Pocit plného močového měchýře. Měl někdo?

nikiwi99
20. led 2022

Dobrý den,nikde jsem nenašla diskuzi o tomto tak zkusím tady. 2 dny pocit plného močového měchýře,vždy jdu na záchod a jen trochu kapek. Bez pálení a řezání. K tomu malá bolest pichlava buď vlevo nebo vpravo podbřišku. Nic hrozného. Měl někdo? Dnes už bez bolesti a nuceni na záchod.
Mel někdo něco takového a pak mimi? Nebo //?
Dekuju

camelinka
20. led 2022

@nikiwi99 Spis bych to videla na pocinajici zanet mocaku...

majulkaa
20. led 2022

@nikiwi99 Ja ano, ale vic jsem si to uvedomovala, az kdyz uz jsem vedela, ze jsem tehotna, ze nejak vic beham na zachod 🙂 Ale to, ze jsem tehotna, jsem na sobe nepoznala nijak 🙂 Zadne prvotni priznaly jsem nevnimala, ani "plnejsi" mocovy mechyr - az zpetne jsem si nektere uvedomila (treba kdyz mi byla zima, palely me prsa).

nikiwi99
autor
20. led 2022

@majulkaa no,u mě se to nepozná podle MS protože od vysazení HA jsem ji měla jen jednou. A teď mám 3 dny toto, a dnes už nic🙂 tak uvidíme no...

vladenkamaminka
20. led 2022

Až jak mi na orgány tlačilo miminko, někdy od .mesice...dokud je to je shluk buněk nemá to jak na co tlačit...

macicek003
20. led 2022

Tak já měla pocit na močení úplně od začátku a nyní ve 31tt si připadám, jako bych místo močového měchýře měla místo velikosti zrnka kávy 🙄 Sotva vstanu z wc už se mi chce zase...takžé může to být jeden z příznaků těhotenství pokud vás nic neřeže, nepálí, ale také nemusí 😊 To prozradí těhu test.

zelenaesmolda
20. led 2022

@nikiwi99
ja to mivam nekdy tak tyden pred zacatkem ms,nebo to taky muze byt zacinajici zanet

nikiwi99
autor
21. led 2022

@macicek003 dekujuu,tehu test takový spíše negativní. Ale budu se objednávat k Dr. Tak snad uvidíme') dekuju moc,nepálí nic ale včera a dnes zase v pohodě🙂

nikiwi99
autor
21. led 2022

@zelenaesmolda dekujuu🙂 jak jsem MS neměla už delší dobu tak nevím no..

macicek003
21. led 2022

@nikiwi99 Tak z té krve to bude nejjistější 😊 hodně štěstí 🍀

nikiwi99
autor
21. led 2022

@macicek003 dekuju moc❤️už to trvá nějak dlouho