Prosím vás? Je tam podle vás něco? Tento si musím že je pozitivní ještě na proužků mi vyšla slabou linka várka druhá a kontrolní silná fotky toho mama testu nemám ale přijde mi že se neplánovaně zadařilo
Vidím
@meronym prosím? Nejsem tu na hodině češtiny.. Tak nerozumte ale děkuji
@jaybee11234 Ale ja opravdu nerozumim tomu, co jste napsala 🤷♀️ Uplne by stacilo to po sobe alespon jednou precist.
@klchudik nebyla jsem si jistá jestli to je slabé plus děkuji
@jaybee11234
@meronym a já opakuji že tu nejsem na hodině češtiny děkuji ☺ ale jinak v pořádku
@jaybee11234 a ženský se ti snaží říct, že píšeš jako tydýt. To totiž není jenom o češtině, ale asi i o autom. opravách půlka z toho nedává smysl
@te_reza tak podle sebe soudím tebe já určitě tydýt nejsem to jste mimochodem vy tady sem udělala pár chyb a vy tragetky řešíte to jak píšu a ne na co se ptám a co tím chci říct tak než o někom napíšeš že píše nebo mluví jako tydýt tak se zamysli děkuji a kdyby jsi náhodou četla pak co jsem napsala ale díky tak pro jistotu se tam mrknu není třeba řešit jak píšu mimochodem... Jsem mladá? Ale netřeba rýpat
@jaybee11234 Promiň, ale ten tvůj úvodní příspěvek je opravdu napsaný tak příšerně, že se nedá pochopit, co jsi tím chtěla říct.
Něco tam je , ale tenhle clearblue háže falešné čárky
@jaybee11234 Jj, jsme tady “tragetky” a vy jste mlada. Blahopreji 😁
@jaja01k stačí říct ať si opravim příspěvek ne? A nerýpat
@agneska7 ano..? Tak děkuji za poznamku k testu ☺
@meronym vy mi dejte pokoj a aspoň už nereaguje miluji ty lidi co se někomu bezdůvodně posmívají a urážejí.. Atd.. Klobouk dolů před vámi asi máte nudný život když si myslíte že mě můžete s chatovat.... 😖😖😖😡 poznat vás tak mám hned obrázek a přestaňte na mě aspoň reagovat děkuji
@jaybee11234 buďte v klidu 🙂 i když ti v původním textu chybí interpunkce, myslím, že i tak se v tom dá vyznat a je pochopitelný. A že máš překlep ve slovech: čárka, slaboulinká... Jo to se stane, když nápověda na telefonu napoví něco jiného 😁 tohle bych úplně neřešila
@klchudik já bych nic neřešila víš tady jde o to že člověk napíše něco špatně a hned je to pro ně hotová kalamita a zbytečně rýpou
@jaybee11234 Jo jo, znám, taky jsem tu jednou chtěla znát názor ostatních na danou situaci a schytala jsem to na plné čáře 😁
@jaybee11234 bohužel, nemůžu najít obrázek "ahoj, já jsem čárka" 😂 hele já to mám na salámu, i kdybys byla mladá, tohle se věkem nezlepší 😀👌
@jaybee11234 ty si sedíš na mozku😀 též jsem domluvila.
Dobře ty..😆😂
@te_reza chceš tu pokračovat jdete si najít jiný příspěvek děkuji
Nějakého mini dušíka tak vidim, zkus za dva dny jestli sílí. Držím palce
@jasemin26 jste jedina
nich kdo nerype a moc děkuji
@jaybee11234 není vůbec zač 😉 pouze odpovídam na dotaz😉... Zkoušela jsi další test?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jaybee11234 Jako neco tam vidim, ale reci vaseho kmene fakt nerozumim.