Po revizi žádná menstruace, mám zajít k doktorovi?

1306
2. říj 2016

Ahoj holky,17.8 jsem byla na revizi,ve stredu to bude 7 tydnu, zatim jsem to nedostala,nasly mi cysty na levem i pravem vajecniku,mam jeste cekat nebo zajit k doktorovi a jsk je to s ovulaci?Muze prijit i kdyz jsem to zatim nedostala?Po 4 tydnech od revize mi dr rekl,ze se uz muzeme zacit znovu snazit,ale ze cysty tehotenstvi znemoznuji,na druhou stranu mi rekl,ze ma i pacientky,ktere s cystami otehotnely, tak se nechranime,nevim spis,zda je mozne otehotnet..

vjercik
3. říj 2016

Tak bud si zase tehule nebo to jeste prijde... pockej jeste tyden, pak testni nebo zajdi k dr.

1306
autor
3. říj 2016

Dekuji 🙂 Tehotna urcite nejsem, vzdycky me bolely prsa 🙂 Tak jeste tyden pockam a pak si tam dojdu..

vjercik
3. říj 2016

@1306 tak jestli nejsi tehotna tak to prijde🙂ja to po revizi dostala 29den a dalsi 35 den(u me normal, mam to nepravidelne).
Ted uz se snazime, tak snad to ted vyjde.

salenas
3. říj 2016

někdo to má po revizi dřív, někdo i až po 8 týdnech

1306
autor
3. říj 2016

Tak uvidime 🙂 Je to sileny na psychiku,clovek si projde revizi a pak kdyz to chce hodit za hlavu,tak musi resit cysty a tak dal..

1306
autor
3. říj 2016

Ale je pravda,ze zatim jsem si test nedelala.

hananevrla
4. říj 2016

Já první mens od revize dostala za necelých 6 týdnů. Teď spíš nepřichází další mens. Už mám zpoždění 11 dnů.

1306
autor
4. říj 2016

@hananevrla tak to si asi tehotna,ne?

hananevrla
4. říj 2016

@1306 minulý týden jsem byla u Dr., nic organického na ultrazvuku neviděla, zítra mám jít ještě jednou, vezme mi krev a pak se uvidí. Mám bolesti v podbřišku, bílý výtok ale raději tomu moc váhu nepřikládám, abych pak nebyla zase zklamaná. Mám za sebou zamklé těhotenství a revizi.

1306
autor
4. říj 2016

Tak to jsme na tom stejne..Ja dnes byla v centru,tak mi pichli injekci na vyvolani..

hananevrla
4. říj 2016

@1306 me mozna pichnou zitra. Necham si zas napsat i Duphaston.

1306
autor
4. říj 2016

To je co?

hananevrla
4. říj 2016

To jsou hormony. Pani Dr mi je predepisovala na zpravidelneni cyklu. Podporuji i ovulaci a jsou i prospesne pro plod.

1306
autor
5. říj 2016

Tak to jo. Ja jsem zvedava,jak ta vyvolávcka zafunguje a hlavne kdy..

hananevrla
5. říj 2016

@1306 me dr rikala, ze do tydne nebo do 14ti dnu bych to mela dostat.

1306
autor
5. říj 2016

Jj, mě taky říkala právě do těch 14 dnů, tak uvidíme, každý měsíc se na to netěším, až to zase dostanu a teď bych si ji přála, abych se konečně od června vyčistila..Snad se nám oběma mimi brzy podaří 🙂

hananevrla
5. říj 2016

@1306 Ja jsem se zase zhroutila. Na Gy to na me vzdycky vsechno spadne. Dr mi rikala, ze se mam dat do pohodz ale jak to m udelat? Nejde to. Kdybych aspon mela ty blby mesicky v poradku, takhle to zkouseni k nicemu neni.

1306
autor
5. říj 2016

Úplně tě chápu, jak se cítíš..Když jsem se dozvěděla, že jsem potratila, tak jsem se zhroutila v nemocnici...Měli jsme již naplánované umělé a najednou ta skvělá zpráva, že jsem těhotná, bohužel v srpnu vše skončilo..Udělali jsme tu největší chybu, že jsme to po 2 měsících každému řekli, pak se to všechno hůř snáší...No prostě se přes to musíme přenést a věřit, že to prostě bude v pořádku a že se nám zadaří..Já věřím, že to do 14 dnů dostanu a pak se zadaří 🙂

hananevrla
8. říj 2016

@1306 uz jsi to po injekci dostala?

1306
autor
8. říj 2016

Zatím ne...Co ty?Kdy si vlastne byla na vyvolavacce?

hananevrla
8. říj 2016

Zatim taky ne. Byla jsem ted ve stredu. Jsem z toho nervozni. Vim, ze bych nemela ale to cekani na neco me uz fakt unavuje.

1306
autor
8. říj 2016

Ja byla v utery, neplas,ona dorazi 😉 Nesmime ztracet nadeji 🙂 Nesmis ztracet nadeji, ses o 3 roky mladsi nez ja,co bych za to dala 🙂

hananevrla
8. říj 2016

Ja vim. Jsem z toho mrzuta. Uz nekolik dni (i pred tou injekci) se citim jak kdybych to mela kazdou chvili dostat. Porad chodim na wc s tim, ze uz prisla a porad nic.. Trosku me poboliva v podbrisku, nekdy v levo, nekdy v pravo..

carries
8. říj 2016

Ahoj holky, já podstoupila revizi 25.8 po vyvolaném potratu ve 22tt z VVV. Měsíčky dorazily 28 den po revizi, stím že jsem jedla FEM+, pila kontryhelový čaj. Navíc mi řekla doktorka, že se 16 a 24 den po zákroku mám zavést utrogestam 0 - 1- 1. Taktéž se mi na vaječníku objevila cysta dostala jsem ještě před příchodem měsíčků injekci, ať ta cysta praskne. Aktuálně se taky už snažíme o další mimi, jen ten cyklus je jakýsi divný... Již čtvrtý den po sobě je mi divně od žaludku, hlen jako při ovulaci, ale podle bazálních teplot ovulace furt nikde, jsem z toho jelen ☹

1306
autor
8. říj 2016

@carries nemuzes byt tehule?Nic o bazalni teplote nevim, az tam jsme to nikdy neresili. Vzdy jsem sobe ovulaci poznala,tak jsem nemusela ani delat testy..Ja bych si prala,aby mi co nejdriv menzes dorazit, zjistila,ze ovuluji a zacit se znovu snazit..modlim se, aby ty me cysty odesly. Zkus si koupit Gynex,take do nej pujdu, upravuje cyklus a pomaha otehotnet..

hananevrla
8. říj 2016

@carries udelej si TT a dej vedet. @1306 ja mam gynex koupenej, ale je pry vhodne jej zacit uzivat 1.DC, takze zatim cekam. Taky jsem koupila kontryhelovy caj a malinik. Taky se modlim, abych uz to dostala a pak mela ovulku. Ale urcite se nam oboum zadari! Verim v to.

1306
autor
8. říj 2016

@hananevrla Je to o trochu snazsi,kdyz v tom clovek neni sam 🙂

carries
8. říj 2016

@1306 řekla bych, že těhule nejsem. Nezbývá nic než čekat za 10 dni jdu na kontrolu, tak uvidíme, třeba tento měsíc ovulace vůbec neproběhne. Bazální teploty jsme začala řešit až teď, chci líp poznat jak moje tělo funguje, plus se to jednou bude zase hodit pro změnu pro výpočet neplodných dnů, ale to už mluvím moc dopředu do budoucnosti. Gynex zkusím, děkuji za tip 🙂 A ty si dostala injekci, aby Ti ty cysty praskly? Jinak moc Ti držím palce až menzes co nejdříve dorazí!!!

1306
autor
8. říj 2016

Byla jsem na revizi 17.8 a zatim jsem to nedostala, proto jsem ted v utery dostala vyvolavacku. Doktorka rikala,ze jakmile to dostanu,cysty odejdou, tak snad ma pravdu..Proto jsem tu injekci dostala..

carries
8. říj 2016

@hananevrla test jsem si dělala ráno - vyšel negativně. Taky mě to napadlo že bych mohla být těhule, když je mi blbě od žaludku, ale bylo by to brzo jsem 16. DC...