ahoj holky,jsem tu nová a rada bych se zeptala co si myslíte.Ja i manžel jsme si prošli covidem,muž Teda hůře,byl 16dni v horeckach cca 38,5....
Ja jsem mela ovulaci kdyz uz teplota byla nižší ale stejně mi přijde že žádné spermie nemohli přežít...Nemate s tím některá zkusenost?Logika mi říká je to blbost nemůže to vyjít ale zase ,,náhoda je blbec" jak se říká.. Děkuji za každý nazor
Taky si rikam, ze jste na to asi prilis upnuti, kdyz na tebe muz potreboval skocit i pri dvoutydenni horecce. Mozna to klapne spis az se uvolnite a prestanete na to tolik tlacit.
Manzel mel atb a mame dceru😅
@senorita4 nechci strašit, ale podle některých studií Covid napadá u některých můžu i varlata, takže se může stát, že nějakou dobu teď se manželovi ani nebudou tvořit spermie, které budou schopny oplodnit vajíčko. Ale není řečeno, že to napadá varlata vždy. Jinak u teploty 38,5 by teoreticky mohly přežít, navíc spermie se pořád obnovují a dozrávají. Každopádně u Covidu bohužel platí to, co jsem psala výše.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Po pravdě spíš se divím tomu, že jste měli náladu na sex... Pokud byl, nějaká šance je. Varlata jsou přecejen docela mimo tělo. Ale rozhodně bych se neupinala k tomu, že "už hotovo".