Podařilo se vám hned po první hlídané ovulaci otěhotnět?

pajaa51
8. říj 2020

Ahoj holky, chtěla jsem se jen tak pro zajímavost zeptat,jestli se Vám hned po první hlídané ovulaci podařilo otěhotnět?

misicka1988
8. říj 2020

@pajaa51 Mě ano, u druhého dítka. Koupila jsem ovulační testy, ve správný čas na to hupli, a MS už nepřišla 😊

malvinz
8. říj 2020

Mě taky, akorát já jsem ještě ani nestihla řešit ovu. Prostě jsme si řekli že tomu necháme zatím volný průběh a za 4 týdny už // 🙂

vaseli16
8. říj 2020

Me ne, ale ja byla po potratu, takze se jeste asi telo rovnalo.

jaja01k
8. říj 2020

@pajaa51 Ne. Rok jsem poctivě sledovala ovulaci a neotěhotněla. Jak jsem se na to vykašlala a nic nehlídala, hned první cyklus se zadařilo.

jjasmina
8. říj 2020

já ovu nesledovala, ale nakonec se uspěšně povedlo.Navíc muj tyhle akce na povel nesnáší, tak by se ani nerozhoupal asi😀

zavodnice
8. říj 2020

Mně to vyšlo myslím hned, jak jsem si koupila testy.

niki1107
8. říj 2020

Ne

lachtanice86
8. říj 2020

Ne

jjasmina
8. říj 2020

Jinak tedy naposled 5 měsíců nic, zadařilo se, ale následně sp a po první ms se zadařilo a s dobrým koncem 🙂

honeya
8. říj 2020

Ovulaci jsem přímo na den nehlídala, jelikož nemám pravidelný cyklus, takže spíš tak přibližně kolem té ovulace jsme to zkoušeli každý den a povedlo se 😀

pajaa51
autor
8. říj 2020

Tak všem, kterým se to podařilo gratuluji. Komu se to nepovedlo,tak jste testovali ?
Chtěla jsem se zeptat v úterý jsem měla pozitivní ovu test a včera také,kdy teda byla ovulace? Nějak se v tom ztrácím... Jinak mě teda v útery pěkně bolel pravý vaječník až do druhýho dne a pak k večeru celý podbřišek a dneska už mě bolí trochu podbřišek a levá strana,ale už se to zmírňuje...

lentilkah
8. říj 2020

@pajaa51 Ovulace prichazi do cca 36 hodin po pozitivnim testu. Jako pozitivni bych brala ten ze 7.10. Schvalne zkus test jeste dneska, jestli uz bude carka slabnout.

nattt
8. říj 2020

Ja jsem otehotnela pet dnu predtim nez mi ovu test ukazal silnejsi carku, takze jsem na to ani nemyslela, ze by mohlo vyjit a o 2 tydny pozdejc jsem byla hooodne (mile) prekvapena 🙂 predtim, kdyz jsem se to snazila "trefit" na nejake dny, az bude ovulace, tak se nedarilo. Do ted moc nechapu 🙂

nina004
8. říj 2020

@pajaa51 Po štyroch rokoch sa nám podarilo,keď sme sa prestali totálne snažiť 🙂

emmanessa
8. říj 2020

Mne zrovna tento mesic,respektive minuly...ale byla jsem po biochemickem tehotenstvi, doktorka mi rekla,ze se nemame chranit,ale ze stejne hned ppprve po biochemickem se to vetsinou nepodari...tak jsem si hlidala,jestli mam vubec ovulaci,mela jsem posledni tri ovu testy a zrovna jsemse trefila do ovulace,tak jsem to systematicky snad poprve fakt zkousely a ted jsem v 6.tydnu🙂Predtim jsme se sice rok nechranili,ale ja vubec nehlidala plodne dny a tyhle veci,sexualni frenkvence nebyla taky zrovna nejvyssi,takze se to povedlo paradoxne,az jsem se zacala sledovat.Coz byva vetsinou naopak ze...

pajaa51
autor
8. říj 2020

@honeya to já právě taky nemám 😃 a proto jsem musela zkusit ty ovu testy zkusím je už přes měsíc, hlídala jsem ze začátku dost ovu,ale nějak to nereagovalo na mě nebo spíš nebyla ovulace těžko říct pak jsem se na to vykaslala a snazili jsme bez těch testů a ono nic ms sice mám opožděnou nebo těžko říct jestli se mi nezdalil cyklus protože naposledy ms přišla 30.5. - 4.6. a pak nepřišla a pak přišla po gynexu po týdnu braní ms 24.8. - 28.8. a do teď nic a konečně ovulace přišla, takový krásný dálnice 😃 ještě,aby tak stejně ukázal tehu test 😃 A ještě mě zajímá od kdy se počítá tehotenstvi, když by byl test pak pozitivní?

pajaa51
autor
8. říj 2020

@lentilkah určitě udělám, až budu doma 😃 a pak pošlu

emmanessa
8. říj 2020

@pajaa51 tehotenstvi se pocita od prvniho dne cyklu,tj.od prvniho dne posledni MS,neni to ale vzdy jen o tom,jeste potom k tomu utz

pajaa51
autor
8. říj 2020

@nattt to je zajímavé ja to taky právě nechápu 😃 ja jsem myslela,ze když by se to povedlo dřív,tak už ovu test nic neukáže ne? Nebo je pořád ten LH hormon v krvi?😅

pajaa51
autor
8. říj 2020

@nina004 ono to je nejspíš psychikou na tom to všechno je.. ja právě jsem se od základky pořád stresovala a ms nepravidelnou, až do ted, ale dva Měsíce zpoždění jsem teda ještě neměla,ale bylo to tou psychikou právě nová práce...

pajaa51
autor
8. říj 2020

@emmanessa tak to je náhoda moc ti gratuluji 😘
Asi se moc doktorům taky nedá věřit, každa žena je jina, některá se asi dobře a brzy uzdraví...

pajaa51
autor
8. říj 2020

@emmanessa a když mi ms nepřišla a mám ovu? To se asi už počítá podle utz ne? Zvlášť, když mám ms nepravidelnou

kiitaa
8. říj 2020

U prvniho ditete jsem otehotnela 4. mesic snazeni, kdy jsem to poprve neresila, jen jsem zhruba vedela okolo jakyho dne to bude. U druhyho jsem si delala test druhy mesic snazeni a zadarilo se 🙂

pajaa51
autor
8. říj 2020

@kiitaa gratuluji 🙂,snad i me se teď zadařilo

pajaa51
autor
8. říj 2020

Tak tady jsou ty ovu testy ten uterni 6.10. je i ten růžovej trn jsem naskenovala do aplikace od toho výrobce a potvrdil mi,ze ovulace brzy přijde.

nattt
8. říj 2020

@pajaa51 no jakože oplodnující sex (to zní hrozně 😀 ) byl v neděli večer (neplánovaný), ten den ráno jsem si dělala i ovu test, ten byl bílý, další dny taky, až to trochu víc ztmavlo až ve čtvrtek (už jsme spolu nespali). Takže do toho čtvrtka ty spermie tam čekaly a "nic se jakoby nedělo" 😀 a až nastala ovulace, tak se to teprve potom spojilo a potom by možná byla vidět nějaká změna v hladině hormonu.. spíš je haluz, že vydržely tak dlouho.. a zvláštní je, že kolikrát před tím jsme se snažili trefit nějak do té ovulace a nic 😀

pajaa51
autor
8. říj 2020

@nattt ajoo takhle 😃 tak to jako je mazec ze vydrželi tak dlouho 😃 ,ale je to super 😘 tak doufám ze to vyjde i mě 😅

nattt
8. říj 2020

@pajaa51 budu držet palce 🙂

priefi
8. říj 2020

@nattt a víš už pohlaví?

emmanessa
8. říj 2020

@pajaa51 no kdyz mas takhle dlouhy cyklus,takto nevim,jak se pocita,to by ti urcite nesedelo..ja mela posledni MS 30.8.,takze od te doby pri 30dennim cyklu pocitam,ze jsem 5+4,ale vse mi potrvrdi az doktorka nejdrive za tyden..u tebe by to slo urcite podle utz a velikosti embrya