Ahoooj holky prosim o radu!!
Pred dvema dny jsem si delala 3 testy a druha carka je slaboucka a dnes po dvou dnech jsem si udelala ten modry test a misto aby carka silila, tak zmizela 😢 co to znamena??? Muze se stat, ze mi ty 3 testy lhaly? Dekuju
Neboj mamatest má hodně barviva proto jsou čárky tak hezké a jsou v pořádku a ten plasťak není to náhodou citlivost 25 ? Kup si zase tyhle obyčejné fialové a uvidíš že čárka bude v pořádku .... Potichounku gratuluji 🍀🍀🍀
Moze to byt biochemicke, ale testujes roznymi testami. Skus mamatest zase a uvidis 🙂
@lachtanice86 co to znamena biochemike??
@janinne7 ze přijde ms a neudrží se to
@lachtanice86 chjo! Tak uvidime no
@janinne7 no tyhle testy maji citlivost 25, kup si další mamatesty a uvidíš
@lachtanice86 moc dekuju za pomoc!
Drzim palce, at to dopadne... 🙂 Nicmene, koukala jsem, ze mas 6ti měsíčního klucika. To jsi odvaha, jit takhle rychle do druhyho. To by me svihlo 😁
@drahotka achjo! Prochazime peklem a ted se tak strasne bojim, ze to je dalsi nezdar! Uz nemuzu! Mam malou zasobu vajicek a proste je to jedno selhani za druhym... auz jsem pomalu zacla doufat, ze se nam dusicka vratila, a modlim se aby to nebylo zamlkle tehu nebo to biochemicke... ale je divne, ze carky nesili :( zkusila jsem dalsi test s nizkou citlivosti a na to ze mam tyden zpozdeni, tak ta carka je slava...
@janinne7 ja som ta zachytili v snazilkach a neviem ci mas tyzden meskanie. Nevies predsa kedy si mala ovulku nie? 🙂 nestresuj sa, ciarka je na biochemko relativne silna a tieto plastaky su nanic.. chcelo by to mama test a skusat co 2 dni. Ale nemyslim ze podla toho co pises mas tyzden spozdeni
@kevi1 dekuju moc za podporu! No byla jsem na folikulometrii a nebyl folikul a sliznice pouze 4-4,5 mm. Takze jsem si ovu test nedelala, protoze jsem si myslela ze tento cyklus bude bez niceho. Pak jsem si merila tu bazalni teplotu a bylo mi divne, ze je teplota vysoka a zkusila jsem test(jen tak) jestli teda probehla ovulace, tak asi pozdeji. Na folikulometrii jsem byla 10 DC a 12DC a folikul nebyl 🙉😥
Já nevím, ale mě to přijde vše pozitivní a je jasné, že nebudeš mít stejnou čárku, testovat musíš stejným testem. Jeden máš s citlivostí 10 a druhý 20(?). Už si víc testů nedělej, zbytečně se streujes, těhotná podle všech testů jsi.
@janinne7 to bude dobre... kdyby to bylp biochemicke, byla by dle me uz oproti minulym testum carka slabsi, i kdyz je to jiny test. Nemas moznost domluvit se s vasi dr. na krevnich testech? A pokud ti nevadi o tom psat, mohu se zeptat, co se stalo malemu? Vzhledem tomu, co mas za sebou si myslim, ze by tvuj lékař mohl mit pochopeni a vysetrit driv. Samozrejme ze vim, ze by nemuselo být nic videt, ale pokud by nebylo, mohl by vzit alespoň tu krev...
@drahotka ja jsem doktora zmenila prave 😪
Byla jsem ve 39+1 tehotna a v noci jsem se probudila na wc a mela divnej pocit toho, ze me miminko nekoplo. Sla jsem se hned napit sladke stavy, protoze ho to vzdy vzbudilo jak to bylo sladke a studene a zacal skytat a nebo kopnul, ale nic se nestalo. Nevim proc, ale okamzite jsem sedla do auta, ani jsem nebudila pritele, protoze by me zacal uklidnovat, ze jen spinka, ale neco mi rikalo at jedu! Byla jsem do 5 minut v porodnici a bohuzel mi rekli ze sedicko prestalo z niceho nic tlouct! Priserny!!!
Musela jsem chlapecka porodit mrtveho 😪 nebyl priskrceny ani na pupecniku zadny uzel a pitva rekla ze smrt neznama a napsali tam uduseni 😪
Proste strasna tragedie... modlim se aby se nam vratil a tak ten strach je hroznej a uz bych dalsi nezdar asi nezvladla 😢
Zivot si s nama pekne zahrava 😪
@janinne7 Ahoj, moc mě mrzí, čím sis musela projít. Testy ale podle mě vypadají dobře, nejde porovnávat různé značky. Ty obyčejné papírkové mamatesty mají opravdu nejvíc barviva, jestli chceš porovnávat, kup si zase ten a nestresuj se jinými testy. Taky jsem testovala mamatestem a druhý den jiným (Adiel) a tam nebylo skoro vůbec nic. Tak jsem zkusila zase mamatest a byl silnější, všechno bylo v pořádku. Navíc se na síle čárky může taky podepsat to, jak je zrovna naředěná moč. Moc držím palce, ať je vše v pořádku 🍀.
@katule1990 dekuju moc za podporu!!! Poridim a snad bude druha carka silet...🍀
Ahoj, drzim ti palce at ti to dobre dopadne. A poradim ti, nestresuj s nejakymi testy, proste to je pozitivni a konec, objednej se k dr na 7tt. Me testy silily a porad jsem taky testovala, vystresovana, aby to dopadlo a stejne to nedopadlo. Takže nejaky silejici test ti stejne nic nerekne. Hod se do klidu, stres miminku akorat ublizuje.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@janinne7 spis biochemické, navic nejlépe by bylo testovat stejnou značkou