Ahoj holky, mám týden zpoždění, včera jsem testovala večer a objevila jsem tohle druhý den ráno když jsem test chtěla vyhodit ... koukala jsem se asi 5 minut poté, co jsem ho počůrala a nic, takže nejspíš se to objevilo po limitu. Co myslíte?
Me se na testu taky objevila slabá carka, asi pul hodiny po limitu a byla jsem.
Vyzkouším určitě ;)
@hasara33 Taky jsem měla slaboučkého ducha až po půl hodině. Už byl dokonce v koši. Nějak mi to nedalo, vytáhla jsem ho, a byl tam. Mnohem slabší než máš ty... viditelný jen na přímém světle. Testovala jsem 9dpo. Další den už byla v limitu, a pak už jen sílila. A je z toho dcerka 🙂
Udelej si test znova z ranni moci.
Taky jsem měla ducha až po půl hodině a máme krásnou dceru 😂 test Dr. Max tak hodně štěstí.
@alkuska mě nejvíc zaráží proč se ten duch objevil až po limitu, převážně testuju právě tímhle Benu Livsane a pokud se nic nedělo tak tam skutečně nic nebylo ani po limitu ....teď se tam čárka objevila a i když to na fotce moc vidět není tak je fakt pěkně růžová takže prostě nevím co si myslet a hlavně nechápu proč se vůbec něco po limitu objevuje, proč se to neobjeví normálně v limitu
Tak jsem ráno testovala opět Benu Livsane testem a opět se tam objevuje ten samý duch akorát trvá než se ta čárka vybarví ....prostě to zase není v limitu
@hasara33 hele kamarádka si dělala test v limitu nic a měla dva dny zpoždění. Vyhodila ho do koše a pak takový šestý smysl asi po 15minutach na nej koukla a byl tam duch a z dusíkaté má teď pulrocniho Milanka 🙂 jen nevím čím testovala. Já měla taky duchy a každý den jsem si dělala test a až po asi třech dnech tam byla regulérní silná čára
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hasara33 zkusit znovu test dneska nebo líp zítra a uvidí se