Pozitiní ovulační test není jistota

wladimira
24. zář 2021

Ahoj holky jen zde dávám můj propad ovulacni testy pozitivní a přesto k ovulaci nedošlo (potvrzeno utz) takže kdo se fakt intenzivně snaží a používá jen ovu testy doporučuji praktikovat třeba měření bazalni teploty

isabellacheerful
25. zář 2021

@wladimira Ahoj a můžu se zeptat teplota by to ale ukázat měla ne ? Nebo i teplota se zvedne ikdyz neproběhne ovulace ?
Jinak to mi je líto a budete ti nějak řešit ? Asi tě bude teď doktor hlídat ještě dva cykly aby si to potvrdil zda nemáš ovulaci ne ? 🙂 🍀♥️

vaseli16
25. zář 2021

@isabellacheerful měření bazální teploty je jediný ukazatel,zda proběhla nebo neproběhla ovulace, který můžeš praktikovat doma🙂 musí se to ovšem dělat správně 🙂

isabellacheerful
25. zář 2021

@vaseli16 no já už toho přečetla hodně někdo píše že i když se zvýší bt tak to není 100% že folikul praskne a je v něm vajíčko k oplodnění 🤷
No pořád něco ,jako já už jsem pod křídly výborně doktorky tak jsem v klidu ale stejně pořád studuju na internetu :D

wladimira
autor
25. zář 2021

@isabellacheerful na to mi přišly v IVF centru … můj gynkař mi udělal hormonální profil a tam prý LH hormon byl v pořádku tak neviděl důvod proč dělat folikumetrii 🤷🏻‍♀️

gbp
25. zář 2021

@wladimira ja teda musim napsat svoji zkusenost. ja teplotu merila, urcite dobre. a stejne mi doktorka rikala, ze na ultrazvuku to nevypada, ze ovulace bude. tak sem ji prosila jeste o jeden pozdeji a rikala, ze nebyla 🤷🏼‍♀️ a ja byla v klidu, ze kdyz mam tak krasny krivky bt, je urcite vse v poradku. tak ted uz si tim taky nejsem jista 🙄 tak jsem pak hledala, jestli muze byt krivka spravna, normalne menses probihat a pritim neprobihat ovulace, ale uspokojivou odpoved jsem nenasla. ale fakt, ze ovulacni testy mi neukazaly nikdy nic.

wladimira
autor
25. zář 2021

@gbp no takhle já nikdy teplotu nemeřila pracuji na 3 směny tak by to nemělo ani cenu …takže snad ti tu poradí někdo zkušený třeba
@vaseli16

gbp
25. zář 2021

@wladimira to ja radu nepotrebuju. jen jsem reagovala na prispevky o bt. ale na 3 smeny to opravdu nenameris.

isabellacheerful
25. zář 2021

@wladimira aha tak teď tě pohlídali aspoň 🖤🙏🌈 přeji mnoho štěstí

isabellacheerful
25. zář 2021

@gbp no právě to jsem našla taky ...
Mě vyšli pozitvni ovulační testy a přesně za dva dny i zvýšení teploty takže mi sedí teplota s těmi ovulacnimy testy 🤔
Ale i tak jsem četla že i když vyjdou obě dvě varianty takhle dobře že to nemusí znamenat ovu :D tak vyber si :D