Šance na otěhotnění, když měl manžel teploty v době mé ovulace?

senorita4
29. led 2021

ahoj holky,jsem tu nová a rada bych se zeptala co si myslíte.Ja i manžel jsme si prošli covidem,muž Teda hůře,byl 16dni v horeckach cca 38,5....
Ja jsem mela ovulaci kdyz uz teplota byla nižší ale stejně mi přijde že žádné spermie nemohli přežít...Nemate s tím některá zkusenost?Logika mi říká je to blbost nemůže to vyjít ale zase ,,náhoda je blbec" jak se říká.. Děkuji za každý nazor

cilkat
30. led 2021

Po pravdě spíš se divím tomu, že jste měli náladu na sex... Pokud byl, nějaká šance je. Varlata jsou přecejen docela mimo tělo. Ale rozhodně bych se neupinala k tomu, že "už hotovo".

krupka3
30. led 2021

Taky si rikam, ze jste na to asi prilis upnuti, kdyz na tebe muz potreboval skocit i pri dvoutydenni horecce. Mozna to klapne spis az se uvolnite a prestanete na to tolik tlacit.

natysnovec
30. led 2021

Manzel mel atb a mame dceru😅

priefi
30. led 2021

@senorita4 nechci strašit, ale podle některých studií Covid napadá u některých můžu i varlata, takže se může stát, že nějakou dobu teď se manželovi ani nebudou tvořit spermie, které budou schopny oplodnit vajíčko. Ale není řečeno, že to napadá varlata vždy. Jinak u teploty 38,5 by teoreticky mohly přežít, navíc spermie se pořád obnovují a dozrávají. Každopádně u Covidu bohužel platí to, co jsem psala výše.

senorita4
autor
30. led 2021

Holky tak ma otazka je uz zodpovezena...

senorita4
autor
30. led 2021

@krupka3 My na to netlacime vubec.Pouze jsem chtela znat nazor jestli je to vubec mozne.deti uz mame takze to fakt nehrotime.Jak jsem psala vyse tak zrovna ty dva dny mel teplotu nizsi takze po dlouuuhe dobe mel i chut na sex.kazdopadne dekuji za reakci

krupka3
30. led 2021

@senorita4 Tak gratuluji, pokud dobre vidim. Ja osobne bych se tedy bala plodit deti nakazena nemoci, ktera ohrozuje cely svet a nikdo o ni nic nevi, ale to je samozrejme vase osobni volba. Hodne zdravi preji.

priefi
30. led 2021

@senorita4 přeji hodně štěstí, ať z toho ducha je za 8 měsíců zdravé miminko