Já mám velmi dobrou zkušenost s Hormonální jógou, krásně mi upravila cyklus(teda spíše mi ho pomohla nastartovat- byla jsem 1,5 roku bez ovulace i menstruace a po HJ jako když mávne kouzelným proutkem 🙂 Budu se těšit na vaše zkušenosti s přirozenou podporou plodnosti 🙂
Já cvičím zatím 28 dní , každý den, na hormony , jak se hnou jsem zvědavá. Ještě někdo cvičí?
Já byla u paní Mangové na semináři v Praze www.lunarnijoga.cz nebo taky ji cvici pi. Vaculíková a má pravidelné kurzy v Praze v Yoga me. Jinak jsou seminare po cele CR. Napište někdo, jak Vám pomohla. Já na výsledky stále čekám.
🙂
Ráda bych se spojila s někým, kdo má zkušenosti s hormonální jógou, tzn. kdo ji už cvičí. Uvažuji o kurzu, ale přece jenom jsem zvědavá a nejdříve bych si ráda o tom celém popovídala s někým, kdo má osobní zkušenost.
V Praze jsou seminare, najdete je na www.lunarni joga.cz nebo www.hormonalni-joga.cz:-)))
@martina7890 ráda bych zkusila, ale nemám kde 😒
@lucijeta My se rozhodujeme jeste s kamaradkou,ze vyrazime na nejaky vikendovy seminar.Pani Vaculikove jsem psala,kde to bude mit po novem roce,tak mi napsala,ze jeste nevi presne,ale ze bude zacinat v unoru.At zatim koukame na jeji stranky www.hormonalni-joga.cz tak budu koukat.Nevim odkud jsi a kam pojedeme mi,ale klidne ti muzu nabidnou,ze te nekde cestou muzeme nabrat.My jsme z HK a okoli.Kdyz by jsi mela zajem,tak se nejak spojime.
Jo,musime si nejak pomahat.Mej se a treba se potkame.
Jo,jeste dalsi stranky jsou,ale to tu nekdo psal www.lunarnijoga.cz Tam maji vikendove seminare Praha a Brno.Bohuzel mi nevyhovuji terminy.Jinak bych jela.Pry jsou obe pani sikovne.
Bouhuzel nevim odkud jsi ty,ale treba to bude cestou.Mej se.Ja uz jsem se rozhodla,ze to zkusim.
@martina7890 já jsem ze Zlína, takže trošku z ruky 😅 chtěla jsem na ten Brněnský 26.1. paní Mangové, ale bohužel mi do toho něco vlezlo 😒 tak čekám jaký bude další termín. mně paní Vaculíková neodepsala 😔
@lucijeta tak to je trochu na druhou stranu.Skoda,klidne bychom te nekde nalozili.Ja chtela do Prahy a je jedno jestli k p.Mangove nebo Voculikove,ale v lednu taky nemuzu,tak cekam az budou nejake unorove terminy, do Breclavy je to pro me z ruky.
P. Vaculikova mi napsala az za nekolik dnu,tak treba jeste napise.
Tak se treba nekde potkame ta Praha a Brno tam je nejcasteji.
Jsem na ten kurz moc zvedava.Cetla jsem na to samou chvalu.Bohuzel neznam nikoho,kdo na tom byl,osobne.Ale docela se na to tesim.Mej se.Doufam,ze nam to pomuze.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@deli82 co je hormonální joga? kams na ni chodila? takže jsi těhotná díky ní?