Ahoj holky,
pomohl některé z vás INOFOLIC nebo NOSIFOL s otěhotněním?
Moc děkuji za odpovědi
Rolfinečka
to by mě také zajimalo ja užívala Nosifol ale bohužel mi nevyvhovoval tak že sem ho užívala pouze 10 dní ale během těch 10 dnu byl znát rozdil.. ale ted mam napsany Inofolic
Ahojda, užívám Inofolic asi 4 měsíce a zatím bohužel nic. ☹
Připojuji se k dotazu - mám objednaný Inofolic...
Dnes si dávám poslední sáčkem z prvního balení INOFOLIC a MS se má dostavit další sobotu. Tak jsem zvědavá, mám koupené už 2 balení... Třeba už ho ani celé nebudu muset vypít... 😀
Inofolic beru, jsem s ním spokojená a to už dobírám první balení. Už byl znát rozdíl v ovulaci, poprvé za dva roky jsem cítila bolest při ovulaci díky tomuto prostředku. Takže věřím, že mi pomůže splnit můj sen.
Já chci taky ducha ☹ Jsem 10 DPO a nic ....Bud je brzy nebo to zase nevyšlo..... ach jo .....
Po pravdě jsem ještě nikdy těhotná nebyla, ale dle toho, co holky píšou bych řekla, že může být ještě brzy, tak neztrácej hlavu, třeba to už tento měsíc vyjde, držím pěstě. 🙂
Tož děcka ..Jsou tam // 🙂
Ahoj holky,já užívala nosifol,sice chvíli,ale prostě se najednou nečekaně zadařilo.Opravdu se nedarmo říká,když to nejmíň čekáš a oto je to pak hezčí překvapení!Takže Vám přeju ať se brzo zadaří a kdyby ste sháněli nosifol,můžu poslat dvě balení!
Tak já jsem vybrala celou doporučenou kůru Nosifolu (5 balení) a nic.
@sluneccnicee moc,moc gratuluju!
Ahoj holky, já beru Inofolic druhý cyklus teprve. 2 sáčky denně. Ms pravidelně po 29 dnech a první cyklus s Inofolicem až 33 dní. Já už myslela že to vyšlo. Taky Vám to posunulo Ms?
Díky Veru
Více pozitivních zpráv.
Inofolic mně spíš cyklus upravil na 28 dní, určitě neprodloužil. Užívám teda jen sáček denně.
Inofolic mám na prodej 3 hrabičky pokud by\ jste chtěly
Brala jsem Infolic a podarilo se na první pokus, ale, jestli to bylo tim, tezko rict 🙂 drzim palce 😉
beru ho 4týdny, vím že byla ovulace,možná díky Nosifolu a teď uvidíme, zda se povedlo nebo ne...
@sluneccnicee ahoj, měla bych zájem, prosím napiš mi do IP cenu....domluvíme se. díky
Ahojte holky ,když bych otěhotněla ,doktorka mi řekla že Inofolik můžu brát ještě měsíc ,ale nevím jestli bych mohla ještě k tomu brát rači ty vitaminy (např. femibion,zdravé miminko ) nebo by to bylo už moc kys. listové,nevím poradí někdo, kdo má zkušenosti??
Nemám zkušenost osobní, ale moje kamarádka před druhým otěhotněním brala Inofolic. Ona ale nikdy neměla problém otěhotnět, ale vždy plod udržet. Před prvním otěhotněním potratila 3x, těhotenství které se zdařilo bylo na počátku velmi komplikované, začala jako obvykle krvácet, ale chytilo se to léky a jen ležela první 3 měsíce. Nyní u druhého těhu, při užívání Inofolicu začala trochu krvácet také, ale myslela, že jde o menzes, netušila o těhotenství. Krvácení přešlo a až v 9 týdnu se těh.potvrdilo. Nyní je v 5 měsíci a vše OK bez medikace. Chodí k vyhlášené gyndařce, kůli prvním neúspěchům a ta právě přisuzuje udržení plodu díky Inofolicu, jinak by měla stejný průběh jako u prvního. Já osobně si myslím, že neřeší primární příčinu neschopnosti otěhotnět, ale když je pak problém s udržením zárodku.
Dík za rychlou odpověd , vlajka1 .
Ahoj melodygirl a nevíš do kolikátého měsíce těhotenství brala kamarádka inofolik ?
@24darina Je v pátém a myslím, že ještě, ale zeptám se a dám vědět.
@sluneccnicee muzu se zeptat jak dlouho si ho brala nez si otehotnela?
Ahojky, taky začínám s inofolicem, je jedno kdy ho budu pit? Rano, vecer....;), dekuji
mám na prodej 17ks z krabičky 20ks INOFOLIC CENA 200 KČ
@sluneccnicee ahoj, ještě pořád ho prodáváš? Ráda bych si ho koupila🙂
Tak já nevím, jestli to bylo tím... Přestali jsme se chránit, čtyři měsíce nic, pak jsem začala pít Nosifol a hned ten další měsíc si nás brouček našel 🙂
4 mesice nosifol a vysledek mam v naruci v profilovce 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nikomu?