Nikdy jsem se s tím nesetkala.
Ale dnes jsem 15 DC, ovulaci již cítím 5 dnem a dnes mám prvně pozitivní ovu test ( zkouška jak to vůbec funguje).
Ale poprvé se mi teď stalo, že mám lehce růžový hlen? Ms mám pravidelnou po 28dnech +- den.
Četla jsem, že by to mohlo být hnízdění vajíčka, což je asi u mne hloupost, jelikož mi dnes dr. řekl, že teprve ovulka bude.
Co myslíte? Břicho mi asi brzo bolestí praskne, mohl by to být příznak právě probíhající ovulace a uvolnění vajíčka?
Ahoj, jednou jsem to taky tak měla, nejdřív růžový hlen a pak zase přešel do normálního bílého. V únoru při ovulaci mi prasknul folikul tak, že mi tekutina tlačila na močový měchýř a já si myslela, že mám zánět. Z toho zánětu nakonec bylo mimi, ale v 6tt odešlo. Být tebou, tak se v těchto dnech pořádně posnažím, držím palce, ať se Vám zadaří 😅
Ahojky, ano, to co popisuješ, je ovulační krváceni.Já to dříve taky nemívala, posledni rok se mi to stává tak každý třetí cyklus.Říká se, že krvácení při ovulaci, značí bouřlivou ovulku🙂, čili vše je krásně připravené pro oplodneni vajíčka🙂Ale co je na tom pravdy, nevim...
ahoj holky,nikdy jsem se nějak nepozorovala a dnes ráno když jsem se utírl
a jsem měla na papíru hlen vypadalo to jako hustý soplik 😀 a pak přes den nic a jak jsem se šla koupat tak na papíru opět hlen ale i s krví ale né červenou ani hnědou ale růžovoučkou v podbříšku mě bolí ale menzes mi skončila v pondělí a mám ji pravidelnou a tohle se mi ještě nestalo,jsem z toho malinko vykulená 😨 o mimi se snažíme dlouho,ted nas čeaji veškeré testy a vyšetřeni,moc děkuji za poradu🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jj, to může být příznak. I růžový hlen, nebo s nitkami krve je považován za ovulační (plodný typ hlenu) 🙂 držím palce.
Při cyklech 28dní bys měla mít ovulku někde mezi 12-18 dnem cyklu.