Dobrý den,nikde jsem nenašla diskuzi o tomto tak zkusím tady. 2 dny pocit plného močového měchýře,vždy jdu na záchod a jen trochu kapek. Bez pálení a řezání. K tomu malá bolest pichlava buď vlevo nebo vpravo podbřišku. Nic hrozného. Měl někdo? Dnes už bez bolesti a nuceni na záchod.
Mel někdo něco takového a pak mimi? Nebo //?
Dekuju
@nikiwi99 Ja ano, ale vic jsem si to uvedomovala, az kdyz uz jsem vedela, ze jsem tehotna, ze nejak vic beham na zachod 🙂 Ale to, ze jsem tehotna, jsem na sobe nepoznala nijak 🙂 Zadne prvotni priznaly jsem nevnimala, ani "plnejsi" mocovy mechyr - az zpetne jsem si nektere uvedomila (treba kdyz mi byla zima, palely me prsa).
Až jak mi na orgány tlačilo miminko, někdy od .mesice...dokud je to je shluk buněk nemá to jak na co tlačit...
Tak já měla pocit na močení úplně od začátku a nyní ve 31tt si připadám, jako bych místo močového měchýře měla místo velikosti zrnka kávy 🙄 Sotva vstanu z wc už se mi chce zase...takžé může to být jeden z příznaků těhotenství pokud vás nic neřeže, nepálí, ale také nemusí 😊 To prozradí těhu test.
@nikiwi99
ja to mivam nekdy tak tyden pred zacatkem ms,nebo to taky muze byt zacinajici zanet
@macicek003 dekujuu,tehu test takový spíše negativní. Ale budu se objednávat k Dr. Tak snad uvidíme') dekuju moc,nepálí nic ale včera a dnes zase v pohodě🙂
@zelenaesmolda dekujuu🙂 jak jsem MS neměla už delší dobu tak nevím no..
@nikiwi99 Tak z té krve to bude nejjistější 😊 hodně štěstí 🍀
@macicek003 dekuju moc❤️už to trvá nějak dlouho
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikiwi99 Spis bych to videla na pocinajici zanet mocaku...