Napětí i hormany ustoupily, nic mě nebolí...Jen prsa mám citlivější, ale ne nějak šíleně. Většinou MS příjde tak 28-30DC.
Testy sněhobílé.

Myslíte že v počátcích těhu bych naopak asi cítila změny, hormony, napětí, pobolívání? Nebo se to může projevovat i takhle?
Při prvním těhu jsem to tak měla, myslela jsem že dostanu MS a ono pozitivní tt. Teď ale vůbec nic, žádné bolesti, nic🤷‍♀️
Každopádně jsem 10-12 DPO, to už bych asi měla cítit nějaké změny i když by test byl negativní, což?sněhobílý??

lencaa11
1. led 2024

@reeeza změny žádné bejt nemusi většinou se to pozná že nepřijde Ms a pak zas někdy ženy mají příznaky jiné a nebo taky žádný ...10-12 by mohl bejt 👻 ale klidně i později tělo není stroj udělala bych po termínu Ms

reeeza
autor
2. led 2024

tak mám 2 dny vynechanou MS, test negativní.
Je ale možné že se MS zpozdí, během předešlé MS jsem měla covid a prý to spoustě ženám zpozdí MS 🤷‍♀️
Tak uvidím.
Ale tohle čekání a naděje ( zřejmě opět zbytečné ), to je hrozný :(