Růžový duch, ale nejspíš po limitu - můžu se potichounku radovat? (Test BENU Livsane)

hasara33
5. zář 2018

Ahoj holky, mám týden zpoždění, včera jsem testovala večer a objevila jsem tohle druhý den ráno když jsem test chtěla vyhodit ... koukala jsem se asi 5 minut poté, co jsem ho počůrala a nic, takže nejspíš se to objevilo po limitu. Co myslíte?

evee24
5. zář 2018

@hasara33 zkusit znovu test dneska nebo líp zítra a uvidí se

papaja90
5. zář 2018

Me se na testu taky objevila slabá carka, asi pul hodiny po limitu a byla jsem.

hasara33
autor
5. zář 2018

@papaja90 já jsem na to koukala právě, říkám si, že nic tak jsem to dala zpátky do kapsy a zapomněla na to, ráno, že to vyhodím, kouknu na to a ono tohle 😀

papaja90
5. zář 2018

@hasara33 tady to máte nějaký lepší teh. test, ja mela obyč papírovej 🙂za par dni uz sem mela druhou čárku vidět krásně, držím palce at to vyjde 😉

misko5
5. zář 2018

@hasara33 podle mne be pozitivní, todle není duch, zkuste jinej, uvidíte

maice
5. zář 2018

@hasara33 To vypada velmi slibne,zkus jeste jiny test nebo rovnou digital a mas jasno ;)

hasara33
autor
5. zář 2018

Vyzkouším určitě ;)

misicka1988
5. zář 2018

@hasara33 Taky jsem měla slaboučkého ducha až po půl hodině. Už byl dokonce v koši. Nějak mi to nedalo, vytáhla jsem ho, a byl tam. Mnohem slabší než máš ty... viditelný jen na přímém světle. Testovala jsem 9dpo. Další den už byla v limitu, a pak už jen sílila. A je z toho dcerka 🙂

hasara33
autor
5. zář 2018

Tak jsem teď testovala znovu akorát jinou značkou (Pepino kazeta) a nic ...takže nevím co si o tom mám myslet

evee24
5. zář 2018

@hasara33 zkusit za dva dny znova. Když nic tak bohužel.

hribek
5. zář 2018

@hasara33 pepino je nic moc, spolehlivy jsou z benu, pripadne dr.max

alkuska
5. zář 2018

@hasara33 Zkus z ranní moči znova. Já jsem taky začínala obě těhotenství duchama po limitu a ta tvoje čárka je pěkná. Jen je ještě hodně brzo, tak to nemusí všechny testy ani zachytit.

hasara33
autor
5. zář 2018

@hribek jojo právě úplně na té první fotce na začátku diskuze je ten Livsane z Benu a tam se mi ukázala krásná, růžová čárka, ale až někdy po limitu no tak nevím právě co si o tom myslet

hasara33
autor
5. zář 2018

@alkuska mám to v plánu, zítra zkusím z ranní a spíš ten Livsane zase, ten se mi zdá taky, i podle recenzí, nejspolehlivější

evee24
5. zář 2018

@hasara33 ještě zkus digitální. Ten je taky hodně spolehlivý

mona91
5. zář 2018

@hasara33 mě pepino vyšel výrazněji než růžový benu.

evee24
5. zář 2018

@mona91 me tenkrát taky vyšel nejkrasnejc. Přijde mi že má vic barviva.

enesis
5. zář 2018

Udelej si test znova z ranni moci.

balogis
5. zář 2018

@hribek pepino je spolehlivý,ale ten klasický

alkuska
5. zář 2018

@hasara33 A spěcháš na to nějak? Jestli to tam je, ukážou ti to nakonec všechny testy bez ohledu na značku, jen musíš pár dní počkat. Já na výsledek spěchala kvůli lékům, jinak je lepší počkat na vynechanou MS a ušetřit si případné zklamání.

hasara33
autor
5. zář 2018

@alkuska já mám zpoždění týden a v podstatě na to nespěchám, ale pracuju ve skladu, kde musím občas tahat těžký věci apod...takže spíš kvůli tomu

sunrain
5. zář 2018

Taky jsem měla ducha až po půl hodině a máme krásnou dceru 😂 test Dr. Max tak hodně štěstí.

hasara33
autor
5. zář 2018

@sunrain děkuji, naději si sice moc nedělám abych nebyla zklamaná, ale i tak doufám, že to konečně po skoro roce vyšlo

alkuska
5. zář 2018

@hasara33 Ajo, přehlédla jsem že už máš zpoždění... Podle mě tam máš čárku, takže zkus ob den znova, nejlíp stejnou značkou testu ať můžeš porovnávat, za pár dní už bys měla mít jasno.

hasara33
autor
5. zář 2018

@alkuska mě nejvíc zaráží proč se ten duch objevil až po limitu, převážně testuju právě tímhle Benu Livsane a pokud se nic nedělo tak tam skutečně nic nebylo ani po limitu ....teď se tam čárka objevila a i když to na fotce moc vidět není tak je fakt pěkně růžová takže prostě nevím co si myslet a hlavně nechápu proč se vůbec něco po limitu objevuje, proč se to neobjeví normálně v limitu

alkuska
5. zář 2018

@hasara33 Prostě to potřebuje k té reakci víc času, když je toho hcg ještě hodně málo. Jak jsem psala, já jsem čárkama po limitu začínala dvakrát, pak už byl duch v limitu a pak už slabá čárka... Držím palce, začíná to dobře 👍

hasara33
autor
5. zář 2018

@alkuska tak uvidíme, kdyby náhodou nic tak se nezblázním ;) spíš jen mám strach aby to třeba nebylo to mimoděložní

hasara33
autor
6. zář 2018

Tak jsem ráno testovala opět Benu Livsane testem a opět se tam objevuje ten samý duch akorát trvá než se ta čárka vybarví ....prostě to zase není v limitu

mona91
6. zář 2018

@hasara33 hele kamarádka si dělala test v limitu nic a měla dva dny zpoždění. Vyhodila ho do koše a pak takový šestý smysl asi po 15minutach na nej koukla a byl tam duch a z dusíkaté má teď pulrocniho Milanka 🙂 jen nevím čím testovala. Já měla taky duchy a každý den jsem si dělala test a až po asi třech dnech tam byla regulérní silná čára

hasara33
autor
6. zář 2018

@mona91 na úterý jsem se objednala k doktorovi tak uvidíme, nebo tak neuvidíme 😂